کتاب Everything Is OK
اشتراک بینهایت چیست؟
معرفی کتاب Everything Is OK
کتاب Everything Is OK نوشته دبی تانگ اثری تصویری دربارهی تجربهی اضطراب، افسردگی و زندگی روزمره با ذهنی ناآرام است. نویسنده با استفاده از کمیکاستریپها، طرحهای کوتاه و یادداشتهای شخصی، احساسات، افکار مزاحم و فرازونشیبهای روحی را به تصویر کشیده است. در این کتاب، موقعیتهای سادهی روزمره مثل کار، استراحت، مهمانیرفتن یا حتی چککردن تلفن همراه، بهانهای برای نشاندادن درگیریهای درونی و گفتوگوی مداوم ذهن با خودش شده است. نشر آباژور این اثر را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب Everything Is OK
کتاب Everything Is OK یک مجموعه کمیک گرافیک خاطراتگونه (graphic memoir) از دبی تانگ، تصویرگر و کاریکاتوریست پرفروش، است که در سال ۲۰۲۲ توسط انتشارات Andrews McMeel Publishing در کانزاس سیتی صفحه منتشر شد. این کتاب که چهارمین اثر تانگ محسوب میشود، با استقبال گستردهای مواجه شد و بهعنوان یکی از نامزدهای نهایی جایزهی Goodreads Choice Awards در سال ۲۰۲۲ معرفی گردید. اثر پیشین او یعنی کتاب عشق (Book Love) نیز در همین جوایز نامزد نهایی شده بود که نشان از تداوم موفقیت این نویسنده در خلق آثاری تأثیرگذار و محبوب دارد.
ساختار کتاب Everything Is OK که با ترکیبی از طنز ملایم و روایتی صمیمی و صادقانه طراحی شده، به کاوش در مبارزات شخصی نویسنده با اضطراب و افسردگی میپردازد. این کتاب که بهعنوان کتابی «غیراصلاحی» (non-fix-it) و صرفاً به اشتراکگذاری تجربهای قابلارتباط برای کسانی که با مشکلات مشابه دست و پنجه نرم میکنند، توصیف شده است، با پیامی امیدوارکننده مبنی بر اینکه «ابرهای تیره برای همیشه باقی نمیمانند» و «همه چیز درست خواهد شد»، بهعنوان اثری که «تاریکی را تصدیق میکند، اما امید نیز ارائه میدهد» شناخته شده است.
خلاصه کتاب Everything Is OK
کتاب Everything Is OK مجموعهای از کمیکها و صحنههای تصویری است که زندگی روزمرهی راوی را در کنار اضطراب و افسردگی نشان میدهد. در این کتاب، ذهن راوی مدام در حال طرح سؤال، پیشبینی فاجعه، مقایسه با دیگران و زیرسؤالبردن ارزش خود است. موقعیتهایی مثل کارکردن، استراحت، دیدار دوستان، حضور در شبکههای اجتماعی و حتی خوابیدن، به صحنههایی تبدیل شده که در آنها گفتوگوی درونی، احساس گناه، خستگی و ترس از قضاوت حضور دارد. Everything Is OK در کنار نمایش رنج، به لحظههایی از همدلی، مراجعه به درمان، شناخت الگوهای فکری و تلاش برای مراقبت از خود نیز پرداخته است. پیام اصلی آن کتاب این است که وجود اضطراب و افسردگی، ارزش و انسانیت فرد را از بین نمیبرد و میتوان در کنار این وضعیت، بهتدریج راههایی برای ادامهدادن و مهربانترشدن با خود پیدا کرد.
چرا باید کتاب Everything Is OK را بخوانیم؟
کتاب Everything Is OK تصویری نزدیک و صریح از تجربهی اضطراب و افسردگی ارائه کرده است و نشان میدهد این وضعیت در جزئیترین لحظههای روزمره چگونه حضور دارد. این کتاب به کمک تصویر و متن کوتاه، احساسات پیچیده را قابلفهم کرده است و در کنار نمایش رنج، به پذیرش، خودمراقبتی و جستوجوی کمک حرفهای نیز پرداخته است.
خواندن کتاب Everything Is OK را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب Everything Is OK به کسانی پیشنهاد میشود که با اضطراب، افسردگی، خستگی مزمن یا خودسرزنشی درگیر هستند یا میخواهند تجربهی درونی چنین وضعیتی را بهتر درک کنند. همچنین به علاقهمندان کمیکهای شخصی و موضوعات سلامت روان پیشنهاد میشود.
درباره دبی تانگ
دبی تانگ (Debbie Tung) یک کاریکاتوریست و تصویرگر است که در بیرمنگام، انگلستان با همسر و پسرش زندگی میکند. او که تحصیلات خود را در رشتهی طراحی مد در University of the Arts London و کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر را در University of Birmingham به پایان رسانده است، وبلاگ تامبلر خود را با نام «حباب من کجاست؟» (?Where's My Bubble) در سال ۲۰۱۴ بهعنوان فضایی برای انتشار کمیکها و آثار هنری خود راهاندازی کرد که به سرعت در پلتفرمهای معتبری چون «بوردپاندا» (Bored Panda)، «گودریدز» (Goodreads) و «انقلاب آرام» سوزان کین (Quiet Revolution) مورد توجه قرار گرفت. تانگ که اولین کتاب او، دختر ساکت در دنیای پرسروصدا (Quiet Girl in a Noisy World, 2017)، بهعنوان یکی از کتابهای پیشنهادی مجلهی O, The Oprah Magazine انتخاب شد، نویسندهی کتابهای پرفروش دیگری چون عشق به کتاب (Book Love, 2019) و خوشبخت تا ابد (و همه چیز در میان) (Happily Ever After (and Everything in Between), 2020) نیز هست و کمیکهایش بهطور گسترده در رسانههایی چون Huffington Post و 9GAG به اشتراک گذاشته شدهاند. جدیدترین کتاب او با عنوان «بدن بهظاهر بینقص من» (My Perfectly Imperfect Body) در سال ۲۰۲۵ منتشر شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب Everything Is OK و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | Everything Is OK |
| تعداد صفحهها | ۱۸۹ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۸۰۰۰ تومان |
| زبان کتاب | انگلیسی |
| جوایز ادبی و افتخارات | جایزه منتخب گودریدز |
کتاب خوبیه، خصوصا برای اونایی که به هنر علاقه دارن و یه کم با خودشون مکالمه درونی دارن. نویسنده حال خودش رو ساده، روان و کوتاه بیان میکنه. نویسنده شخصیت infj داره که توی جامعه زیادم نیستن ظاهرا. خودم که...بیشتر
عالی بود هم به تقویت زبانم کمک کرد هم خود کتاب به دردم خورد خیلی از مشکلات شخصیت اصلیو منم داشتم
عالی بود