کتاب اولین روزهای مقاومت
معرفی کتاب اولین روزهای مقاومت
«اولین روزهای مقاومت» روایت تکاوران ارتش جمهوری اسلامی ایران از روزهای آغاز جنگ تحمیلی و یورش نیروهای عراقی به سوی خرمشهر ، به قلم مرتضی قاضی و سیدحسین یحیوی است. این کتاب به روایت تکاوران از ۳۴ روز مقاومت در روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی در خرمشهر از نگاه دو تکاور ارتش به نامهای عبدالله صالحی و محمدرضا ابراهیمدخت میپردازد.
روایت محمدرضا ابراهیمدخت در این کتاب اینگونه آغاز میشود: «مدتها بود مرخصی نرفته بودم و همه مرخصیهایم جمع شده بود. مردادماه که شد، یک ماه تمام مرخصی گرفتم. دست زن و بچههایم را گرفتم و رفتیم مشهد، با پیکان جوانان خودم. بعد از زیارت، در راه برگشت، رفتیم قم و بعد اصفهان.
در میدان نقش جهان اصفهان، خودرو را یک گوشه پارک کردم، رفتم توی مغازه خرید کنم. آن زمان نه روزنامه میخواندم و نه اخبار گوش میدادم. عادت نداشتم.
مغازهدار نگاهی به من انداخت، بعد با لهجه اصفهانی گفت: فرار کردین از خرمشهر؟
- کی فرار کرده؟ چی شده مگه حاجآقا؟
- خبر نداری؟
- نه.
- مگه خرمشهر زندگی نمیکنی؟
- چرا، ولی من دارم از مشهد میآم.
- خرمشهر رو گرفتن.
یکه خوردم، گفتم: غلط کردن. مگه الکیه که خرمشهر رو بگیرن؟...»
«اولین روزهای مقاومت» با تصاویری از«عبدالله صالحی» و «محمدرضا ابراهیمدخت» در خرمشهر پایان مییابد.
حجم
۶۰٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۸۱ صفحه
حجم
۶۰٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۸۱ صفحه
نظرات کاربران
کتابهای روایت نزدیک انتشارات روایت فتح یکی از دوستداشتنیترینهای دفاع مقدس هستند. تقریبا اکثرشون رو خوندم و نسب به بقیهی انتشارات مثل سوره مهر خیلی صادقانهتر بهدور از اسطورهسازی هستند. خیلی نثر روان و ملموسی داره. نگاه از بالا به
درود بر تمامی قهرمان های کشورم شما الگوی ما هستید . کتاب عالی بود ، یک ضرب مطالعه اش کردم. ولی بنظرم کتاب خاطرات ناخدا صمدی با جزییات بیشتر است و تداعی کننده اون شرایط است. نکته جالب در هر دو کتاب ،
هر کی می خواد بهترین کتاب های دفاع مقدس رو بخونه از این مجموعه(روایت نزدیک) شروع کنه