معرفی و دانلود رایگان کتاب سفر به مرکز زمین pdf

۴.۴(از ۲۶۳ امتیاز)
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب سفر به مرکز زمین

«سفر به مرکز زمین» نوشته ژول ورن‌ (۱۹۰۵-۱۸۲۸) نویسنده، شاعر و نمایش‌نامه‌نویس فرانسوی است. ژول‌ورن بیشتر شهرتش را مدیون نگارش کتاب‌های ماجراجویانه‌اش است که دنیای داستان‌های علمی–تخیلی را دگرگون کرد. در آثار علمی–تخیلی نویسنده فکر خود را رها می‌کند تا به آینده برود و آنچه را در اثر پیشرفت علمی امکان‌پذیر خواهد شد، به تصویر بکشد. بنابراین آنچه می­‌نویسد کاملا علمی نیست، بلکه حاصل ترکیب علم زمان خودش با افکار، احساسات و تخیلات نویسنده است. وضعیتی که ژول ورن در «سفر به مرکز زمین» از دنیای زیر زمین (وجود حیات ماقبل تاریخ در آنجا) به تصویر می‌­کشد، مطلبی علمی نیست، بلکه حاصل تخیل اوست. اما در عین حال مطالب علمی در رمان او نقش مهمی دارد؛ و مجموعا اثری قوی و خواندنی است. بطور کلی، آثار ژول ورن با نبوغی همراه است که ایده بسیاری از پیشرفت‌­های علمی بعدی در آنها مطرح شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سفر به مرکز زمین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سفر به مرکز زمین
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۹.۶۵ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۴۸ صفحه
قیمت کتاب:رایگان
برچسب:کمیک تک جلدی، مجموعه رمان‌های مصور، مجموعه کتاب باز، مجموعه اقتباس سینمایی، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

باران

۱۳۹۹/۰۱/۰۲

به نظرم کتاب خیلی خوبیه

eli
۱۳۹۸/۱۱/۲۵

جالبه😊در مورد یک مردی هست که به مرکز زمین سفر کرده و در موردش کتاب نوشته بعد یک مرد با برادرزاده اش اکسل و مردی به نام هانس میان به مرکز زمین. بعد از یه سفر طولانی به اونجا میرسن. آکسل از...بیشتر