دانلود و خرید کتاب انقلاب علمی (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۰) پیتر آمی
تصویر جلد کتاب انقلاب علمی (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۰)

کتاب انقلاب علمی (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۰)

معرفی کتاب انقلاب علمی (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۰)

مجموعه «تاریخ برای نوجوانان» انتشارات مازیار با هدف آشنا‌سازی نوجوانان با تاریخ و به ویژه تاریخ تمدن نگارش یافته است. هرجلد از کتاب‌های مجموعه نویسنده‌ای متفاوت دارد. این مجموعه پربار شامل موضوعاتی همچون پیدایش روستاها و جوامع شهری، نهاد خانواده در تاریخ، بحث تکامل و داروینیسم، رابطه انسان و دین در طول تاریخ، انقلاب‌های کشاورزی و صنعتی، انقلاب علمی و عصر روشنگری، انقلاب ارتباطات، امپراطوری‌های بزرگ و بسیاری مباحث مهم تاریخی دیگر است. جلد «دهم» این مجموعه که به موضوع «انقلب علمی» می‌پردازد نوشته «پیتر آمی» و ترجمه «م.ت. صابری» است. در مقدمه اثر می‌خوانید: «می‌دانیم که شیوهٔ زندگی ما با شیوهٔ زندگی مردمانی که پانصد سال پیش از این می‌زیستند بسیار تفاوت دارد. مدارس ما، خانه‌های ما، محل کار مردم، کارشان، راه‌های مسافرت ما، بیمارستان‌های ما، آن‌چه در اوقات فراغت می‌کنیم، همه این‌ها متفاوتند. علم که از طریق تکنولوژی عمل می‌کند در پدید آوردن این تغییرات سهم بسیار مهمی داشته است. علم و تکنولوژی با یکدیگر پیوند نزدیک دارند. شناخت علمی یعنی دانستن چرایی و چگونگی هر چیزی، آن‌چنان که هست و عمل می‌کند. تکنولوژی یعنی «دانستن چگونگی» و دانستن این نکته که چگونه چیزها را برای مقاصد مفیدی بسازیم و تغییر دهیم. علم با پی بردن به چگونگی و چرایی طریق معین عمل چیزها معلوماتی به دست می‌دهد که از آن می‌توان در راه پیشرفت تکنولوژی استفاده کرد. انقلاب علمی که در قرن‌های شانزدهم و هفدهم پیش آمد این کار را برای علم ممکن کرده است.»
esrafil aslani
۱۴۰۱/۰۷/۰۵

"چنین نیست که مطالعه علم با انقلاب علمی در اروپا آغاز شده باشد، زیرا آدمیان در همه اعصار و در همه مکان ها در طلب معرفت علمی بوده‌اند. هر تمدن بزرگی یک نوع علم را پدید آورده است. مثلاً بسیار

- بیشتر
در طی سیصد سال پیش از انقلاب علمی، صنعت و تجارت به سرعت شروع به رشد کرد. در این مدت تکنولوژی بیش از پیش توسعه یافت. معدن‌چیان بیش‌تر به اعماق زمین فرو می‌رفتند و برای خارج کردن آب به تلمبه احتیاج داشتند. بدین ترتیب ساخت تلمبه پیشرفت کرد. برای جدا کردن فلز از سنگ روش‌های بهتری ابداع شد. دریانوردان جسارت رفتن به نقاط دورتر را پیدا کردند و غالباً از چشم ساحل‌نشینان ناپدید می‌شدند. آن‌ها برای راه‌یابی شروع کردند به استفادهٔ از قطب‌نما، نقشه و ابزارهای هدایت کشتی. نساجان رنگ‌های بهتری را برای رنگ کردن پارچه تهیه کردند. شیشه‌گران شیشه‌های بهتری ساختند. ساختن عینک، دوربین نجومی، و میکروسکوپ امکان‌پذیر شد. همهٔ این تغییرات و تغییرات مشابه دیگر به علم یاری رساند چون مردم توانستند از تجربه چیز بیاموزند.
esrafil aslani
فلسفه (منظور گالیله علوم است) به زبان ریاضیات نوشته می‌شود و حروف آن مثلث، دایره و سایر اشکال هندسی است که بدون آن‌ها فهم یک کلمه‌اش هم برای انسان ناممکن است.... نیک می‌دانم که تنها یک آزمایش یا نمایش جامع که از طرف متقابل عرضه می‌شود کافی‌ست که.... هزار... مباحثهٔ احتمالی را... از پایه منهدم کند.
محمد طاهر پسران افشاریان
البته بوده‌اند مردمانی که در نتیجه علم از اعتقاد به خداوند دست برداشته‌اند. به گمان آن‌ها علم نشان می‌دهد که همه چیز در اثر تصادف پدید می‌آید. اما دیگران هنوز به خدا اعتقاد دارند. این‌ها می‌گویند که علم به ما نشان می‌دهد که خداوند چگونه عالم را خلق کرد و چه چیزهایی را امکان‌پذیر کرده است. همه این تغییرات و بسیاری از تغییرات دیگر در اروپا آغاز شد، زیرا انقلاب علمی از آن‌جا شروع شد. از آن زمان تاکنون بسیاری از این تغییرات در بخش‌های دیگر جهان نیز پیش آمده است. یک علتش این است که اروپایی‌ها به خارج از اروپا سفر کرده دانش خود را نیز با خود به همراه برده‌اند. دلیل دیگرش این است که علم به پیشرفت هر کشوری کمک می‌کند، بنابراین هر کشوری سعی دارد که دانشمندانی از خود داشته باشد.
محمد طاهر پسران افشاریان
بدین‌سان انقلاب علمی به تنهایی کار انگلیسی‌ها، فرانسوی‌ها یا ایتالیایی‌ها نبود. انقلاب علمی کار اروپاییان بود و چنان که دیدیم فقط خود آن‌ها هم نبودند. چینی‌ها، هندی‌ها، ایرانی‌ها، و مسلمانان همگی سهمی در این انقلاب داشتند
محمد طاهر پسران افشاریان

حجم

۶۵۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۵۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰ صفحه

حجم

۶۵۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۵۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰ صفحه

قیمت:
۶,۰۰۰
تومان