کتاب رو به پایان سیدعلی خامنه ای + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب رو به پایان

کتاب رو به پایان

معرفی کتاب رو به پایان

کتاب الکترونیکی «رو به پایان (بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدّظلّه العالی) درباره‌ی صهیونیسم)» مجموعه‌ای از سخنان و مواضع «سیدعلی خامنه‌ای» است که توسط مؤسسهٔ فرهنگی حدیث لوح و قلم گردآوری و با همکاری انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است. این اثر به بررسی ابعاد مختلف صهیونیسم، رژیم صهیونیستی و مسئلهٔ فلسطین از منظر رهبر انقلاب اسلامی می‌پردازد و در دستهٔ آثار سیاسی، تاریخی و تحلیلی قرار می‌گیرد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب رو به پایان

این کتاب مجموعه‌ای جامع از بیانات «سیدعلی خامنه‌ای» دربارهٔ صهیونیسم و رژیم صهیونیستی است که بازه‌ای زمانی از سال ۱۳۴۸ تا اواخر ۱۳۹۰ را در بر می‌گیرد. اثر حاضر نه تنها مواضع ایشان در دوران رهبری، بلکه دیدگاه‌های پیش از آن را نیز شامل می‌شود و به این ترتیب، سیر تاریخی و تحلیلی نگاه رهبر انقلاب به موضوع صهیونیسم و فلسطین را به تصویر می‌کشد. کتاب در پنج بخش اصلی تنظیم شده و هر بخش شامل چند فصل است که در آن‌ها، مواضع و تحلیل‌های ایشان بر اساس سیر زمانی و رخدادهای تاریخی ارائه شده است. علاوه بر گردآوری بیانات، اصطلاح‌نامه‌ای برای توضیح مفاهیم و شخصیت‌های خاص و نیز پاورقی‌هایی برای شرح رویدادهای تاریخی و آیات قرآنی مرتبط در انتهای کتاب آمده است. وجه تمایز این اثر نسبت به آثار مشابه، جامعیت در گردآوری بیانات و نیز دسته‌بندی موضوعی بر محور صهیونیسم (و نه صرفاً فلسطین) است. کتاب با هدف ارائهٔ تصویری روشن از دشمن‌شناسی، روش‌های مقابله و تحلیل ریشه‌های تاریخی و سیاسی صهیونیسم، به مخاطب کمک می‌کند تا روند تحولات منطقه و جایگاه جمهوری اسلامی ایران را در این زمینه بهتر درک کند.

خلاصه کتاب رو به پایان

این کتاب مجموعه‌ای از سخنان و تحلیل‌های «سیدعلی خامنه‌ای» دربارهٔ صهیونیسم و رژیم صهیونیستی است که در قالب موضوعات مختلف گردآوری شده است. در بخش‌های ابتدایی، به مفهوم دشمن‌شناسی و اهمیت بصیرت در مواجهه با جبههٔ صهیونیسم پرداخته می‌شود و صهیونیسم به عنوان دشمن اصلی مسلمانان و حتی بشریت معرفی می‌گردد. نویسنده با استناد به تاریخ معاصر، شکل‌گیری هسته‌های صهیونیستی در اروپا و اهداف پشت پردهٔ آن‌ها را شرح می‌دهد و نقش قدرت‌های استکباری، به ویژه آمریکا و انگلیس، در حمایت از رژیم صهیونیستی را برجسته می‌کند. در ادامه، کتاب به بررسی تاریخچهٔ غصب فلسطین، شیوه‌های اشغال سرزمین و سیاست‌های توسعه‌طلبانهٔ رژیم صهیونیستی می‌پردازد. تحلیل‌هایی دربارهٔ اهداف استعماری تشکیل اسرائیل، نقش آن به عنوان اهرم فشار بر دنیای اسلام و تلاش برای جلوگیری از اتحاد و قدرت‌یابی مسلمانان ارائه می‌شود. همچنین، به جنایات و رفتارهای خشونت‌آمیز رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و کشورهای همسایه اشاره شده و سکوت یا همراهی قدرت‌های غربی و سازمان‌های بین‌المللی در برابر این اقدامات نقد می‌شود. کتاب به موضوع توطئهٔ فراموشی مسئلهٔ فلسطین نیز می‌پردازد و سیاست‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی صهیونیسم برای تحریف واقعیت‌ها و مظلوم‌نمایی را بررسی می‌کند. در بخش‌های پایانی، راهکارهای مقابله با رژیم صهیونیستی، وظایف مسلمانان و دولت‌های اسلامی، و اهمیت استمرار مبارزه و مقاومت مردمی به عنوان تنها راه احقاق حقوق فلسطینیان و پایان دادن به سلطهٔ صهیونیسم مطرح می‌شود. نویسنده بر این باور است که نابودی رژیم صهیونیستی و بازگشت سرزمین فلسطین به صاحبان اصلی آن، امری ممکن و قطعی است که با همت و ایستادگی ملت‌ها تحقق خواهد یافت.

چرا باید کتاب رو به پایان را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به دنبال شناخت عمیق‌تر ریشه‌ها و ابعاد مسئلهٔ صهیونیسم و فلسطین هستند، مجموعه‌ای مستند و تحلیلی از مواضع و دیدگاه‌های یکی از مهم‌ترین رهبران سیاسی معاصر را فراهم می‌کند. اثر حاضر با گردآوری سخنان و تحلیل‌های «سیدعلی خامنه‌ای» در طول چند دهه، امکان بررسی سیر تحولات فکری و سیاسی پیرامون صهیونیسم، نقش قدرت‌های جهانی و راهبردهای مقابله با این پدیده را به مخاطب می‌دهد. همچنین، کتاب با پرداختن به موضوعات دشمن‌شناسی، رسانه، تاریخ معاصر و مقاومت، به فهم بهتر جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه‌ای و جهانی کمک می‌کند.

خواندن کتاب رو به پایان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای پژوهشگران، دانشجویان رشته‌های علوم سیاسی، تاریخ، مطالعات منطقه‌ای و مطالعات اسلامی، فعالان حوزهٔ رسانه و سیاست، و علاقه‌مندان به مسائل فلسطین و صهیونیسم مناسب است. همچنین، برای کسانی که دغدغهٔ تحلیل سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران یا شناخت راهبردهای مقاومت در برابر سلطه و استعمار را دارند، مطالعهٔ این اثر مفید خواهد بود.

فهرست کتاب رو به پایان

- بخش اول: صهیونیسم؛ شجرهٔ خبیثه به بررسی مفهوم صهیونیسم، دشمن‌شناسی، نقش صهیونیسم در جهان اسلام و دشمنی آن با بشریت می‌پردازد. - بخش دوم: غدّهٔ سرطانی تاریخچهٔ غصب فلسطین، شیوه‌های اشغال سرزمین، اهداف استعماری تشکیل رژیم صهیونیستی و نقش آن به عنوان اهرم فشار بر دنیای اسلام را تحلیل می‌کند. - بخش سوم: توطئهٔ فراموشی سیاست‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی صهیونیسم برای تحریف واقعیت‌ها، مظلوم‌نمایی و تلاش برای حذف مسئلهٔ فلسطین از حافظهٔ جمعی مسلمانان و افکار عمومی جهان را بررسی می‌کند. - بخش چهارم: جرّاحی غدّهٔ سرطانی وظایف شرعی و انسانی مسلمانان در قبال اشغال فلسطین، راهکارهای مقابله با رژیم صهیونیستی، اهمیت مقاومت و مبارزهٔ مردمی و امکان‌پذیری نابودی رژیم صهیونیستی را مطرح می‌کند. - بخش پنجم: ... (ادامهٔ بخش‌ها و فصل‌ها به همین ترتیب به تحلیل ابعاد مختلف موضوع صهیونیسم و فلسطین از منظر رهبر انقلاب اختصاص دارد.)

بخشی از کتاب رو به پایان

«امروز دشمنان دنیای اسلام سعی میکنند دنیای اسلام را تکّه‌تکّه کنند؛ سعی میکنند رژیم اشغالگر فلسطین را به عنوان پایگاهی برای سلطه بر دنیای اسلام به کار گیرند. امروز بسیاری از مشکلات دنیای اسلام، به‌ وجود صهیونیست‌ها در قلب دنیای اسلام برمیگردد؛ ما نمیتوانیم از این قضیّه، آسان صرف ‌نظر کنیم. مسئله، مسئله‌ی خانه‌دار کردن یک مشت آواره در گوشه و کنار دنیا نبود. امروز آن کسانی که دارند سیاستهای اسرائیلی و صهیونیستی را طرّاحی میکنند، یهودیان دنیا نیستند؛ پاره‌های اصلی بدنه‌ی استکبار جهانی هستند که دارند اسرائیل را میگردانند؛ چه از داخل، چه از خارج. مسئله، مسئله‌ی یهودی‌ها نیست. یهودی در دنیا زیاد است که اسرائیل را قبول ندارد، با صهیونیسم دشمن است، با روشهای ظالمانه و قساوت‌آمیزی که جلّادان صهیونیستی و آمریکایی در لبنان و فلسطین و سوریه و در جاهای دیگر به‌ وجود آوردند، بشدّت بد است. مسئله، مسئله‌ی اسکان یهودی‌ها نبود؛ اسکان یک ملّت آواره نبود. میتوانستند در سرزمینهای دیگر دنیا نقاطی را پیدا کنند، اینها را ببرند آنجا اسکان بدهند. اگر دلشان خیلی میسوخت، میتوانستند منطقه‌ی کوچکی در اروپا درست کنند، یهودی‌ها را آنجا جمع کنند. این دولت را از لحاظ تکنولوژی و پیشرفتهای صنعتی در حدّ پیشرفته‌ترین کشورهای دنیا ساختند، نیروی انسانی متخصّص خودشان را در اختیارش گذاشتند، پولشان را در اختیارش گذاشتند، سلاحشان را در اختیارش گذاشتند؛ یعنی در حقیقت یک استانی از استکبار جهانی غرب به نام اسرائیل در وسط ملّتهای عربی و اسلامی به‌ وجود آوردند و یک ملّت را آواره کردند. مسئله‌ی فلسطین، یک چنین مسئله‌ای است؛ لذاست که مسئله‌ی فلسطین بر خلاف تصوّر بسیاری از گویندگان و نویسندگان و زمامداران کشورهای عربی، یک مسئله‌ی صرفاً ملّی یا ناسیونالیستی عربی نیست؛ یک مسئله‌ی اسلامی است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶۰۰٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۵۶۸ صفحه

حجم

۶۰۰٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۵۶۸ صفحه

قیمت:
۱۳۵,۰۰۰
۱۰۸,۰۰۰
۲۰%
تومان