دانلود و خرید کتاب انقلاب امریکا (مجمومه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۶) جان گویات ترجمه باجلان فرخی
تصویر جلد کتاب انقلاب امریکا (مجمومه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۶)

کتاب انقلاب امریکا (مجمومه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۶)

معرفی کتاب انقلاب امریکا (مجمومه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۶)

مجموعه ۶۰ جلدی «تاریخ برای نوجوانان» انتشارات مازیار با هدف آشنا‌سازی نوجوانان با تاریخ و به ویژه تاریخ تمدن نگارش یافته است. هرجلد از کتاب‌های مجموعه نویسنده‌ای متفاوت دارد. این مجموعه پربار شامل موضوعاتی همچون پیدایش روستاها و جوامع شهری، نهاد خانواده در تاریخ، بحث تکامل و داروینیسم، رابطه انسان و دین در طول تاریخ، انقلاب‌های کشاورزی و صنعتی، انقلاب علمی و عصر روشنگری، انقلاب ارتباطات، امپراطوری‌های بزرگ، شخصیت‌های تاریخی و بسیاری مباحث مهم دیگر است. جلد شانزدهم این مجموعه درباره انقلاب آمریکا است: «در سال ۱۷۵۰ میلادی ساکنان جدید آمریکای شمالی که اکنون شمار آنان در حدود دو میلیون نفر بود سیزده ایالت مستعمراتی را تشکیل دادند و جز در مناطق مرزی تلاش آنان در مبارزه با طبیعت و ستیز با ساکنان سرخ‌پوست این مناطق پایان گرفت. در این مناطق مردمان مختلفی زندگی می‌کردند: در بنادر بزرگ مانند بوستون بازرگانان ثروتمند و در مستعمرات جنوبی زمین‌داران بزرگ و کشت‌کاران تنباکو و پنبه سکونت گزیدند. در کنار مردمان ثرتمند این قاره جدید مردمان فقیری نیز زندگی می‌کردند که خود را با دیگران برابر می‌دانستند و چنین بود که اندیشه آزادی و برابری جز در مورد بردگان سیاه‌پوست جنوب شکل گرفت.»
Medisa
۱۴۰۲/۱۱/۱۶

من این کتاب رو برای امتحانی که در پیش دارم خوندم، با توجه به نظرات از حد تصورم بهتر بود. البته خیلی جامع نیست ولی یک کلیتی دستتون میاد از بنیانگذاری امریکا، غلط املایی هم داشت ولی تو خوندن مشکلی ایجاد

- بیشتر
میلاد پرنیانی
۱۴۰۲/۰۹/۳۰

نمی دانم اشکالات گرامری و لغوی از کجا پیدا شده اند ولی سراسیمگی در نگارش کتاب به همینجا ختم نمی‌شود. معلوم نیست کتاب چه طرح و برنامه‌ای داشته. انقطاع های تاریخی زیاد است. به شعور مخاطب توهین می‌کند (مثلاً جایی

- بیشتر
omid.z
۱۳۹۹/۰۹/۰۲

کتاب از نظر محتوایی خوب بود فقط یکم غلط املایی زیاد داشت

taher215
۱۳۹۹/۰۷/۲۱

آخه ۵۰ تا صفحه چیه که انقدر غلط املایی داره!😐 در کل مختصر و مفید هست

سکینه قوی اندام
۱۴۰۲/۰۶/۰۴

👌👌

کافر
۱۴۰۱/۰۶/۰۲

غلطها و اشتباهات نوشتاری متن کتاب بی اندازه و شرم آور بود. به اندازه ای که فهم مطالب را دچار مشکل میکند. واقعا متاسفام.

parsa110
۱۴۰۰/۱۲/۰۹

رسما نوعی کلاهبرداری فرهنگی در فروش این‌کتاب.غلط های املایی زیاد و ایضا نامفهوم بودن جملات در اثر ترجمه بسیار ضعیف. متاسفانه با ذوق و شوق خواندن آن را شروع کردم ولی بعد از خواندن چند صفحه ، به دلیل نامفهوم بودن

- بیشتر
از سده هفدهم و سال‌های ۱۶۰۰ میلادی به بعد گروهی از مردم بریتانیا و کشورهای دیگر به آمریکای شمالی روی آوردند؛ برخی از این مهاجرین برای رهایی از محدودیت‌های مذهبی که در بریتانیا وجود داشت و برخی در جست‌وجوی ثروت و از آن جمله برای کشت توتون در ویرجینیا، (وبرخی برای رهایی از چنگ قانونو) به آمریکا مهاجرت کردند.
میلاد پرنیانی
بسیاری از مردم آمریکا بر این عقیده بودند که اگر بتوانند از چنگ نظام تجارتی بریتانیا رهایی یابند به ثروت بیشتری دست خواهند یافت، و برای بریتانیا بازداشتن مردم آمریکا از چنین اندیشه‌هایی ناممکن بود.
میلاد پرنیانی
طی سال‌های ۷۰ - ۱۷۶۴ بریتانیا برای جبران بدهی‌هایش مالیات کالاهای آمریکایی را افزایش داد و به شدت با تجارت قاچاق به مبارزه پرداخت. افزایش مالیات و مبارزه با تجارت قاچاق بازرگانان آمریکایی را خشمگین ساخت؛ هیچ‌یک از بازرگانان آمریکایی حاضر به پرداخت مالیات اضافی نبود
میلاد پرنیانی
بسیاری از جنگجویان سپاه واشینگتن تمایلی به رعایت نظم و مقررات نداشتند و تنها بدین دلیل با سربازان بریتانیا می‌جنگیدند که مایل نبودند فرمانبر لندن باشند و به همین ترتیب هم دوست نداشتند از افسران خود فرمان ببرند. گروهی از این سربازان جنگجویانی فصلی بودند که طی قراردادی به جنگ می‌پرداختند و به هنگام کشت و برداشت محصول به مزارع خود بازمی‌گشتند. بدینسان غالبا تعداد جنگجویان واشینگتن بیش از ۵۰۰۰ نفر نبود و تنها یکبار این تعداد به ۲۰.۰۰۰ نفر رسید. بریتانیا در این نبرد علاوه بر سپاهیان انگلیس دارای ۳۰.۰۰۰ مزدور آلمانی بود.
میلاد پرنیانی
فرانسویان نیز با درک موقعیت به ستیز با بریتانیا برخاستند و جویای مستعمرات از دست رفتهٔ خود در آمریکا شدند. در سال ۱۷۷۸ سپاه فرانسه رسما با جنگجویان آمریکایی متحد و علیه بریتانیا به نبرد برخاست. با ورود فرانسه، اسپانیا و هلند به صحنهٔ جنگ شکست بریتانیا قطعی شد.
میلاد پرنیانی
رییس‌جمهور و نمایندگان کنگره هر یک وظیفه داشتند یکدیگر را از قدرت‌طلبی بازدارند و در این میان دادگاه عالی در صورت بروز اختلاف میان رییس‌جمهور و کنگره داور اختلافات برطبق قانون اساسی بود. بنیانگداران قانون اساسی آمریکا امیدوار بودند که توازن بخش‌های مختلف دولب با رعایت قانون حفظ و از پیدایی یک دیکتاتور اجتناب شود.
میلاد پرنیانی
ایالات متحده آمریکا در زمان انتخاب واشینگتن به ریاست جمهوری نزدیک به چهار میلیون نفر جمعیت داشت.
میلاد پرنیانی
در برابر فدرالیست‌ها گروه دیگری قرار داشتند که رهبر آنان توماس جفرسون سومین رییس‌جمهور (۱۸۰۱) و به جمهوری‌خواهان شهرت داشتند. مردانی چون جفرسون آینده و امکان پیشرفت آمریکا را در غرب آمریکا جست‌وجو می‌کردند و به اروپا چشم نداشتند. جفرسون خود کشاورز بود و زندگی دهقانی را بهترین می‌دانست؛ او از شهرهای بزرگ بیزار و دشت‌های بزرگ غرب آمریکا را خانهٔ نیکوی مردم آزاد می‌نامید (۲۴). جفرسون آمریکا را برای انسان موهتبی می‌دانست و از آن به عنوان سرزمینی یاد می‌کرد که مردم در آنجا بدون اتکاء به اروپای فرتوت می‌توانستند آزاد باشند و از آن کشوری نو و کامل بسازند. او می‌اندیشید که آمریکا کشور بزرگی است که برای همه به اندازهٔ کافی زمین قابل کشت دارد و در آن هیچ‌کس نباید آقای دیگری یا بردهٔ دیگری و آزادی بردگان بود.
میلاد پرنیانی
برای میلیون‌ه مهاجر ایتالیایی، ایرلندی، یهودی، آلمانی، لهستانی و سوئدی آمرکا سرزمین آزادی و خوشبختی بود.
میلاد پرنیانی
یکی از ویژگی‌های یک آمریکایی عشق بی‌حد او به آزادی است. اشتیاق به آزادی در همهٔ افراد آمریکایی از کوچک تا بزرگ وجود دراد و این توجه به آزادی در تعلیم و تربیت، مذهب، رفتار دولت و راه و رسم زندگی روزانه تاثیر نهاده است.
میلاد پرنیانی
روشنگری (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوان ۱۷)
مالکوم یاپ
انقلاب علمی (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۰)
پیتر آمی
بولیوار؛ انقلابی بزرگ آمریکای لاتین (مجموعه تاریخ برای نوجوانان ۶)
ریچارد گویات
گاندی (مجموعه تاریخ برای نوجوان ۷)
مالکوم یاپ
انقلاب در ارتباطات (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوانان ۱۲)
الیزابت رانگهام
شهرها (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوان ۳۴)
ریچارد تیمز
انسان و دین (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوان ۱۴)
دزموند پینتر
شناخت بدن انسان برای نوجوانان
فرشید مزینانی
ناسیونالیسم؛ ملیت‌خواهی
مالکوم یاپ
تاریخ اروپا؛ از قرن نوزدهم تا اوایل قرن بیست و یکم
سرژ برستاین
پیش از تاریخ
گریس گاسدن
مصدق و دیگر هیچ
آرزو خسروپور
رایش هیتلر (مجموعه‌ی تاریخ برای نوجوان ۲۳)
آیلین پیرسون
کاربرد نظریه‌های روابط بین‌الملل: سیاست بین‌الملل در عرصه تئوری و عمل
عبدالعلی قوام
صلح رومی؛ امپراطوری رم
پیتر امی
چین؛ مرد کوچک با گام‌های بزرگ (پیشگامان نوسازی آسیا ۴)
دیوید اس. جی گودمن
چه کسی، چه وقت، چه چیزی را اختراع کرد
محمداسماعیل فلزی
مسیحیان و سقوط روم
ادوارد گیبون
تاریخچه خودم
استیون هاوکینگ
ایران باستان
یوزف ویسهوفر

حجم

۷۸۸٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۱ صفحه

حجم

۷۸۸٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۱ صفحه

قیمت:
۶,۰۰۰
تومان