٪۵۰
کتاب از عشقاباد تا عشق آباد (جلد۱)
منصور انوریانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب از عشقاباد تا عشق آباد (جلد۱)
«از عشقاباد تا عشق آباد» رمانی است دو جلدی بر اساس داستانی واقعی؛ به این ترتیب که، در سال ۱۳۴۲ فرزند کوچک دبیر اول حزب کمونیست ترکمنستان به سرطان مبتلا میشود. پدربزرگ کودک که در زمان جنگجهانی دوم در ایران اقامت داشت و در آن مدت به امام هشتم ارادت پیدا کرده بود، نوهاش را با وجود مخالفت پسرش که از اعضای فعال حزب کمونیست بود، از بیمارستان میدزد و برای شفا گرفتن از امام هشتم به مشهد میرساند. در این مسیر اتفاقات بسیاری برایشان میافتد تا اینکه به مشهد میرسند.
منظور «منصور انوری» نویسندهی «از عشقاباد تا عشق آباد» از عشق آباد اول در نام این رمان همان پایتخت ترکمنستان است و عشقآباد دوم اشاره به شهر مشهد دارد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب از عشقاباد تا عشق آباد (جلد۱) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | از عشقاباد تا عشق آباد (جلد۱) |
چشم هایم؛ در اورشلیممریم مقانی
دو خواهرآسنه سیرستاد
نرگسرحیم مخدومی
دهکده خاک بر سرفائضه غفار حدادی

رمانی که دیدگاهم رد نسبت به قسمتی از تاریخ وسیع تر کرد و از لحاظ معنوی و ملی بسیار تاثیر گذار بود
فروردین امسال این کتاب را مطالعه کردم.مدتی بعد هم_صرفا برای جلسه نقد کتاب_جاده ی جنگ این نویسنده راتا جلد هشتم خواندم. طبق گفته نویسنده,داستان,تقریبا واقعیت دارد وهمین نکته است که آنرا جذابتر میکند.اما چیزی که بیشتر از هرچیز به چشم میخورد...بیشتر