دانلود و خرید کتاب عاقلانه فکر کنید، راحت تر زندگی کنید آلبرت الیس ترجمه شمس‌الدین حسینی
تصویر جلد کتاب عاقلانه فکر کنید، راحت تر زندگی کنید

کتاب عاقلانه فکر کنید، راحت تر زندگی کنید

معرفی کتاب عاقلانه فکر کنید، راحت تر زندگی کنید

۱۴ بینش کتاب «عاقلانه فکر کنید، راحت‌تر زندگی کنید» نوشته دکتر آلبرت الیس است که اهداف زیر را دنبال می‌کند: این کتاب شما را تشویق می‌کند که وقتی مشکلی در زندگی‌تان به‌وجود می‌آید، احساسات شدیدتان را ابراز کنید. اما مطالب آن به‌روشنی بین احساساتی مناسب و مفید مثل نگرانی و ناراحتی، و احساساتی نامناسب و مخرب مثل وحشت، افسردگی، خشم و دلسوزی برای خود، فرق می‌گذارد. - این کتاب به شما نشان می‌دهد که چطور با موقعیت‌های دشوار زندگی کنار بیایید و چطور وقتی با آن‌ها روبه‌رو می‌شوید، احساس بهتری داشته باشید. اما بهتر از همه، این کتاب به شما نشان می‌دهد که چطور می‌توانید وقتی بی‌جهت خودتان را «روان‌رنجور» می‌کنید و به ستوه می‌آورید، بهبود یابید و احساس بهتری داشته باشید. - این کتاب نه‌تنها به شما آموزش می‌دهد که چطور می‌توانید سرنوشت خودتان را از لحاظ هیجانی زیر سلطه بگیرید و قدرتمندانه عمل کنید تا خودتان را دربارهٔ هیچ موضوعی (بله هیچ موضوعی) آشفته و درمانده نکنید، بلکه همچنین توضیح می‌دهد که چه کاری می‌توانید انجام دهید تا از توان بالقوه‌تان برای تسلط بر خودتان استفاده کنید. - این کتاب در مسیر افکار علمی، خرد و واقعیت باقی می‌ماند و سعی در ارتقای این افکار دارد. همچنین به‌شدت از آنچه بیشتر کتاب‌های خودیاری امروزی مطرح می‌کنند و حاوی حجم زیادی از تصوف و مسایل غیرعملی هستند، اجتناب می‌کند. - این کتاب به شما کمک می‌کند به جای نگرش «تفکر مثبت» خوش‌بینانه که تنها باعث می‌شود به‌طور موقت با دشواری‌هایی کنار بیایید که اغلب در بلندمدت شما را تضعیف می‌کنند، تغییر فلسفی عمیق و دیدگاه جدیدی به‌دست آورید. - این کتاب روش‌های زیادی برای تغییر شخصیت به شما می‌دهد، که فقط شواهد داستانی یا موردپژوهی‌ها از آن‌ها حمایت نمی‌کنند، بلکه اکنون ثابت شده است که نتایج تحقیقات و آزمایش‌های علمی برگرفته از گروه‌های ناظر نیز از آن‌ها حمایت می‌کند. - این کتاب به گونه‌ای مؤثر به شما نشان می‌دهد که چطور مشکلات هیجانی و رفتاری کنونی‌تان را خلق می‌کنید، و به شما توصیه می‌کند که بیهوده زمان و انرژی‌تان را به شکلی احمقانه صرف درک و توضیح پیشینه و گذشته‌تان نکنید. همچنین به شما نشان می‌دهد که چطور هنوز بی‌جهت خودتان را ناراحت و آشفته می‌کنید و امروز می‌توانید چه کاری انجام دهید که از این کار دست بردارید. و بسیاری اهداف دیگر. پس بی‌درنگ شروع به خواندن توصیه‌های این کتاب کنید چرا که بسیار در زندگی شما کاربرد خواهد داشت. بیش از آنچه فکرش را بکنید و بیشتر از انچه انتظارش را داشته باشید.
جعبه ابزاری از درمان شناختی - رفتاری CBT برای زوجین
جان دبلیو
ذهن آگاهی
انتشارات هاروارد بیزینس ری‌ویو
۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دام‌ها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آن‌ها را از بین ببرید!
شمس‌الدین حسینی
راهنمای عملی آموزش عملی ذهن‌آگاهی برای مراجعان
کریستین دانکلی
راه انسان شدن
کارل راجرز
مکانیسم های دفاعی و هوش هیجانی در خدمت تخلیه اضطراب
حسنی کریمی
کتاب بخشش، شاهراه نجات انسان و جهان از درد و رنج
دِسموند توتو
وقتی بدن نه می گوید
گابور ماته
تغییر با خانواده
ریچارد بندلر
تندآموز طرح واره درمانی
اشکول رفائلی
گوش‌دادن فعال
محمدامین شریفی
شش نوشتار در روان‌درمانی پویشی
آلان بیبر
رفتار درمانی عقلانی، هیجانی
ویندی درایدن
گرایش های چهار گانه شخصیتی
گرچن روبین
لطفا همسر خوبی باشید!
محمود نامنی
خودتان را بهتر بشناسید
دیوید جی لیبرمن
درمان‌شناختی افسردگی
آرون‌ ت‍ی‌ب‍ک‌
کتاب کار اختلال شخصیت مرزی
دانیل جی. فاکس
نظریه دلبستگی و زوج درمانی
اسکات جی. پاین
رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
دیوید‌‌اچ بارلو
Moon
۱۳۹۹/۰۱/۲۰

سلام دوستان من دانشجوی روانشناسی هستم و نام دیگرکتاب زندگی عاقلانه هست و اکثراساتید این کتاب راتوصیه کرده اند.به نظر من این کتاب بهترازنمونه بازنویسی آن هست گرچه من بازنویسی آنرامطالعه نکردم ولی فکرمی کنم این کاملترهست

وحید شعبانی
۱۳۹۹/۰۴/۰۸

کتاب براساس نظریه رفتاردرمانی عقلانی-هیجانی که توسط خود مولف، بنیانگذاری شده و تلفیقی از رفتاردرمانی و شناخت درمانی است، نوشته شده و در صورت پیروی از توصیه ها و تمرینهای مولف، میتونه احساسات منفی و تند ما رو که نتیجه

- بیشتر
عشق کتاااااب
۱۳۹۹/۰۲/۳۰

کتاب قبلی این نویسنده اسم جذابی داشت اما محتواش اونقدرها هم کارساز نبود این نویسنده همون کتاب نمیگذارم کسی دکمه های اعصابم را فشار دهد هست اصلا هم از این کتابش خوشم نیومد نمونه رو که دیدم تقریبا شبیه به

- بیشتر
وقتی خودتان را به‌شدت مضطرب یا افسرده کنید، به‌وضوح بر ضد خودتان عمل می‌کنید و نسبت به خودتان ظالم و نامنصف هستید. اختلال شما همچنین تأثیرات بدی در گروه اجتماعی‌تان می‌گذارد و باعث ناراحتی اقوام و دوستان و تا حدودی کل اجتماعتان می‌شود. بهایی که بابت وحشت‌زده کردن خودتان، خشمگین‌کردن خودتان و دلسوزی به حال خودتان می‌پردازید، خیلی گزاف است. وقت و پولتان را بیهوده هدر می‌دهید. تلاش‌هایی بیهوده می‌کنید. غمگین می‌شوید، شادمانی دیگران را خراب می‌کنید. و در طول این تنها فرصتی که برای زندگی دارید ـ بله، تنها همین زندگی ـ احمقانه شادمانی و لذت را از خودتان دور می‌کنید.
بهار
مطلب اصلی این کتاب همین است: صرف‌نظر از اینکه چقدر بد عمل می‌کنید، چقدر دیگران با شما بد رفتار می‌کنند یا در چه شرایط اسفباری زندگی می‌کنید، در واقع همیشه، بله همیشه، این توانایی و قدرت را دارید که احساسات شدید اضطراب، ناامیدی و خصومت را در خودتان تغییر دهید. نه تنها می‌توانید آن‌ها را کاهش دهید، بلکه می‌توانید همه‌شان را از بین ببرید
احسان رضاپور
همیشه می‌توانید از روش علمی استفاده کنید تا بایدهایتان را به چالش بکشید و آن‌ها را ریشه‌کن کنید، و می‌توانید دوباره شروع به تفکر عاقلانه کنید. سلامت هیجانی یعنی تفکر منطقی یا علمی.
احسان رضاپور
علم شامل اصلاح و تغییر مداوم نظریه‌ها و تلاش در جهت جایگزین کردن آن‌ها با عقاید معتبرتر و حدس‌های مفیدتر است. علم به جای خشک بودن، انعطاف‌پذیر است و به جای جزم‌اندیش بودن، روشن‌بین است. علم در تلاش برای رسیدن به حقیقت بیشتر است، نه در پی حقیقت مطلق و کامل.
احسان رضاپور
وقتی از تمایل و گرایش به سمت «باید اندیشی» تغییر جهت دهید، اضطراب شدیدی خلق می‌کنید. اگر ترجیح دهید خوب عمل کنید و بخواهید دیگران شما را بپذیرند، نگران خواهید بود که مبادا ناکام و طرد شوید. نگرانی سالم به شما کمک می‌کند به شکلی شایسته و مناسب رفتار کنید. اما اگر به‌شدت باور داشته باشید که تحت هر شرایطی باید خوب عمل کنید و اینکه دیگران باید شما را بپذیرند، آن‌وقت خودتان را وحشت‌زده می‌کنید.
احسان رضاپور
به‌عنوان انسان، با خصوصیتی متولد می‌شویم (و می‌توانیم آن را رشد دهیم) که دیگر مخلوقات به‌ندرت صاحب چنین خصوصیتی هستند و آن، توانایی فکر کردن دربارهٔ تفکرمان است. ما نه‌تنها به‌طور طبیعی فیلسوف هستیم، بلکه می‌توانیم دربارهٔ فلسفه‌مان فلسفه‌سازی کنیم و دربارهٔ دلیل و استدلالمان، استدلال و دلیل بیاوریم.
احسان رضاپور
درمان عقلانی ـ هیجانی احساسات قوی ناراحتی، عصبانیت و نگرانی شما را سالم می‌بیند، چون این احساسات به شما کمک می‌کنند ناخشنودی‌تان از رخدادهای ناخوشایند را ابراز کنید و در اصلاح آن‌ها بکوشید. اما درمان عقلانی ـ هیجانی تاحدودی همیشه احساسات افسردگی، خشم و اضطراب را آسیب‌زا می‌داند، چون از دستورهای غیرواقع‌بینانه‌تان ریشه می‌گیرد که تأکید دارند رویدادهای ناخوشایند هرگز نباید رخ بدهند و چون رخ می‌دهند و وجود دارند، اغلب مانع تغییر این رویدادها می‌شوند.
احسان رضاپور
علم انعطاف‌پذیر و غیر جزمی است. علم بر حقایق و واقعیت (که همیشه می‌تواند تغییر کند) و تفکر منطقی (که خودش را نقض نمی‌کند و همزمان دو دیدگاه متضاد را می‌پذیرد) تأکید دارد. همچنین علم از افکار خشک «همه یا هیچ» و «یا این / یا آن» اجتناب می‌کند، واقعیت را اغلب دو سویه می‌بیند و شامل حوادث و خصوصیات متضاد است.
احسان رضاپور
هرچه علمی‌تر، منطقی‌تر و واقع‌بین‌تر باشید، از نظر هیجانی کمتر آشفتگی خواهید داشت. البته نه تا حد صفر، چون شما انسان هستید نه اَبَر انسان. اما به میزان زیادی از آشفتگی‌تان کاسته خواهد شد و همین‌طور که بیشتر رشد می‌کنید و نگرش علمی‌تان محکم‌تر می‌شود، کمتر و کمتر روان‌رنجور خواهید شد. آیا تضمینی وجود دارد؟ نه، اما پیش‌بینی این است که به احتمال قوی رضایت‌بخش خواهد بود.
احسان رضاپور
برای به چالش کشیدن بدبختی و آشفتگی‌تان، علم را امتحان کنید. فرصتی هم به علم بدهید. برای عاقلانه فکر کردن تلاش کنید، به واقعیت بچسبید، فرضیه‌هایتان را دربارهٔ خودتان، دیگران و جهان، بررسی کنید. آن‌ها را برحسب بهترین مشاهدات و حقایقی که می‌توانید بیابید، بررسی کنید. بی‌جهت خوش‌بین نباشید. از روی ابرها پایین بیایید. افکار بی‌پایه و اساس خود را ریشه‌کن کنید. به‌طور جدی خواسته‌های کودکانه‌تان را کنار بگذارید. بله، آن‌ها را کنار بگذارید! بارها و بارها و بارها!
احسان رضاپور
درمان عقلانی ـ هیجانی می‌گوید اگر جزم‌اندیشی و تعصبات و بی‌صبری‌تان را کنار بگذارید، می‌توان گفت غیرممکن است که خودتان را به‌طور جدی روان‌رنجور کنید. اگر علمی فکر کنید، حتی با اینکه ممکن است برای شما سخت باشد، می‌توانید دشواری‌های غیرقابل تغییر را بپذیرید و دیگر آن‌ها را به «مسایل وحشت‌آور خاص» تبدیل نکنید.
احسان رضاپور
اگر پیوسته در حیطهٔ امیال، ترجیح‌ها و ارزش‌هایتان علمی و انعطاف‌پذیر باشید، دیگر آن‌ها را به جزم‌اندیشی آسیب‌زا تبدیل نخواهید کرد. شما با خودتان می‌گویید: «من خیلی مایلم شغل خوبی داشته باشم و با کسی که دوستش دارم ازدواج کنم.» اما متعصبانه و غیرعلمی نمی‌گویید: ۱) «من باید شغل خوبی داشته باشم!» ۲) «من فقط می‌توانم با کسی که دوستش دارم خوشبخت باشم!» ۳) «اگر شغل و ازدواج خوبی را که باید داشته باشم به‌دست نیاورم، آدمی بسیار نالایق هستم!»
احسان رضاپور
اگر احساس اضطراب، عصبی بودن یا وحشت‌زدگی نامناسب داشته باشید، در پی انواع بایدها، الزام‌ها، فاجعه‌انگاری‌ها، نمی‌توانم تحمل کنم‌ها، خودتحقیرکردن‌ها و تعمیم‌گرایی‌های افراطی خواهید بود: «اگر کارم را از دست بدهم، در حالی‌که نباید از دست بدهم، هرگز دوباره نمی‌توانم کار خوب دیگری پیدا کنم و همین نشان می‌دهد که آدم بی‌کفایتی هستم!»، «باید تضمینی داشته باشم که همسرم نباید بمیرد، چون اگر بمیرد، نمی‌توانم تنهایی را تحمل کنم و همیشه بدبخت خواهم شد!»، «به هیچ وجه نباید بینایی‌ام را از دست بدهم، چون اگر این‌طور شود، زندگی‌ام وحشتناک خواهد شد و من هرگز نمی‌توانم دوباره از چیزی لذت ببرم!» توجه کنید که این عبارات پیش‌بینی‌کننده‌های بی‌قید و شرط و کامل درد و رنج هستند و برای شما هیچ راهی برای خروج از درد و رنج مستمرتان باقی نمی‌گذارند.
احسان رضاپور
ما با افکار، احساسات و رفتارهایی خاص متولد نمی‌شویم. محیط‌مان به‌طور مستقیم ما را وادار به عمل یا احساس کردن نمی‌کند. اما ژن‌ها و تربیت اجتماعی‌مان گرایش‌هایی قوی در کاری که انجام می‌دهیم (و لذت بردن از آن کار) به ما می‌دهند و با اینکه اغلب با این گرایش‌ها همراه می‌شویم (یا تسلیم آن‌ها می‌شویم)، مجبور نیستیم درست همان کار را انجام دهیم. ما به هیچ وجه مجبور نیستیم.
بهار
آیا گوش می‌کنید؟ آیا تلاش می‌کنید؟ آیا فکر می‌کنید؟ شما به طور حتم می‌توانید. امیدوارم بتوانید!
Atieh Ab

حجم

۶۷۶٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۳۱۴ صفحه

حجم

۶۷۶٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۳۱۴ صفحه

قیمت:
۸۵,۹۰۰
۲۵,۷۷۰
۷۰%
تومان