کتاب نظری به نظام اقتصادی اسلام
خواندن نظراتمعرفی کتاب نظری به نظام اقتصادی اسلام
*این کتاب به درخواست انتشارات صدرا (مرکز نشر آثار استاد شهید مطهری)، با این قیمت ارائه شده است.عرضه رایگان در سایر برنامهها بدون هماهنگی و رضایت ناشر انجام شده و از سوی ناشر در حال پیگیری است.
«نظری به نظام اقتصادی اسلام» اثر استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری ( ۱۳۵۸- ۱۲۹۸) است. وی به تعبیر امام خمینی "متفکر و فیلسوف و فقیه عالی مقام" و استاد برجسته حوزه علمیه قم و دانشگاه تهران بود و در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی مامور به تشکیل شورای انقلاب از سوی امام خمینی شد.
این کتاب مشتمل بر یک دیباچه و هشت بخش است. دیباچه از دو قسمت تشکیل شده: مقالهای تحت عنوان «نظری به اقتصاد اسلامی» و بحثی درباره «اقتصاد سالم».
بخش اول این کتاب در تعریف اقتصاد و مفاهیم اقتصادی است. در بخش دوم درباره «مالکیت از نظر فلسفی» سخن رفته. بخشهای سوم وچهارم را بحث درباره «ارزش» و «ارزش اضافی» تشکیل میدهد. در بخش پنجم، سرمایهداری و سوسیالیسم از دیدگاه اسلام مورد بررسی قرار گرفته است. بخش ششم را «رسالههای اقتصادی» تشکیل میدهد که مشتمل بر سه رساله است: «مالکیت زمین از نظر اسلام ـ انفال، مسئله ارث و سوسیالیسم». بخش هفتم مشتمل بر دو یادداشت است، یکی «یادداشت اسلام و اقتصاد» و دیگر «یادداشت نظری به نظام اقتصادی اسلام» که خلاصه و کلاسه فشردهای است از مطالب کتاب.
مسئله ربا و بانک
پاسخهای استاد به نقدهایی به کتاب مسئله حجابمرتضی مطهری
ولاءها و ولایتهامرتضی مطهری
سیری در سیره ائمه اطهارمرتضی مطهری
اسلام و نیازهای جهان امروز؛ دو گفتار از کتاب پانزده گفتارمرتضی مطهری
اقتصاد مقاومتی: درآمدی بر مبانی، سیاستها و برنامه عمل(ویرایش دوم)حجت الله عبدالملکی
نبرد حق و باطلمرتضی مطهری
ده گفتارمرتضی مطهری
نهضتهای اسلامی در صد سال اخیرمرتضی مطهری
اقتصاد ما؛ کتاب دومسید محمدباقر صدر
اسلام و نیازهای زمان (جلد ۲)مرتضی مطهری
جاذبه و دافعه علی (علیه السلام)
حماسه حسینی (جلد اول)مرتضی مطهری
نظام حقوق زن در اسلاممرتضی مطهری
خدمات متقابل اسلام و ایرانمرتضی مطهری
داستان راستان (جلد ۲)مرتضی مطهری
هدف زندگیمرتضی مطهری
درس های الهیات شفا (جلد اول)
درس های اشارات و نجات، فلسفه ابن سینا (۱)مرتضی مطهری
عدالت به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
شرح مبسوط منظومه (جلد اول)مرتضی مطهری
آزادی به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
۱۲,۸۰۰۶۰%
یک توصیه مهم به خوانندگان کتاب: این کتاب در زمانی نوشته شده است که بیش ترین شبهات آن عصر در ایران تقابل دو نظریه انقلاب با سوسیالیست ها بوده است. پس کاملا کتاب جوابی بر کمونیست ها است. خواهشا به دنبال
من کتاب های رایگان رو دانلود کردم یک تعدادشو خوندم اما حالا اتفاقی دیدم که نوشته بدون هماهنگی رضایت ناشر اثر کتابو رایگان گذاشتن، مدیونی داره چرا اینکارو میکنین