دانلود و خرید کتاب طرح‌ریزی کسب و کار: چگونه یک طرح تجاری بنویسیم برایان فینچ ترجمه علیرضا جواهری
تصویر جلد کتاب طرح‌ریزی کسب و کار: چگونه یک طرح تجاری بنویسیم

کتاب طرح‌ریزی کسب و کار: چگونه یک طرح تجاری بنویسیم

معرفی کتاب طرح‌ریزی کسب و کار: چگونه یک طرح تجاری بنویسیم

هدف این کتاب، کمک در طراحی یک ساختار مناسب در زمینه‌‌های تجاری و بطور کلی هرگونه کسب و کار می‌‌باشد، گرچه شما ممکن است با کمک یک حسابدار حرفه‌ای و یا کارشناس بازاریابی، برخی از نیازمندی‌‌های خود را تهیه نمائید، ولی این پایان کار نخواهد بود، زیرا شما باید بتوانید عناصر اصلی یک طرح را خودتان بنویسید. به نظر من، کسی که می‌‌خواهد برنامه‌‌ای را اجرا نماید، در ابتدا باید خود صاحب ایده‌‌های مطرح در آن باشد، زیرا اولاً باید شخصا آنرا ارائه نماید. ثانیا نوشتن طرح باعث می‌‌شود تا محتویات آن با فرصت و دقت نظر بهتری مورد بررسی قرار گیرد. اصلاً وضعیت خوشایندی نیست که در برابر یک شریک تجاری یا سرمایه‌‌گذار حرفه‌‌ای قرار گیرید و آنجا تازه متوجه شوید که نسبت به تنظیم و تدوین یک طرح، آشنایی و اطلاعات لازم را ندارید. من اغلب با افرادی مواجه می‌‌شوم که در توانایی خود در نگارش صحیح زبان مادری تردید دارند ولی می‌‌خواهند (حتی با این حد مهارت)، طرح تجاری بنویسند. در چنین شرایطی هیچ اشکال ندارد که از فرد باتجربه‌‌ای کمک گرفته شود ولی صاحب طرح، یعنی کسی که می‌‌خواهد آن را انجام دهد و یا بفروشد، واقعا نیاز دارد که پیش‌‌نویس اولیه آن را تهیه کرده تا بتواند روی مسایل کلیدی آن تمرکز نماید...
بازاریابی اینترنتی به زبان آدمیزاد
جان آرنولد
بازاریابی: راهکارهایی برای شناخت نیازهای مشتریان و افزایش فروش
برایان تریسی
صفر به یک: نکاتی در مورد استارتاپ‌ها (چگونه آینده را بسازیم)
پیتر تیل
جادوی انگیزش: طرحی برای تقویت روحیه کارکنان
راهبرد کسب‌وکار: واکاوی الگوهای تدوین و پیاده‌سازی راهبرد
مدیریت زمان: شیوه‌های کاربردی برای بهره‌گیری موثر از وقت‌
برایان تریسی
راهنمای تولید ناب؛ چگونه با حداقل محصول پذیرفتنی (mvp) و بازخورد سریع مشتری به نوآوری بپردازیم
دن اولسن
تفویض امور(کارسپاری)
حسن هوشنگی
۵۵ روش تجارت موفق از طریق اینترنت
ملیسا کامپانلی
استارتاپ ناب (خلاصه کتاب)
اریک ریس
بازاریابی هکر رشد؛ آینده روابط عمومی، بازاریابی و تبلیغات
رایان هالیدی
اصول بنیادی تجارت، فروش و رهبری
لسلی پوکل
اداره‌ی جلسات (راه حل‌های تخصصی برای چالش‌های روزمره)
نیک مورگان
کودک امروز، نابغه اقتصادی فردا
سمانه فلاح
نوآوری در کسب و کار به زبان آدمیزاد
الکساندر هیام
یوکی
۱۳۹۴/۱۱/۱۹

وایی ممنون.دوستتون دارم. کاش میشد کتابارو تو لیست خرید بذاریم و بعدا بخریم. اگر سال انتشار رو توی جزییات مینوشیتید خیلی عالی میشد. دستتون درد نکنه و خسته نباشید

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است