کتاب نگهبان غار؛ قصهی حیوانات در قرآن کریم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب نگهبان غار؛ قصهی حیوانات در قرآن کریم
احمد بهجت در کتاب «نگهبان غار» قصه حیوانات در قرآنکریم را روایت میکند.
قصه کلاغ هابیل و قابیل، شتر صالح، پرندگان ابراهیم، هدهد سلیمان، گاو بنیاسرائیل، فیل ابرهه، عنکبوت نگهبان غار پیامبر، نهنگ یونس و حیوانات دیگری که در قرآن کریم به آنها اشاره شده را در این کتاب میخوانید.
نویسنده در مقدمه اثر میگوید:
من، بهعنوان کوچکترین قصهنویس در این کشور، همواره از داستانهایی که زاویه دیدهای تازهای دارند، لذت بردهام؛ و خودم همواره سعی کردهام که در نگارش داستان، زاویه دیدی را انتخاب کنم که برای خواننده تازه باشد. بهعنوان نمونه وقتی داستان یک گلدان را نوشتهام داستان را از زاویه دید گلدان بازگوکردهام. آنگاه که خواستهام داستان یک عصا، یک کبوتر، یک قلم، و یا حتی یک تسبیح را بنویسم. غالباً اینگونه برایم مطلوب بود که همین موضوعات و سوژهها، داستان خود را از زبان خود، بازگویند، آنگاه که به کتاب قصص الحیوان فیالقرآن برخوردم و در آن شانزده داستان یافتم که در آنها، حیوانات نام برده شده در قرآن، هر کدام از زبان خود داستان خود را باز میگویند، برایم تازگی داشت و بنابراین اقدام به ترجمه آن نمودم تا دیگر هموطنانم نیز که ـ احتمالاً ـ همسلیقهٔ من هستند، آن را بخوانند و از آن لذت ببرند.
دختر مغربی
در مصاف گرگهاداوود امیریان
تحلیلی از مناسک حجعلی شریعتی
نوبت به نوبت: قصههای شیرین از زندگی معصومین (جلد اول)مسلم ناصری
۵۵,۰۰۰۵۰%
نسخه چاپی شو خوندم...کتاب از زبان حیواناتی که در قران ازشون نام برده شده...هر حیوانی قصه خودشو در قران از زبان خودش میگه...خیلی جالبه
زبان حال ذوقی و همزمان مستند از حیواناتی که در قرآن کریم ذکر شده اند. متن روان و بیان لطیف و داستان هایی که گویای خلاقیت نویسنده هستند و در عین حال برای آشنایی نوجوانان و بزرگسالان با بخش هایی