معرفی و دانلود کتاب Powerless pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
آباژور

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب Powerless

کتاب Powerless نوشته لورن رابرتس داستانی است که نشر خلوت با همکاری آباژور آن را منتشر کرده است. روایت در فضایی شکل گرفته که قدرت، امتیاز و طبقه‌ی اجتماعی همه‌چیز را تعیین می‌کند و شخصیت‌های اصلی در میانه‌ی این نظم ناعادلانه گرفتار شده‌اند. تمرکز داستان بر کشمکش‌های شخصی، رازهای پنهان و پیامدهای خشونت و کنترل است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب Powerless

رمان Powerless اولین کتاب از سه‌گانه‌ای به همین نام و اولین اثر لورن رابرتس است که در سال ۲۰۲۳ به صورت خودنشر منتشر شد و سپس در نوامبر ۲۰۲۳ توسط Simon & Schuster به چاپ رسید. این کتاب که با فروش بیش از پنج میلیون نسخه در سراسر جهان به‌عنوان یک پرفروش شماره‌ی یک نیویورک تایمز معرفی شد، به مدت ۳۴ هفته در این فهرست باقی ماند و به‌عنوان شماره‌ی یک بریتانیا در ژوئن ۲۰۲۴ نیز انتخاب گردید. این اثر که با استقبال خیره‌کننده‌ای در شبکه‌های اجتماعی، به ویژه BookTok مواجه شد در فهرست نهایی جایزه‌ی Goodreads Choice Award در سال ۲۰۲۳ در بخش «بهترین رمان نوجوانان و فانتزی» قرار گرفت و اقتباس تلویزیونی آن نیز در دست ساخت است.

با وجود نقدهایی درباره‌ی شباهت‌های این اثر به مجموعه‌های محبوبی چون هانگر گیمز و رد کوئین (Red Queen)، رابرتس که نگارش این رمان را در ۱۸ سالگی و با الهام از «بوک‌تاک» آغاز کرده است، با رویکردی «صادقانه» به این موضوع پاسخ داده و تأکید کرده است که «الهام از هر زاویه‌ای می‌آید و کلیشه‌ها در هر کتابی وجود دارند». این کتاب که تاکنون با دنباله‌های Reckless و Fearless و رمان کوتاه Powerful همراه شده است، به‌عنوان اثری «گیرا و تأثیرگذار» برای طرفداران «عاشقانه‌های فانتزی و داستان‌های بقا» توصیه شده است.

خلاصه داستان Powerless

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

ساختار کتاب که با ترکیبی از «عاشقانه‌ی آرام» و «رقابت‌های مرگبار» طراحی شده است، در پادشاهی «ایلیا» روایت می‌شود که به دو طبقه‌ی «نخبگان» (Elites) با قدرت‌های فراانسانی و «عادی‌ها» (Ordinaries) بدون هیچ قدرتی تقسیم شده است. «پیدین گری»، یک دختر عادی که برای بقا خود را به‌عنوان یک نخبه جا می‌زند، پس از آن‌که ناخواسته جان یکی از شاهزاده‌های ایلیا به نام «کای» را نجات می‌دهد، به «آزمایش‌های پالایش» (Purging Trials) پرتاب می‌شود؛ مسابقه‌ای مرگبار که در آن شرکت‌کنندگان باید قدرت‌های خود را به نمایش بگذارند.

چرا باید کتاب Powerless را بخوانیم؟

کتاب Powerless تصویری تیره اما دقیق از سازوکار قدرت و تأثیر آن بر روابط انسانی ارائه کرده است. این اثر نشان می‌دهد چگونه ترس، خشونت، امتیاز و طبقه می‌توانند سرنوشت افراد را شکل دهند و درعین‌حال امکان مقاومت، همدلی و انتخاب را کاملاً از میان نبرند. خواندن آن برای درگیرشدن با این سؤالات جذاب است.

خواندن کتاب Powerless را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب Powerless به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های پرتنش درباره‌ی قدرت، کنترل و نابرابری علاقه‌مند هستند. همچنین به خوانندگانی پیشنهاد می‌شود که دوست دارند در دل یک روایت داستانی، روابط پیچیده‌ی انسانی و پیامدهای خشونت و سلطه را دنبال کنند و از متن‌های احساسی و پرکشمکش لذت می‌برند.

درباره لورن رابرتس

لورن رابرتس (Lauren Roberts) نویسنده‌ی پرفروش شماره‌ی یک نیویورک تایمز و بین‌المللی است که در سال ۲۰۰۲ در میشیگان به دنیا آمده و همچنان در آنجا زندگی می‌کند. او که از کودکی به نوشتن و خواندن علاقه داشت، ایده‌ی بی‌قدرت را در ۱۸ سالگی و پس از خواندن یک قطعه از یک تکلیف دانشگاهی در «تیک‌تاک» (TikTok) شکل داد و با تشویق دنبال‌کنندگانش، به نگارش آن پرداخت. رابرتس که سه ماه اول را صرف نوشتن نسخه‌ی اولیه و سپس به استخدام یک ویراستار و خودنشر کتابش کرد، با استقبال خیره‌کننده از این اثر، موفق به امضای قرارداد با «سایمون اند شوستر» شد و در ۲۲ سالگی، به‌عنوان یکی از پرفروش‌ترین نویسندگان جوان جهان، جایگاه خود را تثبیت کرد. او که تاکنون پنج کتاب نوشته است، در اوقات فراغت به فعالیت‌هایی چون بافندگی، لیزرتگ، تماشای هاماک، جست‌وجوی کلمات و رنگ‌آمیزی مشغول است و با دو گربه‌اش در آپارتمانی در میشیگان زندگی می‌کند و از طریق صفحات اینستاگرام و تیک‌تاک خود با طرفدارانش در ارتباط است.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب Powerless و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابPowerless

۱۴۰۵/۰۵/۰۳

محشرههه من ترجمشو خوندم انقد قشنگ بود میخوام یبار دیگه زبان اصلی بخونممم

paarniaaaan
۱۴۰۵/۰۵/۰۳

ممنون که کتابارو دیگه به زبان اصلی میذارین میشه خواهش کنم کتاب "آپارتمان پاریس" رو هم به زبان اصلی توی طاقچه بذارین؟؟

تمنا
مطمئن نیستم.