کتاب به همین سادگی
معرفی کتاب به همین سادگی
کتاب به همین سادگی نوشته کبری خدابخش دهقی خاطراتی از زندگی و ازدواج رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس است.
دربارهی کتاب به همین سادگی
وقتی که جنگ بین ایران و عراق درگرفت مردم ایران با شجاعت و از خودگذشتگی در راه کشورشان فداکاری کردند. هر کدام از مال، زندگی راحت و آسوده و جانشان گذشتند تا بلکه بتوانند عزت ایران را حفظ کنند. هرچند همه فکر میکردند این جنگ به زودی پایان مییابد اما هشت سال فداکاری و شجاعت طلبید تا بهرحال تمام شد. کبری خدابخش دهقی در کتاب به همین سادگی، خاطراتی از زندگی و ازدواج رزمندگان و شهدای دفاع مقدس نوشته است. خاطراتی خواندنی که ما را با گوشهای از زندگی شجاعانهی این مردم آشنا میکند.
کتاب به همین سادگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به خواندن خاطرات و داستانهای رزمندگان و شهدا از خواندن کتاب به همین سادگی لذت میبرند.
بخشی از کتاب به همین سادگی
مصطفی را برای اولین بار در این مؤسسه دیده بودم. به اصرار امام موسی صدر به دیدار مصطفی رفتم. خیال میکردم کسی که نامش و فکرش با جنگ گره خورده حتما انسان خشنی است. من نام مصطفی را از دوست و غریبه، همیشه همراه با جنگ شنیده بودم. وقتی برای اولین مرتبه مصطفی را دیدم، همه تصورات ذهنیام را پاک کردم. بعد از آشنایی با هم، به شهرها و روستاها می رفتیم.
در یکی از همین سفرهای بین شهری، مصطفی یک روسری قرمز با گلهای سفید به من داد. من آن زمان حجاب نداشتم. گفت «بچهها دوست ندارند شما را این گونه ببینند. با این هدیه، شما زیباتر میشوید.» در روزهای نزدیک به انقلاب ایران، سال ۵۶، داستان زندگی ما شروع شد.
بسیار عالی.