معرفی و دانلود کتاب لاک نقره‌ای + خلاصه رایگان

۲.۹(از ۸ امتیاز)
علیرضا زندی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب لاک نقره‌ای

مجموعه داستان «لاک نقره‌ای» نوشته‌ی «علیرضا زندی» است. دکتر علیرضا زندی با قلمی قوی این مجموعه داستان کوتاه را در ژانر جنایی و داستان‌های پلیسی نوشته‌ است. در بخشی از داستان «جیک جیک مستون» از این مجموعه می‌خوانیم: «قرمساق از وقتی تنبونش دو تا شد، فیلش یاد هندوستان کرد و بنای بهونه‌گیری‌رو گذاشت. اولش بدخلقی می‌کرد و به همه چیز و هر جایی ایراد می‌گرفت اما من به هر سازیش می‌رقصیدم و باورم نمی‌شد ممکنه زیر سرش بلند شده باشه. تا اینکه یه روز با اون چشای دریده‌ش، زل زد توی چشام و گفت می‌خواد واسه‌ام هوو بیاره. یعنی اولش قصد داشت با پنبه سرمو ببره، به‌خاطر همین یه عالمه صغری‌کبری چید که: «می‌باس یه نفر کمک‌حالت باشه خسته نشی. بچه‌ها دیگه بزرگ شدن و می‌باس دیگه بیشتر به اون‌ها برسی و از این به بعد فقط سرور و سالار این خونه باشی...» اما من می‌دونستم داره مزه‌ی دهن منو می‌چشه تا به موقع گوشمو ببره. به خاطر همین فقط بر و بر نیگاش کردم و دست‌آخر یه کلمه گفتم: ــ من از پس کارای خودم بر میام.... و بلند شدم برم رد کارم، که فلان‌فلان‌شده سگرمه‌هاش رفت توی هم و نه بالا گذاشت و نه پایین و یه مرتبه گفت: ــ می‌خوام یه زن دیگه بگیرم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لاک نقره‌ای و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:لاک نقره‌ای
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی لاک نقره‌ای

Saargol
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۱۰/۰۹

من فکر میکردم کتاب خیلی ماهرانه و معمایی باشه اما بعضی جاها با تعابیر واقعا پیش پا افتاده و ساده لوحانه رو به رو شدم که اصلا روش یک کار حرفه ای نبود.

kamrang
۱۳۹۷/۰۹/۰۷

بعضی از داستان ها خیلی قشنگ بودن و تا حدی آموزنده(بیشتر برای مردها) و دردناک ..

myd
۱۴۰۰/۱۰/۰۷

1-کتاب شامل تعدادی داستان جدا از هم هست و می توانید از هر داستانی که بخواهید شروع کنید.📖 2-تقریبا همه ی بخش های کتاب منطق گرایانه است.🧠 3- کلماتی که در متن استفاده شده تا حدودی برام ناآشنا بود و مجبور شدم...بیشتر

مهریماه
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۱۰/۰۹

یه ابهام و گنگی خاصی در داستان ها وجود داره که بنظرم جالبه.

۱۴۰۱/۰۹/۲۷

به نظرم که خیلی جالب بود و از گزافه گویی بر حذر بود .

۱۳۹۷/۱۰/۲۹

از داستان های عاشقانه ابکی خیلی بهتر بود ..نویسنده ذهن خلاق و پویایی داشته ..اصلا کپی برداری از رمان های خارجی نبود و البته حقیقت جامعه هم درونش بود که خوب پرداخت شده بود ..خیلی خوب بود به نظر من

بریده‌هایی از کتاب

kamrang
«هر دردی یه درمونی داره، آدمی‌زاد نبایستی بی‌جهت به خود بتابه، می‌باس به اهلش مراجعه کنه