دانلود و خرید کتاب آیین سخنوری دیل کارنگی
تصویر جلد کتاب آیین سخنوری

کتاب آیین سخنوری

معرفی کتاب آیین سخنوری

نویسنده در کتاب حاضر، ابتدا شیوه‌های تهیه متن سخنرانی را به دست می‌دهد و سپس در این رهگذر راه‌های اعتماد به نفس و چگونگی تقویت حافظه را بیان می‌کند.

مباحث دیگر کتاب بدین قرار است : شیوه سخنرانی بدون یادداشت، طریق آغاز و ختم سخنرانی، کسب موفقیت از راه نطق و سخنرانی.

هدف اصلی مولف، به دست دادن شیوه‌هایی است که خوانندگان از طریق آن بتوانند افراد با نفوذ و مهم را تحت تاثیر سخنان خود قرار دهند و سایران را نیز مجذوب خود سازند.

معرفی نویسنده
عکس دیل کارنگی
دیل کارنگی
آمریکایی | تولد ۱۸۸۸ - درگذشت ۱۹۵۵

دیل کارنگی پروفسور و نویسنده‌ی مشهور آمریکایی بود که در زمینه‌ی سخنرانی عمومی و روانشناسی موفقیت، پیشگام محسوب می‌شد. کارنگی آثاری مهم از خود بر جای گذاشت که امروزه به بیش از ۳۰ زبان ترجمه شده‌اند. این نویسنده در دوران حیات و حتی پس از مرگ نیز بسیار تحسین‌شده بود و دوره‌های آموزشی مهمی مانند فروشندگی، سخنرانی در جمع و خودسازی را بنیان‌گذاری کرد.

ashkan295
۱۳۹۷/۱۱/۲۸

من از بخش دفتر دوم کتاب شروع کردم.برایمن کتاب بسیار جذاب و کاربردی بود و همچنین ترجمه ی خوبی هم داره.

amir
۱۴۰۱/۰۶/۰۹

سلام خسته نباشید من چگونه می توانم نسخه چاپی ای کتاب را بخرم و از کجا ؟ لطف راهنمای نماید سپاسگزارم .

a.hoseini
۱۳۹۷/۰۸/۲۸

کتاب خوبیه اما توجه کنید که زیاد بدرد فن بیان نمیخوره رو سخنرانی مانور میده

کاربر ۲۳۷۱۸۵۲
۱۳۹۹/۰۸/۲۸

انگار که داریم ملانصردین میخونیم ، اصلا ترجمه ی جالبی نداره ،

eli
۱۳۹۶/۰۵/۱۴

من ک خوشم نیومد فقط چند صفحه از کتابو تونستم بخونم

سخنوری يا خطابه فنی است که به وسيله‌ی آن گوينده شنونده را به سخن خود اقناع و بر منظور خويش ترغيب می‌کند.
Âmin
مردم برای اينکه به سخن کسی گوش دهند و اعتنا کنند بايد به او اعتماد داشته باشند و او را درست و راستگو و دانا و صميمی و خيرخواه و مهربان بدانند
محمدرضا میرباقری
شورانگيزی و تحريک عواطف برای سخنور وسيله‌ای بسيار قوی و مؤثّر است و بسيار سخنوران بوده‌اند که به اين وسيله بر دل‌های مردم فرمانروايی کرده و کارهای بزرگ انجام داده‌اند و سخنور حقيقی آن است که قوه‌ی شورانگيزی داشته باشد.
nimaaa
سخنوری يا خطابه فنی است که به وسيله‌ی آن گوينده شنونده را به سخن خود اقناع و بر منظور خويش ترغيب می‌کند. پس غرض از سخنوری همين دو نتيجه است که شنونده سخن گوينده‌ی را بپذيرد و بر منظور او برانگيخته شود.
بامن‌بخوان
مرهون اين کلام پاسکال بود: «اگر توانستيد
کاربر ۴۷۶۹۱۸۴
‫خوب در کارها پيش‌بينی کنيد می‌توانيد فرمانروايی نماييد
کاربر ۴۷۶۹۱۸۴
حضرت داود(ع) شفقت و مهربانی خدا را به طرز زير بيان کرده است: «خدا چوپان من است. مرا به مراتع سبز و خرم می‌برد و به آب‌های خوشگوار هدايتم می‌نمايد». در مملکت کم‌آب و شوره‌زار، داود ذکر مراتع سبز و آب‌های خوشگوار را بهترين وسيله جهت جلب نظر مردم می‌دانست و بنابراين، واضح کردن منظور برای آنها بوده است.
بامن‌بخوان
درجه‌ی اول که از همه ضعيف‌تر است برای مواردی است که منظور فقط اين باشد که شنونده از شنيدن سخن خوش شود و مسرور گردد، ضمناً مطالب سودمند نيز بشنود، مانند خطابه‌های افتتاحی و مخاطبه‌ی بزرگان در حضور جماعت و مدايح و امثال آنها.
nimaaa
درجه‌ی دوم و قوی‌تر آن است که گوينده بخواهد شنونده را اقناع کند و از خود يا کسی که به او دلبستگی دارد دفاع نمايد و اگر نظر بدی نسبت به او هست برطرف سازد، مانند سخنانی که در محاکمات گفته می‌شود. درجه‌ی سوم و از همه قوی‌تر آن است که گوينده علاوه بر اقناع بخواهد شنونده را ترغيب کند و برانگيزاند و عواطفی را که خود دارد به او القاء کند و او را به حرکت آورد، مانند نطق‌های سياسی و موعظه.
nimaaa
اين است اصول و کلّيات آدابی که در سخنوری بايد رعايت نمود تا از شنوندگان دلربايی شود و توجه و اعتنا و محبت ايشان به سوی گوينده جلب گردد و جزئيات و خصوصيات آن بسته به موقع‌شناسی و ذوق سليم و حسن‌سليقه‌ی گوينده است.
Reza.

حجم

۲۷۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۳۳۵ صفحه

حجم

۲۷۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۳۳۵ صفحه

قیمت:
۵۶,۰۰۰
تومان