کتاب آقای شهردار
خواندن نظراتمعرفی کتاب آقای شهردار
«آقای شهردار» داستانی بر اساس زندگی فرمانده شهید، مهدی باکری به قلم داوود امیریان است:
کاظم، نگاهی به اطراف انداخت. همه جا را سیاه میدید. عینک دودیاش را برداشت. کلاه کشی تا ابروانش پایین آمده بود. یقه پالتویش را بالا داد و دوباره با دقت و ریزبینی، اطراف را از چشم گذراند. سر کوچه، چند پسربچه فوتبال بازی می کردند. روی پشت بام چند خانه آن طرفتر، جوانکی چشم به آسمان دوخته بود و سوت میزد و از دیدن کفترهای در حال پروازش لذت می برد. کاظم سه بار شاسی زنگ خانه را زد. بعد رفت و عقب ایستاد. پرده پنجره طبقه دوم که رو به کوچه بود، کنار رفت. مهدی دست تکان داد. کاظم، عینکش را به چشم زد؛ یعنی اوضاع آرام است. لحظهای بعد، در باز شد و کاظم وارد خانه شد. پیرزن صاحبخانه در حیاط رخت می شست. کاظم سلام کرد. پیرزن گفت: «سلام اکبرجان. پسرم، داروهایم را گرفتی؟»
کاظم جلو رفت. از جیب پالتویش، کیسهای پر از قرص و شربت درآورد، به دست پیرزن داد و گفت: «مگر می شود یادم برود آباجان؟ حالت چطور است؟»
راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه
علی بی خیالگروه نویسندگان
خدای خوب ابراهیمگروه نویسندگان
ابوطاهاگروه نویسندگان
۱۴,۰۰۰۵۰%
شهید مهدی باکری حتی یک وجب جا برای مزار ندارد اما همه ی قلب ها جای اوست.
نام پر آوازه شهید مهدی باکری انگیزه من از مطالعه این کتاب بود.اگر میخواهیدبا زندگینامه و شخصیت والاوپرورش یافته این شهید بزرگوار بیشترآشناشوید، شماهم لطفا این کتاب رامطالعه کنید.سلام بر شهیدان راه خداعلی الخصوص شهیدان مهدی وحمید باکری.
سلام به همه دوستان کتاب هر چند به تعداد کمی از خاطرات شهید مهدی باکری میپردازد ولیکن با مطالعه همین چند خاطره تا حدودی به راز ماندگاری این شهید بزرگوار پی میبرید من خواندن ان را به شما بزرگواران پیشنهاد مینمایم
🌷با وجود اینکه کتاب مختصری است و شاید ابعاد مختلف زندگی شهید باکری را کاملا نشان نمیدهد اما همچنان نکات بارزی از شخصیت ایشان مطرح میشود که برای نسل ما قابل الگوگیری است. کاش در این کتاب از خاطرات فرماندهان و
خوندن این کتاب باعث شد با زندگی این شهید بزرگوار بیشتر آشنا بشم.
خیلی کوتاه بود ولی اثر گذار و عمیق ... کتاب به صورت چندین داستان و خاطره از زبان دیگران و همراهان شهید هست . خواندن شیوه زندگی و خاطرات شهیدان باعث میشه که ما به خودمون بیایم و روی رفتارمون تجدید
خیلی قشنگ بود ولی کاش بیشتر بود شادی ارواح طیبه شهدا به خصوص آقا مهدی باکری صلوات
کتاب زیبایی بود اما کاش بیشتر بود
عالی اونقدر تحت تاثیر قرار میده ادم رو که زبون ادم از بیان اون قاصره
واقعا فوق العاده بود...من زیاد شناختی از شهید باکری نداشتم ولی بعد از خوندن این کتاب واقعا عاشقشون شدم...چه انسان بزرگی...