کتاب هفت عادت مردمان موفق
معرفی کتاب هفت عادت مردمان موفق
«هفت عادت مردمان موفق» اثر معروف استیفن آر. کاوی، تعلیم دهنده، نویسنده، تاجر و سخنران انگیزشی آمریکایی است که برایان تریسی به او لقب «سقراط آمریکایی» داده است. آلبرت انیشتین دریافته بود که «مسائل خاصی که ما با آنها روبهرو میشویم، در همان سطح از تفکری که آنها را برایمان به وجود آورده است، قابل حل نخواهد بود». وقتی به اطراف خود و درون خویش نگاه میکنیم و در زندگی و در کشاکش با نظام شخصیتی خود با مسائلی مواجه میشویم، درمییابیم که این مسائل بسیار عمیق هستند. مسائلی اساسی و عمیق در همان سطح ظاهری که به وجود آمدهاند حل نخواهند شد. ما نیاز به سطح تازهای از تفکر داریم، سطحی عمیقتر و الگویی بر مبنای اصولی به دقت حوزهٔ انسان کارآمد که کنشها و واکنشهای او را بیان کند، تا این مسائل عمیق حل شوند. این سطح تازهٔ تفکر همان چیزی است که در این کتاب درباره آن بحث میشود. این روش اصولی بر مبنای شخصیت و به طور کامل برای کارایی فردی و میانفردی بنا شدهاست.» این کتاب تا به حال به ۳۸ زبان ترجمه شده و بیش از ۱۵ میلیون نسخه از آن در تمام دنیا به فروش رفتهاست. کاوی در این کتاب با معرفی هفت عادت و آموزش قدم به قدم آنها، چیزی که زندگی در شمال نام میبرد را معرفی کرده و اخلاق منجر به موفقیت را آموزش میدهد. گفتنی است این کتاب با عنوان هفت عادت مردمان موثر نیز ترجمه و منتشر شده است.
اگه می خواید این کتابو بخونید حتمن نسخه ی کاملشو بخونید و حتمن هم یه نسخه ی چاپیشو همیشه تو قفسه ی کتاباتون داشته باشید. بعضی کتابا رو نمیشه خلاصه کرد و نباید هم خلاصه کرد . باید نسخه ی
کتاب کامل نیست و من بسیار متاسفم برای اپلیکیشن طاقچه.این کار نوعی دزدی محسوب میشه.بهتر بود اعلام میکردید که کتاب خلاصه هست.کار فرهنگی که داخلش تقلب باشه چه توقع از بقیه اقشار جامعه😔
کتاب خلاصه و نامفهوم است
به نظر میاد که این نسخه خلاصه کتاب هستش.
ترجمه بسیار بدی دارد،هر پاراگراف را باید چندبار بخوانم تا شاید متوجه شوم
کتاب خوبیه و پر مطلب شاید بگم این کتاب زمینه خوندن کتابهای موفقیت است در واقع مسیر زندگی و این که چه کتابهایی رو بخونی مشخص میکنه پیشنهاد میکنم حتما بخوانید با حوصله روی مطالبش دقت کنید بعضی از مطالبش
کتاب عالی هست
حس کردم از وسط متن وارد شده بودم ی جوری بود
کتاب مفیدی نبود مطالب هم نامفهوم اند
اکثر مباحث کتاب تکراری هستند و فقط یک موضوع رودمداوم تکرار میکنه.به نظر من خیلی کاربردی نیست