کتاب روح سرگردان خیابان بهبودی
خواندن نظراتمعرفی کتاب روح سرگردان خیابان بهبودی
«روح سرگردان خیابان بهبودی» اثر نویسنده توانای معاصر، محمدامین چیتگران، نامههای عاشقانه یک پدر و دختر برای یکدیگر است. هشت نامه که پدر در آنها از دغدغههایش برای زندگی و خاطرات عاشقیاش میگوید و دختر هم از دنیای خودش و در پایان خواننده با یک شگفتی درباره فضا و رابطه میان این دختر و پدر روبرو میشود:
«باباجان سلام:
تا حالا کسی روی دستمال کاغذی برایت نامه نوشته است؟ آن هم از نوع توالتیاش، با گلها و شکلهای برجسته. زیاد جا ندارد. برای همین سعی میکنم کوتاه و مختصر برایت بنویسم.
اوضاع خوب است؟ همه چیز طبق قاعده پیش میرود؟ برای من که هیچوقت قاعدهای وجود نداشته است. وجود نداشته است برای اینکه هرکس برای خودش قاعده را به گونهای تعریف میکند و قاعدهها هم تا دلت بخواهد از ابتدا سلیقهای! اما قاعدهٔ من به اندازهٔ یک عمارت قدیمی است. از همان عمارتهای قدیمی که پر از اتاق بزرگ و کوچک، پر از هفتیها و هشتیهاست! از همان عمارتهای قدیمی که حیاط بزرگ دارند و مانند شیراز پر است از درختهای بهارنارنج! از همان عمارتهای قدیمی که حوض وسط حیاطش پر است از ماهی گلی! بوی ترشی فرنگی از زیرزمینش میزند بالا...»
کاربرد آمار و نرم افزار SPSS در تحلیل دادهها
بیشعورانمحمود فرجامی
نظریه و واقعیتآرش حیدری
سیاه، سفید، و خاکستریمحمدرضا تاجیک
تائوی پوبنجامین هاف
🌸 بریده ای از کتاب 🌸 . . 📔- بـگـو چـنـدتـا دوسـتـم داری ؟ - امممم! سـه تـا! - هـمـش سـه تـا ؟! - هـمـش! حـالا قـیـافـه نـگـیـر. - مـثـلا چـرا نـگـفـتـی یـه مـیـلـیـون. یـه کـهـکـشـون. یـه آسـمـون. چـرا سـه تـا؟! - چـون دوسـت داشـتـن اونـجـوری نـیـسـت کـه
کتاب جالبی بود بسیار فکرمو درگیر کرد.سبک داستان و موضوع داستان خیلی جذبم کرد پیشنهاد میکنم بخونیدش
اصلا خوشم نیومد نصفه ولش کردم گیج کننده بود.