کتاب انسان در جستجوی خویشتن
معرفی کتاب انسان در جستجوی خویشتن
کتاب انسان در جستجوی خویشتن نوشتهٔ رولو می و ترجمهٔ سیدمهدی ثریا است و نشر دانژه آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب انسان در جستجوی خویشتن
با این همه سختی و مشقت در زندگی چگونه میتوانیم انسجام درونی خود را حفظ کنیم؟ در زمانی که هیچ چیزی از آیندهمان نمیدانیم و تمام آینده مبهم است چطور میتوانیم به راه خودمان ادامه دهیم؟
کتاب انسان در جستجوی خویشتن شما را با انسجام شخصی در دوران دلهره آشنا میکند. این کتاب چیزی نیست که جایگزین رواندرمانی باشد یا راه سادهای برای خوددرمانی ارائه دهد. اما میتواند بهنحوی به شما در خوددرمانی کمک کند. این کتاب نهتنها از دانستههای تازه در روانشناسی به لایههای پنهان روان اشاره میکند بلکه با تکیه بر خرد کسانی که در طول دوران گذشته در ادبیات، فلسفه و اخلاق برای یافتن بهترین راههای رفع احساس عدم امنیت خاطر و حل بحرانهای شخصی کوشیدهاند نیز بهرهجویی میکند. هدف از این کتاب نشاندادن راههای مقاومت در مقابل عدم تامین خاطری است که در دوران تاریخی کنونی عمومیت دارد.
خواندن کتاب انسان در جستجوی خویشتن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ روانشناسی و دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب انسان در جستجوی خویشتن
«مهمترین مشکلات درونی انسان امروزی کدامند؟ وقتی به عوامل دلهره آفرین انسان امروزی مثل جنگ، خدمت سربازی در دوران جنگ و بیاعتمادی در فعالیتهای اقتصادی توجه میکنیم چه چیزی را زیر بنای تضادها و دلهرهها مییابیم؟»
سلام خسته نباشید دوستان کتاب خوبی هستش میشه بارها و بارها اون رو بخونید و به مشکلات ریشه ای درون خود پی برد حتما پیشنهاد میکنم خریداری کنید واز این کتاب بهترین استفاده رو در جهت خودشناسی ببرید.
بهترین کتاب ...توصیه اکیدبرای خوندن ودرک کردن اون...بدونین واقعامشکلات ماازچه چیزی ناشی میشه؟..ایا جنگ ..اقتصاد..دیگرانن یا... من که حظ کردم ازخوندنش وبکاربردنش درود برنویسنده فهیمش...مترجم عزیز دکترمهدی ثریا. هرحا لازم بوده تو پانویس راهنمایی کرده برای درک بهتر منظور نویسنده واشراف
مرتب نقلهایی از بقیه فیلسوفان و اندیشمندان در کتاب صورت میگیره و پر از پینوشت، که برای من رشتهکلام و مفهوم از دست میرفت. اوایل حس خوبی از شروع داشتم اما هرچه پیش میرفتم درصد کمی از کتاب رو متوجه میشدم