کتاب به زندگی قسم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب به زندگی قسم
«به زندگی قسم» نوشته رنه کارلینو، داستانی واقعگرا و تاثیرگذار دارد. رمانی پرکشش و زیرکانه درباره نویسندهای که وقتی میفهمد داستان زندگیاش الهامبخشنویسنده دیگری شده، تصمیم میگیرد با گذشتهاش کنار بیاید.
«امیلین» رمانی از نویسندهای ناشناس را میخواند که نقل محافل است و به عنوان برترین کتاب سال انتخاب شده است. امیلین که در زندگی خصوصیاش مثل دیگران فراز و فرودهای بسیاری را تجربه میکند، به دنبال زندگی بهتری است. امیلین وقتی داستان را میخواند متوجه میشود بخشهایی از آن شباهتهایی با زندگی خودش دارد و بعد از مدتی خط به خط آن را، ماجرای زندگی خود میبیند. داستان دو کودکی که در انتهای جادهای خاکی زندگی میکردند، بهترین دوستان دوران کودکی هم بودند و بعد عاشق میشوند و به رویایی فراتر از زندگی در آن جاده خاکی فکر میکنند.
این رمان تمام زندگی کودکی امیلین را پیش چشمش زنده میکند و او را به یاد دوستش می اندازد که مدتها است خبری از او ندارد.
داستان از همان ابتدا ضرباهنگ سریعی دارد و با هیجان به پیش میرود. این اثر انقدر واقعگرایانه است که خواننده میتواند هر لحظهاش را بخشی از زندگی خود بداند.
کارلینو که به بیان احساسات انسانی و پیچیدگی روابط میان انسانها علاقه دارد؛ در این اثر بسیار استادانه به آنها پرداخته است.
آثار کارلینو در فهرست برگزیدههای یو.اس.ای تودی، هافینگتونپست، سانستمگزین، پابلیشرز ویکلی و …بوده است. «کاش کنارم بودی»، «بوسه کور» و «پیش از اینکه غریبه شوم» برخی دیگر از آثار او است.
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
محاوره طالب و مطلوبهانا آرنت
راه و رسم جهاندیوید فرامکین
زایش ذهنگری مارکوس
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
یکی از بی خود ترین کتابها داستان خیلی خوب شروع میشه ولی هر صفحه کسل کننده تر از صفحه قبلی پایانی کاملا قابل پیش بینی و بدون هیچ برانگیختگی احساسی
داستان تا قبل از رومنس شدن خوب بود اما اخرش لوث شد. چقدرم بد سانسور شده 😑
بد نبود...از اواسطش برای من کشش بیشتری داشت.
یه روزه تمومش کردم. جذاب بود
کتاب پرکششی بود. از فرآیند خوندنش لذت بردم. ولی بنظرم در بعضی لحظات حساس داستان، قصه ضعف داشت. در کل پیشنهاد میکنم.
موضوع نو و تازهای داشت. اینکه ببینی بدترین خاطرات زندگیت بدون اطلاع تو، تبدیل شده به پروفروش ترین رمان این روزا. نسخهی انگلیسی رمان ادبیاتش بهتر از ترجمهی کتاب بود. خوندنش شبیه خوندن دوتا رمان به صورت همزمان بود. و
داستان در مورد عشقی زیباست که از دوران کودکی ریشه گرفته . زمانی گم شده و دوباره پیدا می شود . برای دوباره پیدا شدن و دوباره عمیق شدن و ادامه پیدا کردن نیاز به حس اعتماد دارد . که در طول داستان
عالی بود خیلی عالی و واقعا یه نفس میخونیدش
خوب بود