کتاب ۷ عادت مردمان موثر
معرفی کتاب ۷ عادت مردمان موثر
استفان کاوی کتاب ۷ عادت مردمان موثر را در سال ۱۹۹۰ نوشت. این اثر به سرعت در لیست پر فروشترینها قرار گرفت. استفان کاوی در این کتاب از عادتهای رفتاری سادهای حرف میزند که میتوانند تاثیرات مثبت عمیقی در زندگی داشته باشند و باعث کامیابیهای بزرگ شوند.
۷ عادت مردمان موثر با ترجمه فهیمه م وسوی برای خرید و دانلود در طاقچه ارائه شده است.
درباره کتاب ۷ عادت مردمان موثر
عادتهای نام برده شده این کتاب را در افراد بزرگ تاریخ مانندارسطو، سیکرون، بندیکت،تیلسون و دیگر بزرگان می توان یافت. اصول این کتاب ساده و قابل اجرا هستند و در نتیجه باعث رشد افراد میشوند. دستورالعملهای این کتاب را انجام دهید و خود را برای موفق شدن آماده کنید. خلاصه کتاب پیش رو از کتاب اصلی با این عنوان تهیه شده است.
خواندن کتابچه ۷ عادت مردمان موثر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به خواندن کتاب های موفقیت و خودیاری علاقهمندید و وقت کافی برای خواندن کتاب کامل ۷ عادت مردمان موثر را ندارید، خواندن کتابچه آن را به شما پیشنهاد میکنیم.
بسیار هم عالی تبریک به خانم شریفی عزیز به خاطر کار جدیدشون
بسیار عالی،امیدوارم تک تک ما این کتاب رو تو زندگیمون عملیش کنیم برای رشد خودمون و جامعه مون یاحق✋
متاسفانه بسیار مختصر است، بنابراین توصیه های کاربردی ندارد و تیتروار مواردی مطرح شده است
حتما به مترجم توجه کنید، وگرنه خیلی سخت متوجه متن کتاب می شوید
سلام کتاب باز نمیشه
خیلی مختصربود
عالی🔥
بیست صفحه بود کلا..
چون مطالبش رو می دونستم برام جذابیت نداشت سریع چشمی خوندم و روی نکات مهم فوکوس کردم
سلام چرا پس از خریداری فقط بیست صفحه از کتاب برایم آمده؟؟؟!؟!؟؟؟؟ بقیش چی؟؟؟؟