معرفی و دانلود کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی)
off
٪۷۰

کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی)

۴.۲ امتیاز(از ۱۷ رأی)

معرفی کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی)

کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی) نوشته سیدعلی خامنه ای است و معاونت پژوهش و آموزش موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی آن را تدوین و نشر انقلاب اسلامی آن را منتشر کرده است. این جلد بخشی از مجموعه‌ی ۴۰گانه‌ی ره‌نامه است که بر پایه‌ی پیام‌ها، سخنرانی‌ها و نوشته‌های نویسنده تا پایان سال ۱۳۹۷ تنظیم شده و به موضوع دشمن‌شناسی در اندیشه‌ی انقلاب اسلامی پرداخته است. این کتاب با تکیه بر آیات قرآن، روایات و بیانات آیت‌الله خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای، به‌صورت آموزشی و تحلیلی سامان یافته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی)

کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی) بخشی از طرح کلان ره‌نامه است که در ۴۰ دفتر، شاکله‌ی فکری و رفتاری جوان انقلابی را براساس اندیشه‌ی سیدعلی خامنه ای ترسیم کرده است. در این جلد دشمن‌شناسی به‌عنوان یکی از حلقه‌های اصلی این منظومه مطرح شده و پیوند آن با خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی توضیح داده شده است. مقدمه‌ی مجموعه نشان می‌دهد که ره‌نامه ناظر به تحقق بیانیه‌ی گام دوم انقلاب و آماده‌سازی نسل جوان برای مرحله‌ی دوم خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی است.

کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی) بر پایه‌ی بیانات سیدعلی خامنه ای تا پایان سال ۱۳۹۷ تنظیم شده و تلاش کرده است بدون افزودن تحلیل‌های شخصی، گزیده‌ای از محورها و نکات برجسته‌ی او را در قالب ساختاری آموزشی ارائه دهد. در آغاز کتاب، جایگاه دشمن‌شناسی در سنت قرآنی و سیره‌ی پیامبر و اهل‌بیت (ع) با استناد به آیاتی از سوره‌ی انعام و توبه و روایاتی از پیامبر و امام علی (ع) توضیح داده شده است. سپس با نقل بخش‌هایی از سخنان آیت‌الله خمینی و آیت‌الله خامنه ای، دشمن‌شناسی به‌عنوان شرط بصیرت، استقامت و مصونیت انقلاب اسلامی در برابر مکر دشمن معرفی شده است.

کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی) در ده فصل تنظیم شده است. در هر فصل گزیده‌ای از آیات، روایات، سخنان آیت‌الله خمینی و آیت‌الله خامنه ای در کنار هم آمده است تا تصویری نسبتاً منسجم از مفهوم دشمن، سطوح و ابزارهای آن و وظایف فردی و اجتماعی در برابر دشمن ارائه شود.

خلاصه کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی)

دشمنی با جبهه‌ی حق، سنتی تاریخی و پایان‌ناپذیر است. در فصل‌های آغازین با استناد به قرآن و نهج‌البلاغه، دشواری تشخیص حق از باطل و نقش آمیختگی این دو در فریب مؤمنان توضیح داده شده است. سپس دو سطح اصلی دشمن، یعنی دشمن درونی (نفس اماره، صفات منفی، ناامیدی، تنبلی، دنیاطلبی) و دشمن بیرونی (نظام سلطه، استکبار جهانی، شبکه‌ی صهیونیستی) معرفی شده است. کتاب حاضر مصادیق معاصر دشمنی را در رفتار قدرت‌های استکباری به‌ویژه آمریکا، رژیم صهیونیستی و جریان‌هایی مانند وهابی‌گری و گروه‌های تکفیری پی می‌گیرد و در کنار آن به دشمنان داخلی مانند منافقان، جریان‌های لیبرال وابسته و متحجران اشاره کرده است.

در فصل‌های پایانی بر ضرورت شناخت نقشه‌ی دشمن، تفکیک فریب‌خوردگان از طراحان اصلی، پرهیز از تکمیل پازل دشمن و حفظ وحدت و بصیرت در میدان سیاست تأکید و دشمن‌شناسی به‌عنوان شرط استمرار انقلاب و تحقق آرمان‌های گام دوم معرفی شده است.

چرا باید کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی) را بخوانیم؟

کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی) تصویری منظم از مفهوم دشمن در اندیشه‌ی انقلاب اسلامی ارائه کرده است؛ از ریشه‌های قرآنی و تاریخی تا مصادیق معاصر سیاسی، فرهنگی و اقتصادی. خواننده‌ی این اثر با تفکیک دشمن درونی و بیرونی، شناخت استکبار، ابزارهای نفوذ و نقش غفلت یا ساده‌اندیشی در کامیابی دشمن آشنا می‌شود و درمی‌یابد که دشمن‌شناسی چگونه به بصیرت سیاسی و استقامت اجتماعی پیوند می‌خورد.

این کتاب به جوانان علاقه‌مند به مباحث انقلاب اسلامی، فعالان فرهنگی و دانشجویی، طلاب و دانشجویان رشته‌های علوم سیاسی، الهیات و مطالعات انقلاب و نیز کسانی پیشنهاد می‌شود که درگیر پرسش‌هایی درباره‌ی استکبار، نفوذ، جنگ نرم و نسبت دین و سیاست هستند و می‌خواهند این مفاهیم را از دل متن بیانات آیت‌الله سیدعلی خامنه ای دنبال کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابره نامه (جلد بیست و یکم، دشمن شناسی)
موضوععلوم سیاسی و روابط بین‌الملل، کلام و عقاید

۱۴۰۴/۱۰/۱۸

آقا بخونید به قدرت تحلیل میرسید

دبستان میناب
۱۴۰۴/۱۲/۲۱

بسیار مفید و جامع در رابطه با دشمن شناسی فرمود آقا، و بسیار قشنگ تفاوت دشمن درونی را از بیرونی تفکیک و دسته بندی کرد. و یک خوبی این کتاب روان و ساده بودنش میباشد من خودم به شخصه از...بیشتر

Reyhan
۱۴۰۵/۰۲/۱۴

ره نامه (جلد بیست و سوم، آرمان گرایی و بسیج)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد سی ام، رسانه و فضای مجازی)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد بیست و هفتم، شهروند تراز انقلاب اسلامی)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد هفدهم، عدالت)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد سی و نهم، تمدن نوین اسلامی)
سید علی خامنه ای
ره نامه (جلد پانزدهم، انقلاب اسلامی)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد سی و چهارم، زن و خانواده)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد چهلم، مهدویت)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد هشتم، پیامبر (ص))
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد سی و پنجم، همسرگزینی و همسرداری)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد بیستم، غرب شناسی)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد پنجم، دین، دنیا و آخرت)
ره نامه (جلد سوم، ایمان)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد بیست و ششم، اخلاق و تربیت)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد سی و هفتم، بیداری اسلامی)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد شانزدهم، آزادی و استقلال)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد دوازدهم، عاشورا)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد سی و ششم، هویت ملی)
سیدعلی خامنه ای
ره نامه (جلد نهم، ولایت و تشیع)
ره نامه (جلد اول، جوان)