کتاب درون سازمان اپل
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب درون سازمان اپل
«درون سازمان اپل» کتابی به قلم آدام لشینسکی، روزنامهنگار حوزه فناوری است که به شرح رفتارهای درون سازمانی و مدیریتی شرکت اپل میپردازد. قوانین اخلاقی شرکت، قوانین کاری، سلسله مراتبی و تجاری شرکت از جمله مطالبی است که در این کتاب میخوانید.
نویسنده در بیان مراحل نگارش کتاب و سختیهای نگارش درباره اپل چنین گفته است:
ازآنجاکه شیوه کار اپل با هر شرکت دیگر تفاوت دارد، افشای اسرارش کاری خطرناک است. رازداری ویژگی اصلی اپل است. اپل با حضور هریک از کارمندان یا مدیرانش در مصاحبهها مخالف بود. برای نگارش این کتاب با افراد بسیاری صحبت کردم که در سطوح مختلف اپل کار کردند و تا جایی که میدانم، هیچکدامشان هم از اپل اجازه نگرفته بودند. صدای بسیاری از آنها ضبط شد و نامشان موجود است و بسیاری هم خواستند گمنام بمانند. بیشتر آنها شرکت را دوست داشتند و میخواستند تصویری خوب از شرکت ارائه دهند، هرچند که میدانستند اپل ترجیح میدهد اصلاً به تصویر کشیده نشود. در صنعتی که هرکس امید دارد روزی با اپل یا برای اپل کار کند، تلافی کردن یکی از دغدغههای احتمالی است. در کمال تعجب، حداقل برای کسی که به اندازه من غرق در دنیای اپل نیست، برخی کارمندان و شرکای سابق و کنونی بیشتر تمایل داشتند درباره اپل مثبت صحبت کنند تا منتقد آن شناخته شوند. هرجا که ممکن بود سعی کردم دقیقاً عین صحبت فرد را بیاورم و در غیر این صورت طوری نقلقول کردم که ویژگیها و اصالت سخن او حفظ شود. جاهایی که مستقیم از جابز و کوک بدون توضیح بیشتر نقلقول کردم، یا مستقیم از نظراتشان آگاه بودم یا به طریقی آگاه شده بودم. هنگام تهیه مستندات برای این کتاب با جابز و کوک صحبت کردم؛ اما هیچیک مصاحبه رسمی در زمینه نگارش کتاب یا چاپ مقاله اصلی در مجله فورچون را نپذیرفتند.
راهبرد کسبوکار: واکاوی الگوهای تدوین و پیادهسازی راهبرد
جلسات ثمربخشبرایان تریسی
تحلیل فضای کسب و کارمرتضی عمادزاده
کارکشته: چگونه ماهرترین و خلاقترین کارکنانتان را رهبری کنید؟راب گافی
۲۳,۹۷۰۷۰%
کتاب بسیار خوبیه. اما متاسفانه ترجمه چندان خوب نیست.
ترجمه خجالت آوره واقعا، کتاب با این مفهوم و عمق، با این ترجمه ی فاجعه بار، لذت خوندش رو از دست میده
کتابی جالب وخواندنی که با مرور سطرهای اون وتجسم و تصویرسازی ذهنی میتونه به درک مسیر پیموده شده و شرایط و عوامل موثر در رشد و افول شرکت ها کمک کنه. حتی میتونه دید بیشتر و الگو هم به خواننده
کتاب بسیار خوبی هست، ولی تقریبا بدترین ترجمهای هست که تا حالا توی طاقچه خوندم. نمیدونم آیا کتاب اصلی هم به همین بدی هست، یا ناشر فایل ویرایش نده رو روی طاقچه قرار داده!
در کل کتاب خوبیه اما ترجمه اصلا خوب نبود