دانلود و خرید کتاب دیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانی علی شهبازی
تصویر جلد کتاب دیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانی

کتاب دیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانی

معرفی کتاب دیدارهای ناتمام: زندگی‌نامه شهید سرلشکر ابراهیم خانی

«دیدارهای ناتمام» زندگی‌نامه داستانی شهید سرلشکر ابراهیم خانی به قلم نویسندگان علی شهبازی و جواد حاجی پور توران‌پشتی است. سرلشکر شهید «ابراهیم خانی» بهمن‌ماه ۱۳۴۰ در کبودراهنگ همدان به دنیا آمد و ۲۶ خردادِ سال ۱۳۶۶ ، زمانی که عضو لشکر ۲۳ نیروهای مخصوص تکاور بود در ارتفاعات سردشت به مقام رفیع شهادت رسید. همزمان با انجام عملیات «نصر۳» موقعیت این تکاور ارتشی به دست نیروهای خائن کومله فاش شد و در پی آن توپ‌خانه عراق آن‌جا را هدف قرار داد. پیکر شهید خانی در بهشت‌زهرا (س) تهران به خاک سپرده شده است. بخشی از کتاب: «هر رفتنی برای من تجربه کردن مرگ بود. می‌ترسیدم. با هربار رفتنت، تمام وجودم می‌لرزید، مثل یک زلزله‌ی همیشگی. تصور کن همه جا بلرزد، همیشه بلرزد. بعد از رفتنت حسین باز گفت: "بابا اَبی... بابا اَبی... بابا رفت..." در سکوت برگشتیم خانه. هروقت بدرقه‌ات می‌کردم، تنها دلخوشی‌ام می‌شد نامه نوشتن. نبودنت مثلِ شیء گمشده‌ای به گوشه‌ی ذهنم آویزان می‌شد. این روزها که چهار سال از رفتنت می‌گذرد، هنوز هم نامه‌های تو را می‌خوانم. عکس‌هایت را جلوی خودم می‌چینم و گاه یادم می‌رود که دیگر نیستی...»
آسمان مال من بود؛ خاطرات سرهنگ خلبان صمدعلی‌ بالازاده
ساسان ناطق
درست یک پا روی زمین؛ خاطرات ناخدا یکم تکاور سلیمان محبوبی
محمد‌اسماعیل حاجی‌علیان
دشت عباس
محمدرضا خلیلی
بازمانده: خاطرات نورمحمد کلبادی‌نژاد
سید ولی هاشمی
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)
احمد عبدالرحمن
کتیبه ای بر آسمان
میرعمادالدین فیاضی
۱۳۳ نفر آخر: خاطرات اسیر آزاد‌شده ایرانی شریف صابری
محسن سنچولی پردل
اولین روزهای مقاومت
مرتضی قاضی
تا نیمه‌ی راه (خاطرات شفاهی خدیجه میرشکار اولین زن اسیر ایرانی)
سید خلیل حسینی عطار
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهر
سیدقاسم یاحسینی
مهمان صخره‌ها: خاطرات سرهنگ خلبان محمد غلامحسینی