معرفی و دانلود کتاب شاهزاده و گدا + خلاصه رایگان

کتاب شاهزاده و گدا

۴.۳ امتیاز(از ۵۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شاهزاده و گدا

«شاهزاده و گدا» اثر جاودانه مارک تواین (۱۹۱۰-۱۸۳۵) نویسنده آمریکایی و بازنوشته کاترین اولمستید است. این اثر که در سال ۱۸۸۱ میلادی نوشته شد، بارها مورد اقتباس فیلم‌سازان سینمایی و تلوزیونی قرارگرفته و انیمیشن‌هایی نیز بر اساس آن ساخته شده‌است. داستان از این قرار است که ادوارد ولیعهد انگلستان و تام که گدایی بیش نیست هر دو در یک روز به‌دنیا آمده‌اند؛ در دو خانواده و فرهنگ متفاوت. آنها بسیار به یکدیگر شبیه‌اند اما یکی گدا و دیگری شاهزاده. دست تقدیر این دو را مقابل هم قرار می‌دهد و داستان این گونه پیش می‌رود که گدا به جای شاهزاده بنشیند و شاهزاده به لباس گدا درآید: ادوارد آهسته گفت: «اکنون من پادشاه هستم.» به جمعیت شاد اطرافش نگاه کرد: «اکنون من پادشاه هستم. عجیب نیست که کسی نمی‌تونه من رو ببینه؟» مایلز و ادوارد بالای پل رفتند. آن‌قدر جمعیت آنجا زیاد بود که به کندی حرکت می‌کردند. پل همیشه جای شلوغی بود. دو طرفش فروشگاه‌ها، مهمان‌خانه، قصابی‌ها و نانوایی‌ها قرار داشت. در واقع، خودش به تنهایی مانند شهر کوچکی بود. مایلز جلو یکی از این مهمان‌خانه‌ها ایستاد. او و ادوارد داشتند وارد آن می‌شدند که جان کانتی، ادوارد را از پشت گرفت. آقای کانتی تمام روز را دنبال پسرش گشته بود. بارها و بارها از روی پل گذشته و از همه پرسیده بود که آیا پسرک را دیده‌اند یا نه. بالاخره هم او را دیده بود که با مایلز می‌رود. آقای کانتی زیر لب غرید: «فکر کردی می‌تونی فرار کنی. بِهِت یه درسی می‌دم، یه درسی که حالا حالاها فراموشش نکنی.» دست ادوارد را کشید و سعی کرد او را به سمت پایین خیابان ببرد. مایلز بین آن دو ایستاد. پرسید: «با این پسر چی کار داری؟ چرا باهاش این‌جوری رفتار می‌کنی؟» چشم‌های آقای کانتی تنگ شد: «به تو چه؟ پسرمه! و هر کاری دلم بخواد می‌کنم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاهزاده و گدا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشاهزاده و گدا
عنوان انگلیسی‭‭‭‭The prince and the pauper
موضوعرمان، داستان خارجی، داستان کودک و نوجوانان
فرمت کتابEPUB
شابک-۹۷۸-۶۰۰-۰۸-۰۲۴۳-۱
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹، مجموعه رمان‌های کلاسیک

۱۳۹۹/۰۸/۲۹

کتاب زیبایی بود و جمله های زیبایی در این کتاب کار رفته بود فقط وسط هاش کمی بد شد و انگیرم برای خوندن این کتاب کم شد ولی درکل زیبا بود از نویسندش متشکرم برای ۹ الی ۱۳ سال بهتره...بیشتر

🧚‍♂️💚𝙃𝙖𝙨𝙩𝙞💚🧚‍♂️

۱۳۹۹/۰۱/۰۴

خوب بود خوشم اومد

7Zariiiii7
۱۳۹۷/۱۱/۰۴

خیلی دوسش دارم کتاب فوق العاده ایه اصلا کلا من کتابای مارک تواین رو خیلی دوست دارم

دلسا
۱۳۹۶/۱۲/۰۴

فوق العاده ست...

megan
۱۴۰۲/۰۶/۰۱

من زبان اصلیشو به صورت چاپی خوندم و توصیه میکنم شما هم همین کارو بکنین خیلی چیزا توی ترجمه به خاطر نادانی و ناآگاهی مترجم حذف و عوض میشه..

🕊️📚kerm ketab
۱۴۰۲/۰۴/۳۱

خیلی قشنگه. البته آخرای کتاب متن رو خیلی غیر واضح نوشته بود و اصلا نفهمیدم آخرش چی شد. البته من یه نسخه ی دیگه رو خوندم اینو نمیدونم اینجوری هست یا نه. در کل خوب بود💗

eli
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۵/۰۳

من یک کتاب شبیه این خوندن بودم

علیرضا گلرنگیان
۱۳۹۸/۰۳/۰۲

داستان جالبی بود، اما ترجمه یا بازنویسی ش نه.

Mahdi Hoseinirad
۱۳۹۸/۰۲/۱۴

بازنویسی قوی نبود؛

علی
۱۳۹۸/۰۱/۰۷

خیلی خوب بود

بریده‌هایی از کتاب

Mahya
آدم هیچ‌وقت نمی‌دونه که دشمناش ممکنه کجا مخفی شده باشن.»
بمب کتاب
تولد شاهزاده و گدا سال‌ها پیش، در شهر لندن، پسری به دنیا آمد. اسمش تام کانتی بود. خانواده‌اش بسیار فقیر بودند و توان بزرگ‌کردنش را نداشتند. در همان روز، در بخش دیگری از لندن، پسری در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا آمد که خانواده‌اش او را خیلی دوست داشتند. نامش ادوارد تیودور بود و پدرش، پادشاه انگلستان.
Zahra
آرزوی تولد یک پسر را داشتند. اگرچه پادشاه دو دختر بزرگ داشت، اما اکنون ادوارد وارث تاج و تخت بود؛ و یک روز، پادشاه می‌شد.
Zahra
کانتی، شاهزاده را گرفت و با خشونت به سمت پایین خیابان کشاند. ادوارد تمام طول مسیر خانهٔ کانتی تقلا کرد. فریاد زد و کمک خواست.
Zahra
آقای کانتی، شاهزاده را گرفت و با خشونت به سمت پایین خیابان کشاند.
Zahra
مُهر سلطنتی ـ هر چه که هست ـ باید جایی در آن اتاق باشد ولی تام فقط لبخند زد و شانه‌هایش را بالا انداخت. خب، هرتفرد وقتی داشت به سمت اتاق پادشاه می‌رفت، با خود فکر کرد: «شاید شاهزاده دیوانه شده،
Zahra
می‌کشید، اما کانتی او را محکم نگه داشته بود.
Reza Javan
با وجود این سختی‌های زیاد، تام کوچک از زندگی‌اش راضی بود. زندگی او درست مانند زندگی دوستانش بود. نمی‌دانست که شکل دیگری از زندگی هم وجود دارد.
آوا
باید برای تغییر شرایط، کاری کنم.