کتاب اگر پیامبران نبودند
معرفی کتاب اگر پیامبران نبودند
کتاب اگر پیامبران نبودند نوشته مجید ملامحمدی و با تصویرگری عاطفه ملکیجو مجموعه داستانهای کوتاه به جهت پیامبرشناسی و آشنایی کودکان با اصول دین است.
دربارهی کتاب اگر پیامبران نبودند
کتاب اگر پیامبران نبودند یک اثر جالب برای آموزش اصول دین به کودکان است. مجید ملامحمدی با نوشتن داستانهای کوتاه و خلق موقعیتهای مختلف از لزوم یک مربی دانا و توانا صحبت میکند. این مربیان همان پیامبران هستند که در هیچ شرایطی انسان را تنها نمیگذارند و همیشه در کنارشان هستند. آنها با مجموعهای از تعالیم به بندگان کمک میکنند تا زندگی خوبی برای خود و دیگران بسازند.
مثالهای جالب کتاب اگر پیامبران نبودند و موقعیتهای خلق شده در کتاب، کودکان را به فکر دربارهی نقش و اهمیت حضور پیامبران در دنیا وامیدارد.
کتاب اگر پیامبران نبودند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان از خواندن کتاب اگر پیامبران نبودند لذت میبرند. مربیان و والدین نیز میتوانند از محتوای کتاب کتاب اگر پیامبران نبودند برای گفتگو و آموزش فرزندانشان استفاده کنند.
بخشی از کتاب اگر پیامبران نبودند
هواپیما رو به آسمان اوج می گیرد. خانم مهماندار به مادرم می گوید: «خلبان این هواپیما، با تجربه و داناست.»
دیروز با بچههای كلاس به یک سفر علمی رفتیم. یک راهنما همراهمان بود و ما، راه را گم نكردیم.
خواهرم شیرین، بیمار شد. او حتما به یک پزشک نیاز دارد. خدایا! خواهرم را شفا بده!
کتاب خوبی بود ولی به اسمش ربطی نداشت ولی به نظرم بدون توجه به صفحه هایی که داشت و ربط اسم به خود کتاب، خوب بود