کتاب بر فراز آسمان
خواندن نظراتمعرفی کتاب بر فراز آسمان
«بر فراز آسمان» زندگینامه و خاطرات سرلشکر خلبان شهید علی اکبر شیرودی که به همت گروه فرهنگی انتشارات شهید ابراهیم هادی گردآوری شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
از یک مأموریت در حوالی منطقهٔ «گاومیشان» برمیگشتیم. اواخر سال ۱۳۵۸ بود. سه بالگرد در کنار هم مشغول پرواز بودیم. یکباره اکبر به یک نقطه از جاده در زیر پای ما خیره شد!
بعد بدون اینکه به ما حرفی بزند سر بالگرد را کج کرد و به روی جادهٔ خاکی شیرجه رفت. با تعجب به دنبالش رفتیم. میدانستیم که هیچ کاری را بیدلیل انجام نمیدهد.
روی جاده یک تراکتور در حال حرکت بود. یک گاری بزرگ به این تراکتور متصل بود که بار آن مقدار زیادی کاه بود! اکبر حسابی به این تراکتور نزدیک شد. این موقع سال و این همه کاه برای اکبر مشکوک بود. از طرفی آن اطراف کسی نبود که بخواهد از این همه کاه استفاده کند!
اکبر حسابی به تراکتور نزدیک شد.
ارتفاع خود را هر لحظه کمتر میکرد! باد شدیدی که ایجاد شده بود همه کاههای موجود روی گاری تراکتور را به اطراف پخش کرد.
من از این کار اکبر ناراحت شدم با خودم گفتم: چرا اکبر این کار رو میکنه!؟ بنده خدا بار کاه داره میبره، چیکارش داره؟ هنوز در این فکرها بودم که
جواب خودم را گرفتم. وقتی کاهها به اطراف پخش شد چیزی دیدیم که باورکردنی نبود! بیش از بیست نفر از نیروهای ضد انقلاب زیر کاهها مخفی شده بودند! لوله اسلحه آنها به سمت بالا بود. اما جرئت شلیک نداشتند. چون لولهٔ تیربار دو بالگرد دیگر به سمت آنها بود!...
نردبانی برای چیدن نارنج
برای قاتلم؛ زندگینامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدیپورگروه نویسندگان
همسفر شهداگروه نویسندگان
معلم فراریرحیم مخدومی
علمدارگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
غواصها بوی نعنا میدهندحمید حسام
سلام بر ابراهیم (۲)گروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
بازگشتگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
نفوذ در ایران
نسیمی از ملکوتگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
از گود مافیا تا گود قتلگاهگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
آقای ایرانیگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
بامرامگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
...دستانش را زیر سرش گذاشت و گفت :« دکتر چمران و تیمسار فلاحی به من لقب ستاره درخشان غرب داده اند... اما من تو هفت آسمون یه ستاره ندارم!... لبخند زدم و گفتم : برا اینکه خودت ستاره ای! ستاره که به
شهید شیرودی از نوابغ هشت سال دفاع مقدس و انقلاب هستند که بدون خستگی و هیچ چشمداشتی به امام و اسلام خدمت کردند، این کتاب برای آشنایی با خاطرات و منش ایشون بسیار مفیده و گوشهای گمشده تو روایات باقیمانده
کتاب خوبی بود من به جوانان توصیه میکنم که این کتاب را بخوانند چون درمورد زندگی نامه ی بهترین خلبان بالگرد کشور بودند
سورة مبارکه نور، آیه 46 همانا ما آیات و ادله بسیار روشن فرستادیم و خدا هر که را بخواهد، به راه راست هدایت میکند. روحت شاد شهید بزرگوار علی اکبر شیرودی. دست مارو هم بگیر.
واقعاً شناختن قهرمانان واقعی این مملکت برای ما نسل سوم و چهارم انقلاب خیلی مهمه به قول امام خمینی ایشون آمرزیده اند یک سری یک کارایی می کنن که آدم به مسلمان بودن و ایرانی بودنش افتخار می کنه کتاب بسیار
عالی
یکی از بزرگترین نعمت های خدا به من آشنایی با این شهید بزرگوار بود …الحمدلله❤️🦋
این سرزمین پر از مردانی مثل شیرودی که به واسطه دینداری و ارادت به امام و رهبری ، کارهایی کردند که در تاریخ همانندش نیست...
کتاب خیلی خوبی بود و حتما سریال سیمرغ را هم ببینید چون فیلم بخشی از زندگی این شهید را نشان می دهد