معرفی و دانلود کتاب شاهنشاه در کوچه‌ی دلگشا؛ وقایع‌نگاری (و ایضاً سیاه‌بازی) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شاهنشاه در کوچه‌ی دلگشا؛ وقایع‌نگاری (و ایضاً سیاه‌بازی)subscriptionAvailable

کتاب شاهنشاه در کوچه‌ی دلگشا؛ وقایع‌نگاری (و ایضاً سیاه‌بازی)

۴.۰ امتیاز(از ۴ رأی)
محمدعلی علومی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شاهنشاه در کوچه‌ی دلگشا؛ وقایع‌نگاری (و ایضاً سیاه‌بازی)

«شاهنشاه در کوچه‌ی دلگشا؛ وقایع نگاری (و ایضاً سیاه بازی)» داستان طنزی درباره روابط رضاشاه است. محمدعلی علومی، محقق و طنز‌پرداز معاصر، در کنار داستانش، در این کتاب درباره وقایع تاریخ معاصر ایران مانند کودتای ۲۸مرداد ۳۲ و عملیات آژاکس می‌نویسد و پای شخصیت‌های سیاسی بسیاری را به فضای داستان بازمی‌کند. به شاه خبر می‌دهند که انگلستان قصد کودتا دارد و می‌خواهد سلسله جدیدی بیاورد. رضاشاه به سبک شاه‌عباس صفوی با لباس‌های مبدل به کرمان کوچ می‌کند، چون آنجا یکی از مراکز قدیمی نفوذ بریتانیا و مقر پلیس جنوب است. به این ترتیب، یک دیکتاتور با اقشار پایین‌دست جامعه همنشین می‌شود. داستان از زبان دانای کل روایت می‌شود و فضاسازی خوب و ماهرانه از ویژگی‌های بارز آن است. این رمان، آمیخته‌ای از طنز و ترس و تعجب است و به دلیل داشتن این حالت گروتسک (عجیب‌ و غریب)، به فضای داستان‌های کافکا پهلو می‌زند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاهنشاه در کوچه‌ی دلگشا؛ وقایع‌نگاری (و ایضاً سیاه‌بازی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشاهنشاه در کوچه‌ی دلگشا؛ وقایع‌نگاری (و ایضاً سیاه‌بازی)
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهمحمدعلی علومی
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۸/۲۱
فرمت کتابEPUB

Bi vafa
۱۳۹۸/۰۳/۰۱

خب.!...خوشم اومد! همیشه که آدم نباید نظر منفی بذاره 😀 . . . طولانی بود...ولی خدایی عالی بود... یه موضوع تازه و جذاب. یه عمر از تاریخ پهلوی به خوردمون مطالبِ سیاسی و تکراری دادن, حالا بااین کتاب یه طعم جدیدو تجربه می کنید! اون بیست و چندتا...بیشتر

negar
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۱۱

اصلا دوست نداشتم، حدود 1500 صفحه داخل طاقچه بود، بیشتر از 300 صفحه نتونستم تحملش کنم...