کتاب تا شهادت
خواندن نظراتمعرفی کتاب تا شهادت
«تا شهادت» چهل روایت از آنهایی است که توبه کرده و راه حق را پیمودند و به شهادت رسیدهاند. این روایات به همت گروه فرهنگی انتشارات شهید هادی گردآوری شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
محمدصادق در خانوادهای مرفه و شلوغ در مشهد به دنیا آمد. بچهٔ سوم خانواده بود، با قدی بلند و هیکلی ورزیده و هوشی سرشار.
منتها از همان نوجوانی آدم ناسازگاری شد. درس نخواند، پی کار و مهارتی نرفت. تا ۲۵ سالگی، عمرش به رفیقبازی، دعوا، درگیری، زد و خورد و زندان گذشت!
هر روز هم یک جای بدنش را خالکوبی میکرد. زندگی او در لجنزاری که برای خودش درست کرده بود ادامه داشت و ما را عذاب میداد.
یکی از عادتهای محمد این بود که همیشه یک تیزی به مچ پایش میبست و یک پنجه بوکس بالای آرنجش داشت.
از آنجا که قد و قواره دُرشتی داشت و مُشت زن هم بود، نقش مهمی در دعواهای گروهی داشت.
حالا حساب کنید خانوادهٔ ما از دست کارهای او چقدر در عذاب بود. آن سالها منزل پدری مان احمدآباد مشهد بود، ولی پاتوق محمد که به ممدسیاه معروف بود، کوهسنگی و طبرسی و قهوهخانه عرب بود.
البته مثل اغلب گندهلاتهای قدیم، از یک مرامی هم پیروی میکرد؛ مثلاً، اهلِ دعوای تک به تک نبود و معمولاً در مشکلات شخصی گذشت میکرد.
مطلب دیگر اینکه روی ناموس محل حساس بود، اعتقاد داشت ناموس محل، ناموس من است.
یادم هست در جریان اعتراضات مردمی انقلاب اسلامی، مردم ریختند و کلانتری کوهسنگی را به آتش کشیدند.
محمد ایستاده بود و میخندید و میگفت: «خدا رو شکر! هفتاد هشتاد تا از پروندههام سوخت!»
برای قاتلم؛ زندگینامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدیپور
علمدارگروه نویسندگان
وصالگروه نویسندگان
مدافعان حرمگروه نویسندگان
شهیدان زندهگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
دیدار با ملائک: زندگینامه و خاطرات سردار شهید جلیل ملکپورگروه نویسندگان
مهمان شامگروه نویسندگان
ابوطاهاگروه نویسندگان
مسافر ملکوتگروه نویسندگان
بیا مشهدگروه نویسندگان
مسافر کربلاگروه نویسندگان
راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکهگروه نویسندگان
پنجاه سال عبادتگروه نویسندگان
سلام بر ابراهیم (۲)گروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
بازگشتگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
نفوذ در ایران
از گود مافیا تا گود قتلگاهگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
آقای ایرانیگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
بامرامگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اگر شهید نشوم، میمیرم ... (حاج عباس عبداللهی )
واقعا لازمه به خودمون یادآوری کنیم که خداوند از گناه های بندگانش بزرگتره و رحمتش از غضبش پیشی گرفته. خدواند نعمت بزرگی به نام ``توبه`` به بندگانش عطا فرموده ؛ هیچکدوم از ما حق نداریم درِ توبه رو به روی خودمون
حتما حتما بخونید اللهم الزنا توفیق الشهاده
اگه تا اینجا اومدین به هر دلیلی پاتون گیره حتما بخونینش حیفه نخونده باشین
خیلی عالی اثر گذار / خدا رو شکر توفیق خواندن این کتاب رو نصیب من کرد / اشک انسان رو بارها جاری میکنه/ هر کس از گناه واقعا خسته شده این کتاب رو پیشنهاد میکنم/ ای کاش بعد از جریان حُر
کتاب تاشهادت ، کتاب جالب و مفیدی بود.که انسان را به فکر فرو میبرد.این کتاب مخصوصا برای کسانی که در دوراهی تحول معنوی قرار دارند یا آنهایی که روزی در مسیر غیر مستقیم بودند بسیار جالب خواهدبود.
عالی و تأثیر گذار هست من خیلی از این کتاب خوشم اومد
قسمت مربوط به «سید پا برهنه» (شهید میرافضلی) خیلی برام ماندگار بود. در کل ارزش وقت گذاشتن داره.
سلام. قصه انسان هایی که توبه کردند، پای توبه ایستادند و گذشتشونو جبران کردند برای من بسیار تاثیر گذار بود. تشکر از این کتاب.
کتاب عالی بود.انسان امیدوار می شود.🤲انشاالله کتاب را بخوانید.هیچ وقت برای توبه دیر نیست.هر لحظه که انسان گناهکار پشیمان شود مسیر الهی باز است.