کتاب راز نوشتن
معرفی کتاب راز نوشتن
«راز نوشتن» کتابی از استیفن کینگ است. در این اثر، بخشی از خاطرات این نوسینده سرشناس را میخوانید:
«آنچه مینویسم، بخشی از همین خاطرات است، به اضافهٔ تصاویر زودگذر گوناگونی از دوران بلوغ و نوجوانیام. این شرح حال شخصی من نیست، نوعی تاریخچهٔ زندگیام است، اینکه چطور نویسندهای شکل میگیرد، نه اینکه چطور ساخته میشود؛ فکر نمیکنم شرایط یا خواست شخصی، نویسنده را بسازد (پیشتر به این موضوع اعتقاد داشتم). وسیلهٔ کار، یعنی توشهٔ اولیه. فکر میکنم بسیاری استعداد نویسندگی و داستانگویی دارند و این استعداد میتواند به کمک توشهای که از خاطرات و تجربیات همراه داریم، مستحکم و پُربار شود. اگر به این موضوع باور نداشتم، این کتاب را نمینوشتم، چون اتلاف وقت بود.»
استفن کینگ در این کتاب علاوه بر نگارش خاطرات کودکیاش فصولی درباره نویسندگی و راز نوشتن و مطالبی درباره زندگی دارد.
کتاب خیلی منسجمی نیست و از چند بخش مجزا تشکیل شده. استیون کینگ در بخش اول از خاطرات و سختیهای زندگی خود مینویسد. بخش دوم شامل یک سری دستورالعملهای سلبی در نوشتن است. مثلا استفاده نکردن از افعال مجهول و
هیچ وقت با کینگ تنها نمون
اگه مشتاق خوب نوشتن هستید این کتاب فوقالعاده ست بخش دوم جذابیت بیشتری داره و البته مثالها رو باید به زبان اصلی خوند تا کاملا نظر نویسنده درک بشه و اینکه متاسفانه به لحاظ ترجمه اشتباهاتی داشت... ولی در کل
این کتاب جزو دو سه اثر مهم در حوزه آموزش نویسندگی یا انتقال تجربیات نویسندگیه. پیشنهاد میکنم اگر امکانش براتون فراهم باشه به زبان اصلی بخونیدش. ترجمه در کل در حد قابل قبولیه ولی بعضی جاها واقعا کم میاره. مثل
این کتاب فوقالعاده است.
یه بخشی داره با عنوان "راز نوشتن" که بنظرم تنها بخش بدرد بخور کتاب محسوب میشه . قبل از اون کمی به دوران کودکی و بلوغ و شروع نوشتنش میپردازه و یجورایی جسته گریخته بیوگرافیش رو در برمیگیره .
کتاب بیشتر حول زندگی استیون کینگه و البته خود این بخش هم خالی از لطف نیست. البته بخش اصلی کتاب از قسمت دوم شروع میشه و نویسنده توصیههای بسیار کاربردی در زمینههای مختلف میکنه. اما مهمترین توصیه برای نویسندگی از نظر
عالی
در کل کتاب خوبی بود، بخش آخر که همان راز نوشتنه، اصل کتابه. اما قسمتهای قبلی هم خالی از لطف نیست. احساس کردم ترجمه کتاب بعصی قسمتها روان میشد و بعضی قسمتها کم می آورد. جوری که درک کردن متن رو
سلام خدمت دوستان من کتاب رو مطالعه کردم این کتاب برای افرادی خوب هستش که تازه کار نیست. مطالب که گفته شده مفید هستند و کاربردی تمریناش کلی نویسنده سعی کرده به صورت محاوره به شما یکسری مفاهیم رو توضیح بده. اما