کتاب جوشکاری (ازدواج عاقلانه، آسان و به موقع)
خواندن نظراتمعرفی کتاب جوشکاری (ازدواج عاقلانه، آسان و به موقع)
«جوشکاری (ازدواج عاقلانه، آسان و بهموقع)» نوشته حسین عالمی (-۱۳۶۲) روحانی جوان و مشاور ازدواج کتابی است که در قالب پرسش و پاسخ، سوالات و مشکلات جوانان را در زمینه ازدواج مطرح کردهاست. نویسنده در ابتدای کتاب ذکر کرده است که تمام نمونهها واقعی هستند و خود شخصا با آنها برخود داشته است.
ازدواج (کتاب اول)
دعوا سر اولویت استسیدعلیاصغر علوی
سر دلبرانامیر حسین بانکیپورفرد
با اجازه بزرگترها، بله (خاطراتی از خواستگاری به سبک شهدا)مسعود دهقانیپیشه
تنها علاجسیدعلیاصغر علوی
آدم شدن چه مشکل! (خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی(ره))سیدحسین هوشیسادات
قدرت و شکوه زنعلیرضا پناهیان
داستان فاطمه (س)علیرضا نظری خرم
شازده کوچولوآنتوان دو سنت اگزوپری
عزرائیل (روزهای تاریک)نیما اکبرخانی
اینترنت با مغزهای ما چه می کندنیکلاس کار
من از مطالعه این کتاب راضی بودم....واقعا باعث میشه که آدم ازدواج عاقلانه، آسان و به موقع رو درک کنه. ممنونم از نویسنده توانا این کتاب... و طاقچه که این نسخه الکترونیکی این کتاب رو در اختیار ما گذاشت😊😊😊✌✌✌✌
سلام این کتاب بسیار خوبی در مورد ازدواج است. حتما با حوصله دو جلدش رو بخونید.
نگاه خوب و البته متفاوت به موضوع انتخاب همسر داشت کتاب
پیشنهاد نهم #بهار_کتاب سایت ریحانه وابسته به سایت khamenei. Ir ه 📕 این کتاب حاصل پرسشهایی است که از جامعه دانشجویی دانشگاههای بزرگ ایران درباره انتخاب همسر و #سبک_زندگی پس از ازدواج جوشیده و حجت الاسلام حسین عالمی به آنها پاسخ
توی این زمینه کتاب های بهتری هست مثل نیمه ی دیگرم و مطلع مهر و همینطور کارگاه های خوبی مثل رسم انتخاب استاد برمایی و سخنرانی های استاد همیز و... این کتاب بیشتر سوال و جواب بود و زیاد برای من
شاید بشه گفت بدترین کتاب در این زمینه نگاهی سطحی و عامیانه به ازدواج در نوشته کاملا مشهوده
من فقط نمونه کتاب رو خوندم، توی نمونه کتاب بیشتر از دیدگاه آرمان گرایانه و چیزی که باید باشه صحبت میکنه. من تو هیچ جای نمونه کتاب واقع گرایی رو ندیدم، شاید در ادامش البته جذاب تر و واقع گرایانه
کتاب خیلی مفیدی هستش... البته جذابیت ظاهری و ترتیب چینش یک مقدار شما رو خسته میکنه ولی من حتما توصیه اش میکنم
اولش ک شروع کردم ب خوندن، محض کنجکاوی بود و اصلا اعتقادی به خیلی حرف هاش نداشتم و کماکان ندارم، اما چیزی ک باعث شد ادامه اش بدم اینه بعضی از مسائل رو قشنگ توضیح داده، ولی در کل خیلی
حضرت محمد: مومن کفو مومن است (نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر) اگر روان شناسی غربی در موضوع خانواده جواب می داد، در ازای هر ۲ ازدواج در اروپا یک طلاق اتفاق نمی افتاد (گر طبیب بودی خود