کتاب آنجا خانهی من نبود
خواندن نظراتمعرفی کتاب آنجا خانهی من نبود
آنجا خانهی من نبود نوشته بابک بوداغی رمانی عبرتآموز و اجتماعی درباره زندگی دختر جوانی به اسم پوپک است.
درباره کتاب آنجا خانه من نبود
پوپک دختری است که به علت فشار خانواده و ترس از تنهایی و بالا رفتن سن با جوان وکیلی آشنا میشود و عاشقانه ازدواج میکند اما بعد از این که زندگی مشترک آغاز میشود. آنطور که او فکرش را میکرد پیش نمیرود. او کمکم با روزگار مبهم و عجیبی روبهرو میشود و زندگی به او چیزهایی را نشان میدهد که حتی فکرش را هم نمیکرد.
خواندن کتاب آنجا خانه من نبود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه علاقهمندان به رمانهای فارسی را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
پدرم
اسپاکوفریده حسینی
فصل پرنیانستاره شجاعیمهر
برکهی مهتابامیر فرح آبادی
تاوان گناهشفیقه فاتح
رهایم کننسرین قدیری (کافی)
در قلبت جایی برای من هست؟مریم اسدی
میانبر به تباهیستاره لطفی
داستان بیژن و منیژه، داستان هفت خوان رستم، ماجرای کیکاووس شاهعباس حضرت
داستان هایی از شاهزاده خانم هاآزاد تیموری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
داستان دختریه که بعد از یه ازدواج مصلحتی، برای شروع زندگی به سوئد میره ولی اتفاقات غیر منتظرهای براش پیش میاد و وادارش میکنه که به درستی یا نادرستی ازدواجش و حل مسائل پیش اومده بیشتر فکر کنه. داستان روان و
رمان آن جا خانه من نبود نوشته ای بود که خواننده کاملا با حس نویسنده آشنا میشد ویکی از بهترین نوشته هایی بود که خواندم
چرا فرمت این کتاب با بقیه کتابهای طاقچه فرق می کنه و کتاب چاپی اسکن شده؟ این روش اصلا قابل خوندن نیست...
خیلی عالی بود و واقعیت غربت رو خوب نشون داده
رمان خیلی خوبی بود با پایانی غیر قابل پیش بینی
کتاب خوبی بود فقط مشکل قابل ویرایش نبودن متن صفحه یا همون اسکن چاپی که چشم اذیت میکرد بسیار آموزنده در کل کتاب قشنگیه
قصه خوب و اموزنده ای داشت قلم روان و ساده و در کل کتاب جذابی بود
رمان بی نهایت جالب و عبرت آموزی بود و از اول که کتاب رو دستم گرفتم از بس خوش ریتم بود نمی تونستم زمین بذارم.عالی و خوش خوان بود و موضوع جالب و جدیدی داشت.این نویسنده به رمان های ایرانی
خیلی خیلی خوب بود👍👍
عالی و محشر بود.عجب قصه ای داشت.عجب متن روان و پر کششی،عجب پیچ و خم و پیرنگی،عجب شخصیت پردازی بی نظیری.چه اسم و جلد قشنگی داره و مهم تر از اون داستانش.خیلی داستان پردازیش جالب و جذاب بود. آخرش برخلاف