کتاب زنده باد کمیل
خواندن نظراتمعرفی کتاب زنده باد کمیل
یک دفتر صد برگ بود که پس از چند سال گوشه صندوقخانه خاک خوردن، سر از دفتر ادبیات و هنر مقاومت درآورد و چاپ شد تا روایتگر خاطرات محسن مطلق از روزهای جنگ باشد.
او یادداشتهایش را از پادگان دوکوهه آغاز میکند و اینکه قرار بوده گردان منحل شدهی کمیل، دوباره تشکیل شود. مطلق حالا به عنوان یکی از افراد گروهان شهید مدنی در این گردان مشغول به خدمت شده و اولین ماموریت گردان هم پدافند خط مهران است:
«چند روزی بیشتر نبود که از تهران دل کنده بودیم. دوکوهه هوای مطلوب و دلنشینی داشت. گردانهای لشکر هم بعد از آزادسازی فاو، یا رفته بودند مرخصی و یا در پادگان، زیر چتری از معنویت صفا میکردند.
من و عباس یگانه توی پادگان میچرخیدیم که خبردار شدیم، بعد از یک سال که گردان کمیل منحل شده بود، دوباره تشکیل خواهد شد. با پیچیدن این خبر، بچههای قدیمی گردان از گوشه و کنار پیدا شده و جمع باصفایی به راه انداختند. من و عباس هم در این جمع بودیم. این بار فرماندهی گردان کمیل با برادر شاهسوند بود.»
«زنده باد کمیل» با روایتی بسیار خواندنی و پرتپش و البته گاه غمبار پیش میرود تا با تصاویری از مطلق و بچههای گردان کمیل در روزهای جنگ به پایان برسد.
افتخار ایران
محمد مکاریان اصل
اردوگاه عنبرغلامحسین کهن
گمشده من: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضاییمحمدمهدی بهداروند
فرار از موصل: خاطرات شفاهی محمدرضا عبدیحسین نیری
زندانی فاو؛ خاطرات گروهبان دوم عراقی عماد جبار زعلان الکنعانیعماد جبار زعلان کنعانی
دیالمهمحمدمهدی خالقی
جندی مکلفمحسن صالحیخواه
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
کهنه سربازاسکندر بیرانوند
عباس دست طلا: داستانی از زندگی حاج عباسعلی باقریمحبوبه معراجیپور
همپای مسافر اردیبهشتمهدی قزلی
۲۲,۰۰۰۵۰%
این کتاب رو به توصیه رهبر عزیز خوندم و منم توصیه میکنم بخونید❤🌱
آقای «اریک بوتل»، نام پایان نامه دکترایش را گذاشته: «زنده باد کمیل»! حدود هزار صفحه درباره این کتاب 120 صفحه ای مطلب نوشته است. محسن مطلق، نویسنده کتاب، وقتی این پایان نامه را درباره کتابش دید، وحشت کرد. گفت: مگر
نسبت به کتابهایی که در این چند سال چاپ شدند متوسط است در ضمن این کتاب ربطی به کانال کمیل و وقایع آن ندارد
تقریبا با جزئیات به خاطرات جبهه و عملیاتها پرداخته و سرتاسر رد پای خلوص و ایمان رزمندگان است. به توصیه رهبرم خواندم و بسیار لذت بردم. توصیف نویسنده از سرزمین کرخه خیلی زیباست..آدم دلش میخواهد آنجا بود.
زنده باد کمیل
عالی بهترین کتاب