معرفی و دانلود کتاب فرمانده جدید + خلاصه رایگان
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب فرمانده جدید

بر اساس زندگی شهید احمد متوسلیان (قصه‌ی فرماندهان ۹)

۴.۰ امتیاز(از ۶ رأی)
حسین نیری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فرمانده جدید

مجموعه ۲۸ جلدی «قصه فرماندهان» که به همت انتشارات سوره مهر تهیه و تدوین شده است، سرگذشت‌هایی داستان‌گونه از زندگی فرماندهان شهید هشت سال دفاع مقدس را روایت می‌کند. اطلاعات این مجموعه‌ها از مصاحبه با همرزمان، خانواده‌ها و دوستان این شهدای گرانقدر گردآوری شده و به قلم توانای نویسندگان فعال حوزه دفاع مقدس به رشته تحریر درآمده است. «فرمانده جدید» داستان زندگی فرمانده شهید-مفقود، حاج احمد متوسلیان را روایت می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرمانده جدید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفرمانده جدید
عنوان دیگربر اساس زندگی شهید احمد متوسلیان (قصه‌ی فرماندهان ۹)
موضوعدفاع مقدس، زندگی‌نامه
نویسندهحسین نیری
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۵/۱۰
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه قصه فرماندهان

مهتاب
۱۳۹۸/۰۳/۲۸

خیلی بهتر از اینا میشد زندگی این شهید عزیز رو نوشت...اصلا طرز روایت زندگیشونو دوست نداشتم...چند روز. پیش کتاب " در کمین گل سرخ" رو خوندم که روایت زندگی شهید صیاد بود....عالی بود واقعا...بعدش که اینو خوندم حسابی تو ذوقم...بیشتر

ريحانه
۱۳۹۹/۰۵/۰۱

کتاب خوبیه و کم حجم، اما بیشتر مناسب یه آشنایی اولیه هست، نام خانوادگی شخصیت ها رو نمیگه، وارد جزئیات هم نمیشه. روند داستانی داره و برا نوجوون ها هم مناسبه.

بریده‌هایی از کتاب

mohammad hosein moti
حاج احمد آرام دستش را بالا آورد و به انتهای افق اشاره کرد. گفت: «بسیجی، آنجا انتهای افق است. من و تو باید پرچم خود را در آنجا، در انتهای زمین، برافرازیم. هر وقت پرچم را در آنجا زدی زمین، آن وقت بگیر و راحت بخواب.»
Ati