کتاب ایجاد رابطهای صمیمانه؛ هفت رهنمود برای خلق روابطی عادی و گفتگویی بهتر
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ایجاد رابطهای صمیمانه؛ هفت رهنمود برای خلق روابطی عادی و گفتگویی بهتر
آلبرت الیس و تد کرافورد در «ایجاد رابطهای صمیمانه»، هفت رهنمود برای خلق روابطی عالی و گفتگوی بهتر ارائه نمودهاند.
این کتاب ابزارهایی در اختیار شما میگذارد که برای رویارویی با مسایل و مشکلات ارتباطی به آنها نیاز داری. شما خواهید آموخت که چطور از دامهای ارتباطی اجتناب کنید و اگر در آنها گرفتار شدید، چطور از این دامها خارج شوید. رویکرد نویسندگان برای ارتباط زوجها براساس رفتار درمانی عقلانی هیجانی است؛ رویکردی که دکتر آلبرت الیس در دههٔ ۱۹۵۰ آن را معرفی کرد و اکنون یکی از برجستهترین و شناخته شدهترین روشهای درمانی در سراسر جهان است.
هدف رفتار درمانی عقلانی هیجانی در ابتدا کمک به اشخاص بود تا بر مشکلات هیجانیشان غلبه کنند، و هدف بعدی این بود که به آنها نشان دهد، چطور خودشان را خوشحالتر کنند. دستیابی به هر دوی این اهداف مستلزم برقراری ارتباط خوب با خودتان و دیگران است.
این رویکرد همچنین به شما نشان میدهد که چطور بهگونهای مؤثر با اشخاص مهم زندگیتان، از جمله کسانی که خودشان به خوبی میتوانند این روش را بهکار ببرند، ارتباط برقرار کنید.
با خواندن این کتاب میآموزید چطور با خودتان و دیگران بهگونهای مؤثرتر صحبت کنید و عقاید ناگفته، ضمنی و یا ناآگاهانه خود را دریابید، سازماندهی کنید و به گونهای درست به دیگران منتقل کنید.
کار ناتمام
شهربانو قهاری
رهایی از خشم و پرخاشگریشهربانو قهاری
چگونه به زبان همسرتان صحبت کنیدمژگان انصاریراد
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
عاقلانه فکر کنید، راحت تر زندگی کنیدآلبرت الیس
فرار از احساس گناهسوزان کارل. آر. ان
پدران و پسران از هم پاشیدهجرالد گارگیولو
راهنمای کنار آمدن با شکست عاطفیموسسه HTeBooks
کمالگرایی یا کاملگراییعلی شمیسا
چگونه رابطه زناشویی خود را نجات دهیدفیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
به سوی تعهد در زندگی زناشویی! گفتوگویی صمیمانه دربارهی وفاداری و ازخودگذشتگی در زندگی زناشویی!دیان رم
پذیرش واقعیت (درسهایی برای زندگی، ازدواج و خانواده)فیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)بهمن علیمرادی
بههموابستگی بس است (کتاب کار)ملودی بیتی
درمان فراشناختی در کاهش افسردگی و اضطرابمحمد خانی نر گی
طرح درمان نظریه شناختی بک در ده جلسهفرشته ابراهیمی
زنانی که بسیار نگراناندهالی هزلت استیونز
هم آفرینی تغییرجان فردریکسون
نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد (خلاصه کتاب)
آلبرت الیس
افسانه خودباورینازنین آذرسا
نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزدآرتور لانگ
افسانه خودباوریآلبرت آلیس
۲۵,۷۷۰۷۰%
پیشنهاد میکنم مترجم محترم چندتا کتاب ترجمه شده خوب رو بخونن. و با ترجمه گوگل ترنسلیتی خودشون مقایسه کنن. کتاب بسیار سودمندی بود من که ازش یاد گرفتم.رهنمودها نه تنها برای ارتباط با همسر که برای انواع روابط اجتماعی مفیده.
فکر کنم گوگل ترجمه کرده، مطالب منسجم نبود ،وچیزی از کتاب متوجه نشدم،باید امتیاز بدهم تا ارسال بشه نظرم،امتیازی بهش نمیدم
این ترجمه خوب نبود ،کتاب نمیگذارم کسی اعصابم را بهم بریزد را هم همین ۲نفر ترجمه کردند ولی مطالب منسجم نیست و اصلا چیزی از کتاب نمیفهمی !