دانلود و خرید کتاب کتاب مصطفی احمدی‌روشن؛ یادگاران ۲۲ مرتضی قاضی

نویسنده:مرتضی قاضی
امتیاز:
۴.۷از ۳۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کتاب مصطفی احمدی‌روشن؛ یادگاران ۲۲

کتاب مصطفی احمدی‌روشن، جلد بیست و دوم از مجموعه یادگاران و نوشته مرتضی قاضی است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.

انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیت‌های گسترده‌ای دارد، از زیرمجموعه‌های بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنواره‌های بین‌المللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزه‌های تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.

کتاب مصطفی احمدی‌روشن، روایاتی از زندگی و رشادت‌های این شهید بزرگ است.

خواندن کتاب مصطفی احمدی‌روشن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به ادبیات پایداری و سرگذشت‌نامه‌های شهدا.

امیر حسین کبیری
۱۳۹۹/۰۳/۲۳

أین کتاب و کتاب «من مادر مصطفی » واقعا کامل کننده خوبی ان برای همدیگه ...

Ansari
۱۳۹۹/۱۱/۱۴

درباره دانشجوی شریف و مهندس رادیواکتیو که در سانترفیوژ دنیا غنی شد و آنقدر خلوصش بالا رفت تا در سی سالگی به شهادت رسید...

HamedSY
۱۴۰۰/۰۶/۲۵

کتاب زیبایی بود... یک ویژگی خوب این کتاب این بود که شامل داستان های بسیار کوتاه (کمتر از یک صفحه) بود و قابلیت این که تیکه تیکه خونده بشه رو داشت. و به علاوه اینکه آدم میتونه شهیدی غیر نظامی ببینه،

Narges
۱۳۹۹/۰۹/۲۴

خیلی کتاب خوبی است خیلی لذت بردم

۱۴۰۰/۱۱/۱۳

بخش اعظمی از پیشرفت صنعت هسته ای(سایت نطنز). هوا فضا و خودروسازی رو مدیون این مرد بی ادعا هستیم. انصافا. بخوانید تا بدانید هستند هنوز مردانی که بدون ادعا و بدون هیچ چشم داشتی شبانه روز عمرشان را خرج این

۱۴۰۰/۱۱/۰۱

به نام خدا. با مطالعه این کتاب، مجذوب شخصیت پرتلاش این شهید بزرگوار شدم و بیشتر اورا شناختم. شهید جوان، سر زنده، با صلابت، پر تلاش، جنگنده و در عین حال متدین، مهربان، دوست داشتنی و ولایت مدار که لحظه ای

حسین
۱۴۰۰/۰۳/۱۹

خیلی قشنگ و تاثیر گذار بود...

یوسف
۱۴۰۰/۰۹/۰۷

بسیار زیبا و تاثیرگذار

ظهور
۱۴۰۲/۰۴/۰۶

تو طاقچه بی نهایت بذارید

کیمیا
۱۴۰۳/۰۳/۱۵

با سلام. بسیار شخصیت ارزشمند و جذاب. کتاب کم حجم و روان. خاطرات کوتاه و تاثیر گذار توصیه میکنم

۵۰%