دانلود و خرید کتاب سرگذشت پادشاهان زن عباس سلیمانی امیری
تصویر جلد کتاب سرگذشت پادشاهان زن

کتاب سرگذشت پادشاهان زن

معرفی کتاب سرگذشت پادشاهان زن

عباس سلیمانی امیری در این اثر، مروری بر جایگاه زنان در دوران آغازین تمدن بشر موسوم به دوران «مادرشاهی» و زن‌سالاری دارد و گریزی هم به جایگاه زنان درباری بعد از اسلام زده‌است. نویسنده در این اثر ادعا می‌کند که نزدیک به سه‌هزار سال زنان بر سرزمین کهن ایران پادشاهی می‌کردند و از عهده اداره کشور برمی‌آمدند.

در این کتاب ملکه‌های ایران‌زمین و تمدن‌های مصر و ایلام و بین النهرین از دوران باستان و ملکه های عهد غزنوی از بعد از اسلام معرفی شده‌اند.

«نخستین زنی که بر ایران زمین حکومت می‌کرد، به نوشته صاحب نظران ایران‌بان نام داشت که پایتخت آن، شهر «سیلک» بود که در کنار کاشان امروزی واقع بود.

ساکنان آن شهر فقط یکصد هزار نفر بودند که در کنار دریاچه‌ای زندگی می‌کردند و با صید ماهی و شکار پرندگان از دریا، روزگار خود را می‌گذراندند.

آن دریاچه از کاشان تا به خراسان امتداد داشت که بعدها بر اثر زلزله‌ای که به وقوع پیوسته بود، آب آن فرو رفت و به کلی خشک گردید و مردم آن دیار به ناچار ترک وطن کردند و راهی دیار دیگر گردیدند.

آن‌ها پس از مهاجرت‌ها و کوچ کردن‌های بسیار در نواحی مختلف، سرانجام به استرآباد آمدند و زندگی کوه‌نشینی را در آن‌جا برگزیدند که همین زمان آغاز کوه‌نشینی بود که در ایران شروع گردید و از این سرزمین به میان ملل دیگر سرایت کرد.»

افسانه‌ی قاجار؛ شاهزاده خانم ناکامی که همیشه ناشناس ماند
حمزه سردادور
شمس و طغرا
محمّدباقر میرزا خسروی
ناصرالدین شاه قاجار
بهزاد کریمی
شبهای بغداد: دلدادگی هارون به دختر آذرین،سردار ایرانی
لطف‌الله ترقی
ایران باستان؛ از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیان
مسعود گلزاری
جشن پارسی
ساسان ابراهیمی
جیران و اسرار حرمسرای ناصرالدین شاه
لطف‌الله ترقی
دختر قهرمان
حمزه سردادور
آثار باستانی پارسه (تاریخ تمدن ایران: جلد نخست)
جان کرتیس
سرگذشت شاهزاده خانم ایرانی
زهرا تاج‌السلطنه
کوروش بزرگ؛ بنیان گذار دولت هخامنشی
عباس خلیلی
راه‌های تاریخی گیلان
بهروز همرنگ
بابک خرم دین
سعید نفیسی
ایران باستان؛ از آغاز تا پایان هخامنشیان
مسعود گلزاری
طهران قدیم
محمدعلی سپانلو
درآمدی بر ادبیات گیلکی
هوشنگ عباسی
دست نوشته های ناصرالدین شاه قاجار از سفر و شکار در فیروزکوه (محرم الی ربیع الاول ۱۲۸۲)
فاطمه قاضیها
سیمین بهبهانی
محمدهاشم اکبریانی
لیلی و مجنون
مرتضی رشیدی آشجردی
گیلان در انقلاب مشروطه
هومن یوسفدهی
دهقان غذاخوار
۱۳۹۸/۰۴/۰۱

من تعجب میکنم!!! چرا طاقچه این همه کتاب از ایرانِ پیش و پس از اسلام گذاشته ولی حتی یک دونه کتاب از تاریخ ایران در زمان اسلام نگذاشته که مسلمانان! با چه خشونتی وارد شدند و سرداران ایرانی که واقعا انسان گریه اش

- بیشتر
StarShadow
۱۴۰۱/۰۷/۲۲

با اینکه کتاب در نگاه اول مستند و واقعی به نظر نمیاد، ولی برای من جالب بود و ازش خوشم اومد! ۱- باید در نظر داشته باشید که تنها در مورد بخش های یک تا سه کتاب که به دوران

- بیشتر
ناهید
۱۳۹۸/۰۶/۱۴

این رمان بود یا کتاب تاریخی؟ :|کاش مستندتر و بدون شاخ و برگ هایی که مشخصه زاده تخیل نویسنده است نوشته میشد تا میتونستیم به صحتش اعتماد کنیم

fatemeh
۱۳۹۸/۰۱/۲۵

من واقعا انتظار داشتم ک یه تحقیق جامعی براش صورت گرفته باشه ولی حتی اگه هم اینجور بوده من بازتابی ازش توی کتاب ندیدم اینقد راحت بدون هیچ سند و مدرک اسم پادشاهانم میاره... من خودم رفتم ویکی پدیا رو دیدم ببینم در

- بیشتر
arezoo
۱۳۹۹/۰۱/۲۲

واقعا اگه میدونستم تااین حدضعیفه نمیخریدم درحدبچه های دبستانی نوشته شده اونم به صورت یک افسانه اصلانمیتونم باورکنم حقیقت داشته باشه یک مطلبو چندبار تکرار کرده برام عجیبه که طاقچه معرفیش میکنه ولی اسمش دهن پرکنه

🌼Melika🌼
۱۳۹۷/۰۵/۰۷

کتاب خوبی بود و بار معنایی و تاریخی بالا و استانداردی داشت

Roya
۱۳۹۹/۱۲/۰۷

به غیر از آشنایی با اسامی شون ، داستان هاش جذاب بود

محیا
۱۳۹۸/۰۹/۰۶

اصلا کتاب گیرایی نیست باید بایه قلم قوی تری داستانهای تاریخی نقل بشن

Nastaran Farajpor
۱۴۰۰/۰۸/۰۴

از نظر من مجموعه چرند و پرند واقعی این بود مطالب گویا همه داستان های تخیلی بود اگر ابتدا ن یشنده داستان میگفت من به شخصه این ذهنیت رو از زمان قدیم دارم و داستان ها رو خودم اضافه کردم

- بیشتر
رود: پس خاک این کوزه با خاک باقی کوزه‌ها تفاوت دارد. پدر: آری دخترم. رود: پس تو موفق به کشف تازه‌ای شده‌ای. پدر: همین‌طور است. به این ترتیب کوزه‌گر پیر برای اولین‌بار در تاریخ، از فلز مس کوره‌ای ساخت که تا آن زمان هیچ‌کس نساخته بود و کسی هم به وجود فلز مس پی‌نبرده بود.
StarShadow
ایران‌بان از مردم آن منطقه خواست تا خورشید را پرستش کنند چرا که به تصور آن‌ها، این خورشید بود که به آن‌ها زندگی می‌داد و به آنان آذوقه و خوراک می‌داد و هرگونه امکانات طبیعی را برای آن مردم فراهم می‌کرد تا در آسایش باشند. به گمان آن مردم خورشید بزرگ‌ترین پدیده‌ای بود که سر منشاء خیر می‌شد، به همین علت لازم بود تا آن را قدر بنهند و از آن سپاسگزاری نمایند.
StarShadow
ایران‌بان لحظاتی به چشمان پسرش به دقت نگریست و دانست که او تصمیم گرفته است که از راز کشته شدن پدرش آگاه گردد و در این مورد اطلاعاتی به دست آورد و از آن با خبر شود تا از این طریق اندکی آرام گیرد و افسردگی‌اش را در اثر کمبود پدر از میان بردارد.
StarShadow
در گذشته‌های بسیار دور یعنی دوران ماقبل تاریخ، فقط زن‌ها حکومت می‌کردند و بر کشوری پادشاهی می‌نمودند. این شیوه به مدت چند هزار سال ادامه داشت و همچنان زنان بر مسند قدرت بودند.
reza
محققانی که در این زمینه به بررسی و کاوش پیرامون جایگاه زنان در عهد باستان پرداختند، آن زمان را به «دوران زن سالاری» یا «مادر شاهی» عنوان می‌کنند. بعد از گذشت سه هزار سال از حکومت زنان، سرانجام قدرت به مردان واگذار می‌شود که از آن تاریخ به بعد «مرد سالاری» بوده چرا که آغاز حکومت مردان بوده است. به رسم آن دوران یعنی عهد زن سالاری، مردان به هیچ‌وجه حق حکومت نداشتند و سلطنت کردن مختص زنان بوده است و این زنان بودند که بر کشورهای کوچک حکومت می‌کردند. اگر زن در مقام پادشاهی دارای فرزندان دختر و پسر بود فقط دختر می‌توانست جانشین مادر شود و ادارهٔ کشور و حکومت را به دست بگیرد و بر آن کشور سلطنت کند و پسران چنین حقی را نداشتند و از حکومت کردن محروم بودند. نخستین زنی که بر ایران زمین حکومت می‌کرد، به نوشته صاحب نظران ایران‌بان نام داشت که پایتخت آن، شهر «سیلک» بود که در کنار کاشان امروزی واقع بود.
سیّد جواد
در آن عهد رسم بر این بود که دختر ملکه می‌باید بعد از مرگ مادر، جانشین او گردد و به پادشاهی برسد و پسرها از سلطنت کردن محروم بودند. اگر پادشاه دختری نداشت، یکی از دختران نزدیک به خاندان او می‌بایست جانشین آن پادشاه شود و حکومت را به دست گیرد.
.
ایران‌بان همان‌طوری که گفته شد، یک پسر داشت و آرزو می‌کرد که به جای پسر، دختر می‌داشت چرا که بعد از مرگ او، دخترش می‌توانست جانشین مادر در حکومت و پادشاهی شود اما پسر نمی‌توانست.
.
در آن عهد رسم بر این بود که دختر ملکه می‌باید بعد از مرگ مادر، جانشین او گردد و به پادشاهی برسد و پسرها از سلطنت کردن محروم بودند. اگر پادشاه دختری نداشت، یکی از دختران نزدیک به خاندان او می‌بایست جانشین آن پادشاه شود و حکومت را به دست گیرد. این شیوه در همهٔ نقاط ایران که زن در آن‌جا پادشاهی می‌کرد، اِعمال می‌شد و به صورت یک قانون درآمده بود.
شیرین
مطابق آن‌چه که در تاریخ آمده است، زنان به مدت سه هزار سال بر ایران زمین حکومت می‌کردند که این دوران را پژوهشگران دوران «زن سالاری» می‌نامند که فقط زنان حق حکومت داشته‌اند.
Mary
مطابق آن‌چه که در تاریخ آمده است، زنان به مدت سه هزار سال بر ایران زمین حکومت می‌کردند که این دوران را پژوهشگران دوران «زن سالاری» می‌نامند که فقط زنان حق حکومت داشته‌اند.
kiara

حجم

۵۳۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

حجم

۵۳۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

قیمت:
۸۷,۰۰۰
تومان