کتاب معلم فراری
خواندن نظراتمعرفی کتاب معلم فراری
مجموعه ۲۸ جلدی «قصه فرماندهان» که به همت انتشارات سوره مهر تهیه و تدوین شده است. سرگذشتهایی داستانگونه از زندگی فرماندهان شهید هشت سال دفاع مقدس را روایت میکند. اطلاعات این مجموعهها از مصاحبه با همرزمان، خانوادهها و دوستان این شهدای گرانقدر گردآوری شده و به قلم توانای نویسندگان فعال حوزه دفاع مقدس به رشته تحریر درآمده است.
«معلّم فراری» داستان زندگی فرمانده شهید محمّدابراهیم همّت، را روایت میکند.
آقای شهردار
داوود امیریان
راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکهگروه نویسندگان
پاوه سرخ؛ بر اساس زندگی شهید مصطفی چمران (قصهی فرماندهان ۶)داوود بختیاری دانشور
نردبانی برای چیدن نارنجکرامت یزدانی
در کمین گل سرخ؛ روایتی از زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازیمحسن مومنی
مسافر کربلاگروه نویسندگان
فرمانده من؛ دفتر اولرحیم مخدومی
قرار یکشنبه هاگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
نوجوان پنجاهسالهگروه نویسندگان
شهیدان زندهگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
پایی که جا ماندسیدناصر حسینیپور
من زندهاممعصومه آباد
مهر مادرگروه نویسندگان
۱۲,۰۰۰۵۰%
بسم الله الرحمن الرحیم خداوند منان را شکر میگویم که توفیق خواندن این کتاب و آشنایی با زندگی این شهید والا مقام را داشته ام من به شخصه نگاهم به زندگی و سبک زندگی ام را مدیون این شهید بزرگوار هستم
بسم الله احتمالا اسم شهید همت را زیاد شنیده باشید منم همینطور،البته بیشتر از طرف استادم ولی تقریبا هیچی از ایشون نمیدونستم مشتاق شدم بفهمم کیه این حاج همت که اینقدر شیفته داره.. کتابی مختصر و مفید خوشخوان و سریع:) با حاج همت آشنا بشید🍃
وقتی در مقدمه ی کتاب ما چگونه ما شدیم صادق زیبا کلام دیدم که این کتاب به روان گرانقدر این شهید تقدیم شده خیلی متعجب شدم چرا که از فرد لیبرالیسم و متعصبی چون زیباکلام شاید این انتظار نمی رفت
اگرچه با ابعاد تازهای از شخصیت شهید در این کتاب آشنا شدم اما میزانمعرفی شهید بسیار ناقص بود.
بسیار کتاب خوبی بود و توانسته بود تا قسمتی شخصیت جذاب شهید همت را به ما نشان دهد انشا ا.. که بتوانیم ویژگی های شخصیتی خوب این شهید را در خود پرورش دهیم
خیلی خوب بود 🌹
واقعا فوق العاده بود کاش خدا توفیق شناخت هر چه بیشتر این بزرگان رو بهمون بده این کتاب خیلی کوتاه و جمع و جور بود اما همین یه چشمه از زندگی حاج همت، نشون میده که چه شخصیت والایی داشته
خیلی زیبا و خواندنی