«بر فراز آسمان» زندگینامه و خاطرات سرلشکر خلبان شهید علی اکبر شیرودی که به همت گروه فرهنگی انتشارات شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
از یک مأموریت در حوالی منطقهٔ «گاومیشان» برمیگشتیم. اواخر سال ۱۳۵۸ بود. سه بالگرد در کنار هم مشغول پرواز بودیم. یکباره اکبر به یک نقطه از جاده در زیر پای ما خیره شد!
بعد بدون اینکه به ما حرفی بزند سر بالگرد را کج کرد و به روی جادهٔ خاکی شیرجه رفت. با تعجب به دنبالش رفتیم. میدانستیم که هیچ کاری را بیدلیل انجام نمیدهد.
روی جاده یک تراکتور در حال حرکت بود. یک گاری بزرگ به این تراکتور متصل بود که بار آن مقدار زیادی کاه بود! اکبر حسابی به این تراکتور نزدیک شد. این موقع سال و این همه کاه برای اکبر مشکوک بود. از طرفی آن اطراف کسی نبود که بخواهد از این همه کاه استفاده کند!
اکبر حسابی به تراکتور نزدیک شد.
ارتفاع خود را هر لحظه کمتر میکرد! باد شدیدی که ایجاد شده بود همه کاههای موجود روی گاری تراکتور را به اطراف پخش کرد.
من از این کار اکبر ناراحت شدم با خودم گفتم: چرا اکبر این کار رو میکنه!؟ بنده خدا بار کاه داره میبره، چیکارش داره؟ هنوز در این فکرها بودم که
جواب خودم را گرفتم. وقتی کاهها به اطراف پخش شد چیزی دیدیم که باورکردنی نبود! بیش از بیست نفر از نیروهای ضد انقلاب زیر کاهها مخفی شده بودند! لوله اسلحه آنها به سمت بالا بود. اما جرئت شلیک نداشتند. چون لولهٔ تیربار دو بالگرد دیگر به سمت آنها بود!...
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بر فراز آسمان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
اما من تو هفت آسمون یه ستاره ندارم!...
لبخند زدم و گفتم : برا اینکه خودت ستاره ای! ستاره که به...بیشتر
Ebrahim Hadi
۱۳۹۹/۰۶/۰۳
کتاب خوبی بود من به جوانان توصیه میکنم که این کتاب را بخوانند چون درمورد زندگی نامه ی بهترین خلبان بالگرد کشور بودند
شهاب
۱۴۰۲/۰۷/۱۴
سورة مبارکه نور، آیه 46
همانا ما آیات و ادله بسیار روشن فرستادیم
و خدا هر که را بخواهد، به راه راست هدایت میکند.
روحت شاد شهید بزرگوار علی اکبر شیرودی. دست مارو هم بگیر.
SY
۱۳۹۹/۱۲/۰۹
شهید شیرودی از نوابغ هشت سال دفاع مقدس و انقلاب هستند که بدون خستگی و هیچ چشمداشتی به امام و اسلام خدمت کردند، این کتاب برای آشنایی با خاطرات و منش ایشون بسیار مفیده و گوشهای گمشده تو روایات باقیمانده...بیشتر
amin0098
۱۴۰۳/۰۲/۰۹
این سرزمین پر از مردانی مثل شیرودی
که به واسطه دینداری و ارادت به امام و رهبری ،
کارهایی کردند که در تاریخ همانندش نیست...
m.j
۱۴۰۲/۰۹/۱۶
کتاب خیلی خوبی بود و حتما سریال سیمرغ را هم ببینید چون فیلم بخشی از زندگی این شهید را نشان می دهد
۱۴۰۱/۰۵/۰۳
یکی از بزرگترین نعمت های خدا به من آشنایی با این شهید بزرگوار بود …الحمدلله❤️🦋
محمد مهدی
۱۴۰۵/۰۱/۲۳
کتاب بسیار زیبا درباره شهید بزرگوار توصیه میکنم واقعا این کتاب رو بخونید....
ایلیا
۱۴۰۳/۱۲/۲۲
کتاب خیلی خوبی بود تا قبل از این کتاب فقط اسم شهید بزرگوار رو شنیده بودم با خواندن این کتاب شهید رو شناختم خدایااا شکر ک توفیق مطالعه این کتاب را داشتم
ALIREZA
۱۴۰۱/۰۹/۰۷
عالی
Vida
۱۴۰۴/۰۷/۰۳
باورم نمیشه تا قبل از این حتی اسم این شهید بزرگ رو نشنیده بودم و چقدر شرمندم درمودش کاش نسل ما جوونا بیشتر درمورد شهدا میدونستن
ꪑ๑ꫝꪖのꫀຮꫀ
۱۴۰۴/۰۴/۲۷
تازه ایشون رو شناختم و عاشق شخصیتشون شدم ... خیلی کتاب خوبی بود ان شالله خدا به قلم و زندگی نویسنده برکت بده 🤲🏻
رفیع پور
۱۴۰۴/۰۳/۱۵
بخوانید تا عاشق شوید 🌱🌱🌱
عاشق زندگی به رسم شهدا ⚘⚘⚘
Aseman📚🌿🌦
۱۴۰۴/۰۶/۰۳
شهید متفاوت و خیلی شجاعی هستند. داستان زندگیشون خیلی جالب و تاثیرگذار بود. برای قشر جوان خیلی جذابه. انشالله شافع ما در روز قیامت باشند.
میدانستند بیشتر ناکامیهای ارتش عراق زیر سر اوست! برای همین مبلغ بسیار زیادی برای سر اکبر جایزه گذاشته بودند!
در بازجویی از افسران اسیر عراقی معلوم شد که صدام هم به خوبی شیرودی را میشناسد!
|قافیه باران|
«شیرودی اولین نظامی بود که من در نماز به او اقتدا کردم.»
|قافیه باران|
واقعاً بیباک بود طوری که برخی از همرزمانش میگفتند ما میترسیم با او پرواز کنیم.
کتاب یار مهربان
آقا از اینکه در این شرایط نماز جماعت برگزار میشود خیلی خوشحال شدند و فرمودند: خیلی عالیه، من هم پشت سر خلبان شیرودی نماز میخوانم.
هر چه منتظر شدیم شیرودی وارد نشد. رفتم و دیدم که اکبر خودش را پشت بچهها مخفی کرده!
گفتم: اکبر کجایی، آقا میگن میخوام پشت سر شیرودی نماز بخوانم. اکبر گفت: نه، نمیشه! بگو آقا نماز رو شروع کنن.
اما حضرت آقا خیلی محکم گفتند: بگویید شیرودی بیاید و نماز را بخواند.
خلاصه به اصرار آقا بود که شیرودی را آوردیم جلو. هر چی شیرودی اصرار کرد حضرت آقا قبول نکرد.
خلاصه با خجالت و معذرتخواهی جلو ایستاد و مشغول نماز شد. حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای هم پشت سر اکبر ایستاد و نماز را به جماعت خواندند!
محمد
احمد چیزی را گفت که بعد از تحقیق مطمئن شدیم. میگفت: حقوق آمریکاییها به دلار پرداخت میشود. همراه حقوق آنها چیزی به نام «حق توّحش» پرداخت میشود. یعنی اینکه این آمریکاییها در میان یک عده وحشی زندگی میکنند!!
احمد که مطالعاتش بسیار بالا بود ادامه داد: نوزده هزار آمریکایی در ارتش ما هستند. کارهایی انجام میدهند که نیروی سادهٔ ما هم میتواند انجام دهد. اما آنها آمدهاند تا بگویند ما ایرانیها هیچ هنری نداریم!
Aseman📚🌿🌦
خبرنگاری از وی تقاضا کرد که محدودهٔ جغرافیایی پروازهای آیندهاش را ترسیم کند. شیرودی با صدای بلند به همهٔ آنها گفت: «بهتر است نقشهٔ دنیا را نگاه کنید! زیرا اگر امام خمینی فرمان دهد، در هر نقطهٔ جهان که مرکز کفر است میجنگم».
karbasi
تا قبل از جنگ ایران و عراق، رکورد پروازهای عملیاتی در دست خلبانان آمریکایی بود که در جنگ ویتنام شرکت داشتند.
ولی میگویند حالا او در دنیا رکورددار است و کسی به اندازهٔ او در پروازهای جنگی شرکت نداشته!
karbasi
اکبر گفت: «نیاز امروز ما ایثار است، نه مهربانی».
کتاب یار مهربان
حضرت آقا بعدها نیز به این موضوع اشاره کردند و فرمودند: «شیرودی اولین نظامی بود که من در نماز به او اقتدا کردم.»
karbasi
تا به حال، بالگردش چهل بار مورد هدف قرار گرفته! اما از همهٔ آنها جان سالم به در برده.
...دستانش را زیر سرش گذاشت و گفت :« دکتر چمران و تیمسار فلاحی به من لقب ستاره درخشان غرب داده اند... اما من تو هفت آسمون یه ستاره ندارم!... لبخند زدم و گفتم : برا اینکه خودت ستاره ای! ستاره که به...بیشتر
سورة مبارکه نور، آیه 46 همانا ما آیات و ادله بسیار روشن فرستادیم و خدا هر که را بخواهد، به راه راست هدایت میکند. روحت شاد شهید بزرگوار علی اکبر شیرودی. دست مارو هم بگیر.
این سرزمین پر از مردانی مثل شیرودی که به واسطه دینداری و ارادت به امام و رهبری ، کارهایی کردند که در تاریخ همانندش نیست...
یکی از بزرگترین نعمت های خدا به من آشنایی با این شهید بزرگوار بود …الحمدلله❤️🦋
کتاب بسیار زیبا درباره شهید بزرگوار توصیه میکنم واقعا این کتاب رو بخونید.... بزرگمرد آسمان ایران که امام«ره»وقتی خبر شهادت ایشان را شنیدند گفتند: او آمرزیده است.
عالی
بخوانید تا عاشق شوید 🌱🌱🌱 عاشق زندگی به رسم شهدا ⚘⚘⚘