با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

۳٫۶ از ۸ نظر
برای خرید و دانلود کتاب فنون رفتاردرمانی نوشته شهربانو قهاری و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب فنون رفتاردرمانی
رفتاردرمانی نام مکتبی است در روانشناسی که شناخت درمانی بر آن بنا شده و گسترش یافته است؛ بنابراین یادگیری فنون و مهارتهای رفتاری برای بسیاری از درمانگرانی که با رویکرد رفتاری شناختی کار میکنند ضروری است. کتاب رفتاردرمانی یک کتاب درسی برای دانشجویان روانشناسی است که به آنها کمک میکند تا با مفاهیم، فنون و راهبردهای رفتاری آشنا شوند. ذکر مثالهای متعدد در سراسر متن درک مطالب را برای خواننده آسان کرده است.
این کتاب میتواند راهگشای درمانگران و دانشجویان روانشناسی، روان پزشکی و مشاوره علاقهمند به رویکرد رفتاری- شناختی باشد.
سایر کتابهای نشر دانژه
تعداد صفحات۴۵۶صفحه
قیمت نسخه چاپی۹۰,۰۰۰تومان
نوع فایلEPUB
تاریخ انتشار۱۳۹۳/۰۲/۰۹
مشاهده همه نظرات (۳)کتاب بسیار خوب و پرمحتوایی است و خیلی ساده و کاربردی توضیح داده
عنوان کتاب فنون رفتار درمانی هست اما تنها چیزی که در کتاب نیست تکنیک ها و فنون رفتاردرمانی هست. صرفا در بخش ریلکسیشن تکنیک آموزش داده شده و باقی موارد صرفا معرفی خیلی مختصر هست.
مننتونستم از کد تخفیف در اولین خریدم استفاده کنم ولی کتاب رو قبلا استادم معرفی کردند بسیار کامل و جامع است