کتاب یادگاران: حسن طهرانی مقدم
خواندن نظراتمعرفی کتاب یادگاران: حسن طهرانی مقدم
حسن تهرانی مقدم ( ۱۳۹۰ -۱۳۳۸ ) از فرماندهان دوران جنگ عراق و ایران است.
ا و فرمانده جهاد خودکفایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که بر اثر انفجار در پادگان امیرالمؤمنین شهرستان ملارد شهید شد.
این کتاب صد خاطره کوتاه از مردی است که با آرزوهای بلند برای کشور ش اقتدار به ارمغان آورد.
خاطرات و یاد شهید حسن طهرانیمقدم هنوز هم در قاب چشم خیلیها جا مانده است و هرکدام به زبان دل خود آنچه از او دیدهاند را میگویند.
صد خاطره کوتاه از مردی که تکههای پازل تصویرش هنوز برایمان کامل نشده و مرادش به حق دربارهاش گفته است که او سردار عالیقدر، دانشمند برجسته و پارسای بیادعا بود.
یادگاران: کتاب باقری
یادگاران؛ کتاب همتمریم برادران
کتاب حسین خرازی؛ یادگاران ۷فاطمه غفاری
فرمانده جدیدحسین نیری
۱۰,۰۰۰۵۰%
شهید طهرانی مقدم:《روی سنگ قبرم بنویسید، اینجا مدفن کسی است که می خواست اسرائیل را نابود کند.》 * صد خاطره ی کوتاه و خواندنی از شهید طهرانی مقدم اگرچه خیلی کوتاه و مختصرِ اما برای شناخت اجمالی و آشنایی اولیه با منش و
این روزها در مورد حمله موشکی ایران به پایگاه های نظامی امریکا در عراق خبرهای زیادی را خواندیم و شنیدیم .خواندن کتابی مختصر و مفید از خاطرات پدر موشکی ایران شهید "حسن طهرانی مقدم" که اقتدار امروز کشورمان را مدیون
اگر طالب آشنایی بیشتر هستید کتاب خط مقدم رو مطالعه کنید
لطفا این کتاب رو در کتابخانه عمومی قرار بدین
خیلی برام جالب بود.....مهمترین نکته اینکه شهید مقدم هیچ وقت به شرایط و نتایج تست های موشکی راضی نبود و تیمشان را همیشه تشویق به پیشرفت بیشتر می کردند.
به نظرم دیگر خیلی خلاصه بود... انگار عمدا از هر گونه تفصیل پرهیز کرده بود و همینجور تک جمله رفته بود جلو. با پیشینه مطالعات سایر کتابهای مجموعه بویژه کتاب احمدی روشن، توقع کار خیلی بهتری داشتم. انگار هیچ تلاشی
باسلام نکات خیلی خوبی از زندگی این شهید بزگوار نقل شده بود .تشکر و خدا قوت
زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
بسم الله الرحمن الرحیم سلام. خیلی کتاب خوبی بود
تقریبا تمام مجموعه رو خوندم من که این سبک(داستان مینی مال) رو خیلی دوست دارم