کتاب مدیریت زمان: شیوههای کاربردی برای بهرهگیری موثر از وقت
خواندن نظراتمعرفی کتاب مدیریت زمان: شیوههای کاربردی برای بهرهگیری موثر از وقت
«مدیریت زمان» نوشته برایان تریسی(-۱۹۴۴)، سخنران و نویسنده آمریکایی است و شیوههای کاربردی برای بهرهگیری مؤثر از وقت را آموزش میدهد.
توانایی شما برای مدیریت زمان جزو عوامل اصلی تعیینکننده موفقیت یا شکستتان است. زمان یکی از منابع ضروری و غیرقابلجایگزینی برای دستیابی به موفقیت است. زمان ارزشمندترین سرمایهای است که در اختیار دارید. زمان را نمیتوان پسانداز کرد و بازیافتنی هم نیست. تمام کارهایی که انجام میدهیم نیازمند زمان است. هر قدر بهتر بتوانیم از زمان استفاده کنیم، کارهای بیشتری را به انجام رسانده، به نتایج ارزشمندتری دست مییابیم.
احساس «عدم کنترل» بر روی زمان، عامل اصلی ایجاد تنش، اضطراب و افسردگی است. هر قدر بهتر بتوانید رویدادهای مهم زندگی خود را سازماندهی و کنترل کنید، احساس مطلوبتر، توان بیشتر و همچنین خواب بهتری خواهید داشت و کارها را به شکل شایستهتری به انجام خواهید رساند.
به کار بستن اصولی مبانی مدیریت زمان، نتایج بسیار ارزشمندی به همراه دارد. مدیریت زمان یکی از ویژگیهای بارز و مشخص افرادی است که عملکرد بالایی دارند و افرادی که عملکرد ضعیفی دارند از این ویژگی برخوردار نیستند. همه افراد موفق در زندگی از زمان خود به بهترین نحو استفاده میکنند. در مقابل، افرادی که عملکرد ضعیفی دارند نمیتوانند به خوبی از زمان خود بهرهگیری کنند. یکی از مهمترین قوانین برای موفقیت این است که عادتهای خوبی را در زندگی خود بهکار ببندیم و آنها را نهادینه کنیم. در این کتاب خواهید آموخت که چگونه عادتهای خوبی را در زندگی خود بهکار بندید تا پس از مدتی این عادتها زندگی شما را دگرگون سازد.
در این کتاب بیست و یک شیوه مهم برای مدیریت کارآمد زمان را خواهید آموخت. افراد با بازدهی بسیار بالا این شیوهها را یافته و آنها را در زندگی خود به کار بستهاند.
۷ عادت افراد تاثیر گذار (خلاصه کتاب)
گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
قواعد مدیریت: ۵۰ قاعده جدید برای مدیرانجو اوئن
خودرهبری: چگونه با تکیه بر درونِ خود، رهبری مؤثرتر، کارآمدتر و موفقتر شویماَندرو برایانت
خلاقیت و حل مسئله: آشنایی با شیوههای شناسایی و تقویت خلاقیتبرایان تریسی
مذاکرهبرایان تریسی
خودشکوفاییبرایان تریسی
رهبری و مدیر یک دقیقهایکنت بلانچارد
جادوی مهارت های کلامیعلی اکبر حسن زاده
از خوب به عالی (چرا بعضی از شرکتها جهشی پیروزمندانه دارند اما بعضی دیگرنه؟)جیم کالینز
قورباغه ات را قورت بده!
درآمدی بر چین مدرنرانا میتر
اقتصاد در دو درسجان گوئیگن
تاریخ مختصر اقتصادنیل کیشتینی
اینترنت اشیاآنابث آگارد
برایان تریسی فقط درباره آشپزی و کاشت ناخن، کتاب ننوشته .
این برایان تریسی همون رائفی پور آمریکایی هاست. انبوهی از کتابهای عامه پسند و بی محتوا که پر از ادعاهای غیر علمی و دروغ پردازانه هست. از انتشارات دنیای اقتصاد بعیده که از چنین نویسنده هایی کتابی چاپ کنه. به
خوندنش بد نیست ولی هدف از این کتاب و کلا این سبک کتابها به دست آوردن پول و ثروت و موقعیت شغلی بهتره و برای همین به راحتی دروغ گفتن و عدم کمک به دیگران در کتاب تجویز میشه برای پیشرفت
کتاب رو تقریبا در یک شبانه رو مطالعه کردم.بسیار مفید بود..
مثل این کتاب و کتاب غورباقه ات رو قورت بده و همچنین سخنرانی رائفی پور ادمد متحول کن
کتاب بسیاری عالیه👌
بعضی راه کار هاش برای مدیریت زمان خوب بود به نظرم ارزش یکبار خواندن رو داره
پیشنهاد میکنم مطالعه کنید؛ کتاب الهام بخش و مناسبی در راستای موفقیت و مدیریت زمان است .
بشیار کتاب عالییی برای یادگیری اصولی زندگی کردن البته شاید اولش مقاومت کنید که اینجوری زندگی کردن میشه ربات واصلا حال نمیده ولی من که عادت کردمخیلییی زندگیم بهتر از قبل شده و حتی بیشتر لذت میبرم
تکراری بود برام