دانلود و خرید کتاب رباعیات شمس تبریزی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
تصویر جلد کتاب رباعیات شمس تبریزی

کتاب رباعیات شمس تبریزی

معرفی کتاب رباعیات شمس تبریزی

کتاب حاضر مجموعه «رباعیات شمس تبریزی» از «دیوان شمس» مولوی است که بر اساس معتبرترین نسخ موجود گردآوری شده‌است.

شور شمس
مکتوب
پائولو کوئیلو
مثنوی معنوی (دفتر اول و دوم)؛ جلد اول
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
از دولت حافظ (تفسیر جامع دوازده غزل حافظ)
محمدابراهیم ضرابیها
در جستجوی آینه (مقالات شمس تبریزی)
محمد بن علی شمس تبریزی
۷۷ شعر احمد شاملو
احمد شاملو
arash
۱۳۹۸/۱۰/۰۷

طاقچه جان نسخه الکترونیکی اشعار خیلی از بزرگان شعر ایران رو خودتون منتشر کردید تا رایگان باشه ایکاش برای شمس هم همین کار رو بکنید. به نظرم برای نسخه الکترونیکی بعضی کتاب ها درست نیست پول گرفته بشه. ( اگه

plato
۱۳۹۷/۰۵/۲۷

تو فقیری تو فقیری تو فقیر ابن فقیری/ تو کبیری تو کبیری تو کبیر ابن کبیری تو اصولی تو اصولی تو اصول ابن اصولی/ تو خبیری تو خبیری تو خبیر ابن خبیری تو لطیفی تو لطیفی تو لطیف ابن لطیفی/ تو جهانی دو جهان را

میترا لواسانی
۱۳۹۸/۰۴/۲۸

ای دوست به دوستی قَرینیم تو را هرجا که قَدَم نَهی، زَمینیم تو را در مَذهبِ عاشقی رَوا کِی باشد عالَم به تو بینیم و نَبینیم تو را؟ ✨✨✨✨✨✨ من ذَرّه و خورشید لِقایی تو مرا بیمارِ غَمَم، عینِ دَوایی تو مرا بی‌بال و پَر اَنْدَر پِیِ

سپیدار
۱۳۹۷/۱۲/۲۹

بیا کز عشق تو دیوان گشتم وگر شهری بدم ویرانه گشتم ز عشق تو ز خان و مان بریدم به درد عشق تو همخانه گشتم چنان کاهل بدم کان را نگویم چو دیدم روی تو مردانه گشتم چو خویش جان خود و جان تو دیدم ز خویشان

شیدا
۱۳۹۸/۰۷/۰۳

مقدمه پر از خطاهای نگارشی بود، آیا مقدمه چنین اثری ارزش توجه بیشتر رو نداشته؟!

میـمْ.سَتّـ'ارے
۱۳۹۸/۰۹/۱۹

*تا نقش خیال دوست با ماست دلا ما را همه عمر خود تماشاست دلا وانجا که مراد دل براید ای دل یک خار به از هزار خرماست دلا ********** رباعی دوستان بشتابید. ۱۹۸۳رباعی زیبا از مولوی که مضامین عرفانی، اخلاقی داره و بر اساس معتبرترین نسخه

مسلم عباسپور
۱۳۹۹/۰۵/۱۲

سلام بهتر نیست اسمش بشه رباعیات مولانا. رباعیات شمس تبریزی ایهام داره. مخاطب ممکنه فکر کنه که شمس شاعرشون بوده. دیوان شمس رو چون همه میدونیم از مولاناست و اظهر من الشمس هست مشکلی نیست. اما رباعیات شمس دوپهلو ست

farbod firouzi
۱۳۹۹/۰۱/۰۴