معرفی و دانلود کتاب به داشتن تو ادامه می دهم pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر ایهام

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب به داشتن تو ادامه می دهم

«به داشتن تو ادامه می‌دهم» مجموعه اشعار شاعر معاصر، حمیدرضا شکارسری است. حمیدرضا شکارسری متولد ۱۳۴۵ شاعر و منتقد ادبی و دانش‌آموخته لیسانس زمین‌شناسی است. چراغانی بی‌دلیل، از تمام روشنایی‌ها، پیرتر از خود و تروریست عاشق از جمله آثار این نویسنده و شاعر است. آمدی تا دست به دست هم در جنگل‌های استوایی گم شویم رفته‌ای تا تنهای تنها مثل آدم برفی منجمدی وسط عصر یخبندان جدید پیدا شوم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به داشتن تو ادامه می دهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:به داشتن تو ادامه می دهم
تعداد صفحه‌ها:۷۳ صفحه
قیمت کتاب:۱۴۰۰۰۰ تومان

atena
۱۴۰۵/۰۱/۲۲

تک تک شعرها زیبا بود و اگر یکبار از دست دادن رو تجربه کرده باشید با تک تک شعرها دلتنگی رو نفس میکشید

•Mona•
۱۴۰۴/۱۰/۲۵

«نیستی اما هنوز هم شب که می‌شود تنها به آغوش تو پناه می‌برم...» تمام شعرها بسیار زیبا بودند و واقعاً لذت بردم.

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۷

شعرهای سطحی و بسیار غم انگیز و حاوی مطالب تکراری شاعر فقط روی رفتن معشوق متمرکز بود

آرام
۱۴۰۴/۱۰/۲۳

به نبودنت عادت می کنم مثل آدم برفی که عادت می‌کند به آفتاب

مَریچه
۱۴۰۴/۰۸/۱۷

ماهیت شعر چیزی جز عشق و دلتنگی، فراق و وصال نیست و این شعر تماما فراق و دلتنگیه ولی این موضوع از زیبایی اشعار کم نمی‌کنه.

مریم سادات موسوی
۱۴۰۴/۰۲/۲۴