کتاب زیبای زشت آلیس فینی + دانلود نمونه رایگان

کتاب زیبای زشت

نویسنده:آلیس فینی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب زیبای زشت

کتاب الکترونیکی «زیبای زشت» (جزیره آمبرلی) نوشتهٔ «آلیس فینی» با ترجمهٔ «شقایق رضا زاده» و نشر «رتای» اثری در ژانر معمایی و روان‌شناختی است که داستان نویسنده‌ای به نام «گزدی گرین» را روایت می‌کند؛ زنی که پس از ناپدیدشدن همسرش، برای بازسازی زندگی و حرفه‌اش به جزیره‌ای دورافتاده در اسکاتلند می‌رود. این رمان با فضایی رازآلود و شخصیت‌پردازی‌های چندلایه، به بررسی سوگواری، هویت و مرز واقعیت و خیال می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زیبای زشت

«زیبای زشت» در بستری معاصر و با روایتی چندلایه، داستان زنی نویسنده را دنبال می‌کند که پس از ناپدیدشدن همسرش، با بحران‌های عاطفی و مالی دست‌وپنجه نرم می‌کند. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که رمان‌های معمایی و روان‌شناختی با استقبال زیادی روبه‌رو هستند و نویسنده با بهره‌گیری از عناصر تعلیق و فضای رازآلود، مخاطب را به دنیای جزیره‌ای دورافتاده و جامعه‌ای کوچک می‌برد. روایت کتاب میان گذشته و حال در نوسان است و با بازگشت به خاطرات و جست‌وجوی حقیقت، لایه‌های پنهان روابط انسانی و زخم‌های عمیق روانی را آشکار می‌کند. جزیره آمبرلی، با طبیعت بکر و جامعه محدودش، بستری برای تقابل تنهایی، امید و مواجهه با گذشته فراهم می‌کند. نویسنده در این اثر، علاوه بر خلق معمایی پرکشش، به موضوعاتی چون سوگواری، بازسازی هویت و نقش خاطرات در شکل‌گیری واقعیت می‌پردازد.

خلاصه کتاب زیبای زشت

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با «گزدی گرین»، نویسنده‌ای موفق، آغاز می‌شود که پس از ناپدیدشدن ناگهانی همسرش «ابی»، زندگی‌اش دچار فروپاشی می‌شود. او که درگیر سوگ و بی‌خبری از سرنوشت همسرش است، با مشکلات مالی و بحران نویسندگی روبه‌رو می‌شود. پیشنهاد سردبیرش، «کیتی گلدمن»، برای اقامت در کلبه‌ای دورافتاده در جزیره آمبرلی، فرصتی برای فرار از گذشته و شاید بازسازی خود به او می‌دهد. ورود به جزیره، با جامعه‌ای کوچک و قوانین خاص، گزدی را با چالش‌های تازه‌ای روبه‌رو می‌کند؛ از مواجهه با خاطرات و توهمات دیدن همسرش گرفته تا تلاش برای نوشتن دوباره و کنار آمدن با واقعیت‌های تلخ زندگی. فضای رازآلود جزیره و برخورد با شخصیت‌های محلی، او را به جست‌وجوی حقیقت درباره ناپدیدشدن ابی وادار می‌کند. در این مسیر، مرز میان واقعیت و خیال برای گزدی کمرنگ می‌شود و او باید با زخم‌های گذشته و ترس‌هایش روبه‌رو شود تا شاید راهی برای ادامه زندگی بیابد.

چرا باید کتاب زیبای زشت را خواند؟

این رمان با فضاسازی رازآلود و روایت روان‌شناختی، تجربه‌ای متفاوت از مواجهه با سوگواری، تنهایی و بازسازی هویت را ارائه می‌دهد. «زیبای زشت» با ترکیب عناصر معمایی و توصیف دقیق احساسات، مخاطب را به دنیای درونی شخصیت اصلی می‌برد و او را درگیر پرسش‌هایی درباره حقیقت، خاطره و اعتماد می‌کند. برای کسانی که به داستان‌هایی با لایه‌های روانی و تعلیق علاقه دارند، این کتاب می‌تواند فرصتی برای همذات‌پنداری و تامل باشد.

خواندن کتاب زیبای زشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های معمایی، روان‌شناختی و داستان‌هایی با محوریت سوگواری، هویت و روابط انسانی مناسب است. همچنین کسانی که با بحران‌های عاطفی یا تجربه فقدان روبه‌رو بوده‌اند، می‌توانند با دغدغه‌های شخصیت اصلی ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب زیبای زشت

«ما با خوشحالی ازدواج کرده بودیم. مگر تنها چیزی که ما در زندگی نیاز داریم عشق نیست؟ پس چرا همیشه با شماره همسرم دوباره تماس گرفتم؟ او بالاخره جواب داد و سپس گفت: «تو راهم الان می‌رسم.» او بدون اینکه من چیزی بپرسم اینطور جواب داد و می‌دانستم که پشت فرمان در حال رانندگی است. او به راه افتاده بود. اما اینکه الان برسد کمی دور از ذهن بود. او این روزها عادت کرده بود که حرف‌های غیرقابل باور بزند. من هم در جوابش گفتم: «باشه پس زود خودت رو برسون.» من به جای اینکه با لحن یک مرد بالغ این جمله را بگویم، مانند یک کودک بی‌تاب گفتم: «زود بیا. می‌دونی که امشب چه شب مهمیه برام.» او هم گفت: «می‌دونم. ما همیشه با ماهی و چیپس مناسبت‌های مهممان را جشن می‌گرفتیم. ماهی و چیپس چیزی بود که در اولین قرارمان خوردیم. زمانی که نامزد کردیم. روزی که من نویسنده شدم و زمانی که خانه رویاییمان را خریدیم. اما میلیون‌ها مایل با شهر فاصله داشت. تنها همسایه ما این روزها گوسفندان بودند. امشب، ماهی و چیپس همان چیزی بود که امیدوار بودم باز هم بتوانیم برای جشن گرفتن اتفاق مهمی دیگر بخوریم؛ چون برای اولین بار کتابی که من نوشته بودم در زمره پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز قرار گرفته بود و واقعا هم ارزشی جشن گرفتن را داشت...»