کتاب اسلام و نیازهای جهان امروز؛ دو گفتار از کتاب پانزده گفتار
خواندن نظراتمعرفی کتاب اسلام و نیازهای جهان امروز؛ دو گفتار از کتاب پانزده گفتار
رساله «اسلام و نیازهای جهان امروز (دو گفتار از کتاب پانزده گفتار)» اثر استاد شهید آیتالله مطهری شامل متن دو سخنرانی از استاد درباره موضوع مهم چگونگی تطبیق قوانین اسلام با نیازها و تحولات متغیر زمان و مسئله اسلام و تجدد است. گفتار اول تحت عنوان «اسلام و نیازهای جهان امروز» در حدود سال ۱۳۴۷ شمسی در حسینیه ارشاد تهران و گفتار دوم تحت عنوان «قوانین اسلام در مقایسه با توسعه و تحول دنیای جدید» در حدود سال ۱۳۵۰ شمسی در دانشکده الهیات دانشگاه مشهد ایراد شده است.
این دو گفتار قبلا در کتاب «پانزده گفتار» استاد منتشر شده است ولی نظر به این که در میان سایر گفتارهای این کتاب نمود لازم را نداشته و عدهای از علاقهمندان آثار آن اسلامشناس فرزانه نیز خواهان چاپ مجزای آن بودند، اقدام به انتشار این دو گفتار به شکل حاضر شده است.
مطالعه این رساله برای همه کسانی که به موضوع انطباق اسلام به عنوان یک امر ثابت با تحولات زمان به عنوان یک امر متغیر میاندیشند، مفید و مؤثر خواهد بود.
اسلام و نیازهای زمان (جلد ۱)
ولاءها و ولایتهامرتضی مطهری
شش مقالهمرتضی مطهری
جامعه و تاریخ در قرآنمرتضی مطهری
فلسفه اخلاقمرتضی مطهری
نهضتهای اسلامی در صد سال اخیرمرتضی مطهری
جاذبه و دافعه علی (علیه السلام)
حماسه حسینی (جلد اول)مرتضی مطهری
نظام حقوق زن در اسلاممرتضی مطهری
خدمات متقابل اسلام و ایرانمرتضی مطهری
داستان راستان (جلد ۲)مرتضی مطهری
هدف زندگیمرتضی مطهری
درس های الهیات شفا (جلد اول)
درس های اشارات و نجات، فلسفه ابن سینا (۱)مرتضی مطهری
عدالت به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
شرح مبسوط منظومه (جلد اول)مرتضی مطهری
آزادی به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
۲,۸۰۰۶۰%
برای نسل سر در گم امروز کتابای مطهری مثل داروست. شفاست. اول کمی لحن آخوندی داره. از این لحنکه بگذرید مطالبش خیلی عالیه. من اول ۱ کتابشو گرفتم. بعد کم کمهمه کتاباشو خریدم.
عاااااالی، مباحث و نکات جالب و حدیدی در مورد اسلام، انسان، دین پرداخته شده و توصیه می کنم حتما بخونید....
کتاب های شهید مطهری رو بخونین تازه می فهمین اسلام واقعی چیه من با کتاباش تازه مسلمون شدم مخصوصا کتاب نظام حقوق زن در اسلام، مساله حجاب، عدل الهی، انسان و سرنوشت خواهشمندیم طاقچه اینارو هم بیاره