کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
معرفی کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید با عنوان اصلی Reinventing Your Life: The Breakthrough Program to End Negative Behavior and Feel Great Again نوشتهی جفری ای. یانگ و جانت اس. کلوسکو به مخاطب میآموزد به رفتارهای مخرب خود پایان دهد. کتاب با شناخت ریشهی اختلالات شخصیتی آنها را بررسی کرده و روشهایی ساده و کاربردی برای بهبود وضعیت ارائه میدهد. این کتاب را ساره حسینی عطار ترجمه کرده و انتشارات شمشاد نیز آن را به چاپ رسانده است. اگر شما نیز در تلهی زندگی گیر افتادهاید و نمیدانید چگونه از چرخههای مخرب زندگی خارج شوید، میتوانید با خواندن این کتاب به راهحلهایی دست یابید. شما میتوانید نسخهی الکترونیکی این اثر را از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
جفری یانگ (Jeffrey E. Young) نویسندهی کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید روانشناس، رواندرمانگر و استاد دانشگاه است. او مدرک تحصیلی خود را از دانشگاه ییل دریافت کرده و بیشتر در حوزهی نظریهی شناختی رفتاری و طرحواره درمانی فعالیت میکند. جانت کلوسکو (Janet S. Klosko) نیز با مدرک دکتری روانشناسی بیشتر در حوزهی درمان طرحوارهها فعالیت میکند.
این دو نویسنده، در کتاب حاضر، با تأکید بر طرحوارهها و تلههای زندگی یازده الگوی رفتاری مخرب و تکراری را شناسایی و بررسی کردهاند. آنها برای تشخیص این الگوها از شرح حال بیماران واقعی خود بهره بردهاند و تأکیدشان بیشتر بر الگوهایی است که در کودکی شکل گرفتهاند و در بزرگسالی بهمانند استانداردی برای شناخت و ارزیابی خود استفاده میشوند. آنها این کتاب را ابزاری قدرتمند برای درمان مشکلات میدانند.
در ابتدا، شاید عنوان کتاب کمی کلیشهای و نامعتبر به نظر برسد؛ اما مطالب همگی علمی بوده و راهکارهایی مفید به خواننده ارائه میدهد. هر دو نویسنده معتقدند کتابشان الگوهایی اساسی برای تغییر زندگی در اختیار خوانندگان قرار میدهد و همانند کتابهای دیگر تنها به یکسری توصیه و راهکار بسنده نکردهاند. آنها بهجای استفاده از عوامل و اصطلاحات پیچیده مسائل را بسیار ساده و روان مطرح کردهاند تا خواننده تلههای زندگی را بهراحتی شناسایی کرده و برای رفع آنها تلاش کند.
روش کار کتاب به این صورت است که با طرح پرسشهایی به خواننده نشان میدهد دقیقاً چه رابطهای برای او مناسب است و از چه روابطی باید دوری گزیند. در ظاهر، انجام چنین کاری بسیار ساده به نظر میرسد. بااینهمه، تقریباً تمام انسانها حداقل یکبار در شرایطی قرار گرفتهاند که بهاجبار رفتار نامناسب فردی را بدون هیچ اعتراضی تحمل کردهاند. تحمل رفتار نامناسب دیگران اغلب کاری سخت است که موجب رنجش و ناراحتی میشود؛ اما ایجاد تغییر هم ممکن نیست. در چنین مواقعی تنها خود فرد میتواند به کمک خود بشتابد تا درد کمتری را متحمل شود و تأکید نویسندگان نیز بر همین موضوع است. تلاش آنها در تمام کتاب این است که انسانها بیاموزند چگونه رنج درونی خود را کاهش دهند.

خلاصه کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
اختلالات شخصیتی موضوع بسیار مهمی است که بسیار زیاد بر زندگی و کیفیت آن تاثیر میگذارند. براثر اختلالات شخصیتی الگوهایی در زندگی تکرار میشوند که حس نارضایتی را در افراد زنده میکنند. افسردگی و اضطراب از علائم مشهودی هستند که در بسیاری از موارد بروز پیدا میکنند. یانگ و کلوسکو در این کتاب به بررسی یازده تلهی زندگی پرداختهاند. این تلهها مخربترین مشکلات در زندگی روزمره هستند. در کنار معرفی و بررسی این تلهها آنها روشهای مختلفی را معرفی میکنند که با استفاده از ترکیب آنها میتوان به این تلهها غلبه کرد. در کنار تمام این موضوعات دادن راهحلهای عملی از نکتهی بسیار مهم این کتاب است.
تلهی زندگی از نگاه یانگ و کلوسکو به دوران کودکی برمیگردد. تلهی زندگی الگویی است که از کودکی آغاز شده و تأثیرات آن در تمام طول زندگی منعکس میشود. هر آنچه که در کودکی بر ما گذشته و هر احساسی که به ما دست داده تبدیل به الگویی میشود که در زندگی و دوران مختلف آن بازتابش را میبینیم. آنها با ارائهی مثالهایی هر تله را توضیح میدهند و ریشههای آن را بازگو میکنند. حالا برای درمان و شکستن آن تله آنها معتقدند که تلفیق و استفاده از بهترین بخش هر روش درمانی بسیار مؤثرتر از استفاده از یک روش درمانی است. به همین دلیل آنها از روانشناسی فرویدی، روانشناسی خانوادگی، روانشناسی رفتاری، علوم تجربی و داروشناسی استفاده میکنند تا هر تله را درمان کنند و راهحل عبور از آن را ارائه دهند. هدف نویسندگان از نوشتن این کتاب این بوده است که نیاز خوانندگان را برای رویارویی با مجموعه مشکلاتی که در طول زندگی عمیقاً حس میکنند به شکلی جامع برطرف سازند.
چرا باید این کتاب را مطالعه کنیم؟
زندگی خود را دوباره بیافرینید با آموزش خودشناسی به مخاطبان کمک میکند الگوهای رفتاری نامناسب خود را بشناسند و از تکرارشدن آنها جلوگیری کنند. این کتاب راهنمایی است برای حل مشکلاتی که از کودکی همواره همراه ما بوده و نهتنها برای درمان آنها تلاشی نکردهایم، بلکه اجازه دادهایم بزرگسالی ما را نیز تحت تأثیر قرار دهند.
اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که ترجیح میدهید بهجای خواندن کتاب به آن گوش فرا دهید، میتوانید کتاب صوتی زندگی خود را دوباره بیافرینید را از طاقچه بخرید و دانلود کنید و از شنیدن آن لذت ببرید.
دانلود کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
زندگی خود را دوباره بیافرینید برای هر مخاطبی که به خودشناسی و خودیاری علاقه دارد کتابی جذاب و خواندنی است. علاوه بر این، خواندن کتاب را به کسانی توصیه میکنیم که تصور میکنند در تلهی زندگی گیر افتادهاند و دیگر راهی برای خوشبختی و سعادتشان وجود ندارد. بنابراین در هر جایگاه و شرایطی هستید، میتوانید از مطالب مفید این کتاب روانشناسی استفاده داشته باشید.
درباره جفری یانگ؛ نویسنده کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
جفری یانگ روانشناس مطرح آمریکایی است که در سال ۱۹۵۰، متولد شد. او بنیانگذار موسسهی شناختدرمانی نیویورک و موسسه طرحواره درمانی است. جفری یانگ خودش طرحواره درمانی را بنیانگذاری کرده و توسعه داده است. او چندین کتاب مهم در زمینه نظریه شناختی رفتاری و طرحواره درمانی نوشته است. او همینطور به عنوان مدرس در دانشکده روانشناسی کالج دانشگاه کلمبیا نیز فعالیت میکند. دکتر یانگ با جستوجو در ریشههای مشکلات ذهنی مبتنی بر احساسات و روابط افراد، اقدام به درمان آنها میکند.
دکتر یانگ تحصیلات ابتدایی خود را در دانشگاه ییل آمریکا به پایان رساند و پس از آن مدرک دکترای خود را از دانشگاه پنسیلوانیا دریافت کرد. مدرک پسا دکترای خود را نیز در مرکز شناخت درمانی دانشگاه پنسیلوانیا به همراه دکتر بک تکمیل کرد و پس از آن به عنوان مدیر بخش آموزش و پژوهش شروع به فعالیت کرد. دکتر یانگ بیش از ۲۴ سال سابقه سخنرانیهای بینالمللی در زمینههای شناختدرمانی و طرحواره درمانی دارد. او مقالات بسیار زیادی در شاخههای شناخت و طرحواره درمانی دارد. همچنین دو کتاب مطرح «طرحواره درمانی، راهنمای تمرین برای متخصصین سلامت روان» و «زندگی خود را دوباره باز بیافرینید» که کتابی مطرح در زمینه خودشناسی مبتنی بر طرحواره درمانی است، را منتشر کرده است.
جفری یانگ علاوهبر نویسنده بودن به عنوان راهنما و مشاور در بسیاری از موسسات و پژوهشکدههای طرحواره و شناخت درمانی فعالیت میکند. همچنین دکتر یانگ در نوشتن کتاب «مقایسه اثر بخشی شناخت درمانی در مقایسه با داروهای ضد افسردگی» نیز همکاری کرده است.
چه نسخههای دیگری از این کتاب منتشر شده است؟
ترجمههای متعددی از کتاب زندگی خود را بیافرینید در بازار ایران وجود دارد. ترجمهی رضا اکبری از نشر میلکان و حسن حمیدپور از نشر ارجمند از ترجمههای خوب موجود در بازار هستند. حسن حمیدپور بهواسطهی پژوهش در زمینهی طرحواره درمانی ترجمهی دقیقی از این کتاب را به دست داده است و توانسته منظور یانگ و کلوسکو را دقیق منتقل کند. ترجمهی رضا اکبری نیز از دقت بالایی برخوردار و از پرفروشهای بازار است. ترجمهی ساره حسینی عطار در نشر شمشاد نیز از ترجمههای بسیار خوب است و جملات روان و ساده هستند. برای انتخاب بهتر میان ترجمهها میتوانید در سایت طاقچه یادداشت «بهترین ترجمه کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید» را مطالعه کنید.

نکوداشتهای این کتاب
- چندین مورد از دردناکترین ضربههای ناخوشایندی که افراد در دوران کودکی خوردهاند، به طور مرتب توسط دو درمانگر شناختی که به ۱۱ «تلهی زندگی» معرفی میشوند بررسی شده است. تلهی زندگی به الگوهای مخربی که زیربنای انواع مشکلات عاطفی هستند گفته میشود. یانگ و کلوسکو به طور ماهرانه نشان میدهند که چگونه میتوان با مسائلی مانند رها شدن، وابستگی، اعتماد، طرد اجتماعی، محرومیت عاطفی، شکست و آسیبپذیری مقابله کرد. آنها شرح حالهای معنادار، توصیفات ادراکی، آزمایشهای تشخیصی و فهرستهای متنوع و قابل فهمی را ارائه میدهند که علل، علائم خطر و اثرات تکانهها و اعمال منفی و همچنین راههای مقابله با آنها را شرح میدهد. (Publishers Weekly)
- نویسندگان با استفاده از مطالعات موردی، هر تلهی زندگی را شرح میدهند، ریشههای آن را در تجربیات دوران کودکی جستوجو میکنند و پرسشنامهای برای خودارزیابی ارائه میدهند. سپس با استفاده از تکنیکهایی از تجربی (برقراری ارتباط با کودک درون) گرفته تا شناختی (نوشتن یک «مورد» علیه تله زندگی خود) و رفتاری (شناسایی رفتارهای خاصی که باید تغییر کنند) برنامهای برای تغییر ارائه میدهند. (Library Journal)
بخشهایی از متن کتاب زندگی خودرا دوباره بیافرینید
این تلههای زندگی هستند که مشخص میکنند ما چطور فکر کنیم، احساس کنیم، عمل کنیم و آنها را به دیگران نیز منتقل کنیم. آنها موجب بروز احساسات قدرتمندی همچون خشم، ناراحتی و اضطراب میشوند. حتی زمانی که «ظاهرا» همه چیز داریم (موقعیت اجتماعی، یک ازدواج ایدهآل، احترام افرادی که با ما صمیمی هستند، موفقیت شغلی)، اغلب طعم شیرین زندگی را نمیچشیم و یا نسبت به موفقیتهایمان باور نداریم.

اولا که کتاب اصلی بسیار کاربردی و مفیده که متاسفانه انتشارات ارجمند خودداری میکنه از گذاشتن کتابهاش توی فیدیبو و طاقچه و ما هم نمیدونیم چرا. دوما با اینکه این ترجمه اصلا مثل ترجمه اصلی کتاب نیست اما از خوبیهای
در مورد شناخت اختلال ها بسیاااااااار مفید هست . دست اون دوستی رو که این کتاب رو به من معرفی کرد میبوسم و توصیه میکنم که حتما بخونید و استفاده کنید. من نسخه چاپی اش رو از انتشارات ارجمند با
سلام بتظرم حتما باید این کتاب رو تو بی نهایت بگذارید؟ تا مردم با خوندنش با کتابهای خوب بیشتر آشنابشوند
ممنون عالی، اونقدری که با این کتاب گریه کردم با هیچ کتابی تا این حد گریه نکردم، آدم چی فکر میکنه و چی میشه! اصلا حقیقت های دیده نشده آشکار میشه... خیلی بالغ تر شدم خیلی، بهترین آرزوها برای همه
این کتاب، برای شناخت درمانی عالیه و شما رو به دوران کودکی میبره تا بدونید چه خاطرات و اتفاقاتی منجر به ایجاد تلههای زندگی برای شما شدن. پنج فصل اولش رو بخونید و بعد از اون، بهتره فصلی رو مطالعه
در حقیقت منم میخواستم نظر پری خانوم رو بگم که خودشون گفتن. در روانشناسی یه سری کتابا تخصصین و یه سری خودیاری...لطفا کتابهایی که برای اهل فن نوشته میشن رو خودتون نخونین چون تجربه شخصی میگه اگه مشکل حادی باشه
سلام این کتاب رو پیشنهاد میشه خودتون تنهایی نخونید معمولا در جلسات درمان به همراه روانشناس خونده میشه چون وقتی بدون کمک مشاور میخونیدش حس می کنید همه تله هارو دارید این کتابو روانشناسم به من معرفی کرد و فقط اون تله هایی که
من داشتم این کتابو مطالعه می کردم که دیگه برام باز نشد بعد فهمیدم از طاقچه ی بی نهایت حذف شده! به نظرم اصلا درست نیست که کتابای بی نهایتو یهو حذف و پولی کنید
طاقچه چرا اینو از کتابخانه همگانی برداشتی اگه قراره اینطوری کتابا رو پولی کنی دیگه قسمت بی نهایت رو تمدید نکنم
کتابی بسیار عالی با ترجمه ایی نامفهوم و غیر حرفهایی کتب تخصصی لازمه توسط متخصصین همان رشته ترجمه بشوند تا به زبان ساده ارائه بشه. پیشنهاد می کنم ترجمه دکتر حمیدپور و اندوز از نشر ارجمند را تهیه کنید.