کتاب بر فراز تپه های کرکتون فلورا کید + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:فلورا کید
امتیاز
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بر فراز تپه های کرکتون

کتاب الکترونیکی «بر فراز تپه‌های کرکتون» نوشتهٔ «فلورا کید» با ترجمهٔ «عطیه رفیعی» و انتشار از سوی انتشارات لیوسا رمانی عاشقانه و اجتماعی است که در فضای روستایی اسکاتلند روایت می‌شود. داستان حول محور زندگی یک پرستار جوان و تجربیاتش در خانه‌ای جدید و میان خانواده‌ای پرتنش می‌چرخد. این اثر با پرداختن به روابط انسانی، چالش‌های عاطفی و کشمکش‌های درونی شخصیت‌ها تصویری از زندگی در جامعه‌ای کوچک و سنتی ارائه می‌دهد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بر فراز تپه های کرکتون اثر فلورا کید

کتاب «بر فراز تپه‌های کرکتون» به  قلم «فلورا کید» در بستری از طبیعت بکر اسکاتلند و دهکده‌ای ساحلی روایت می‌شود. این رمان در دوره‌ای معاصر می‌گذرد و فضای آن با توصیف‌های دقیق از مناظر، خانه‌های روستایی و روابط میان اهالی دهکده شکل می‌گیرد. «فلورا کید» با تمرکز بر زندگی یک پرستار جوان به نام «مارگارت دان» که پس از تجربهٔ فقدان و دلسردی، شغلی جدید را در خانهٔ خانوادهٔ «مورل» می‌پذیرد، به بررسی موضوعاتی چون تنهایی، جست‌وجوی هویت، عشق و تقابل سنت و مدرنیته می‌پردازد.

داستان با ورود «مارگارت» به خانهٔ «مورل‌»ها آغاز می‌شود و به‌تدریج او را درگیر روابط پیچیدهٔ اعضای خانواده و اهالی دهکده می‌کند. فضای داستان آمیخته با حس نوستالژی، کشمکش‌های خانوادگی و دغدغه‌های اجتماعی است. نویسنده با خلق شخصیت‌هایی چندلایه و پرداختن به جزئیات زندگی روزمره تصویری ملموس از جامعه‌ای کوچک و بسته ارائه می‌دهد که در آن شایعات، قضاوت‌ها و روابط عاطفی نقش پررنگی دارند.

خلاصه کتاب بر فراز تپه های کرکتون

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با ورود «مارگارت دان»، پرستاری جوان، به هتلی در منچستر برای مصاحبهٔ شغلی آغاز می‌شود. او پس از مرگ مادر و نامزدش به‌دنبال تغییری در زندگی، پیشنهاد کار به‌عنوان پرستار خصوصی در خانه‌ای روستایی در اسکاتلند را می‌پذیرد. «مارگارت» وارد خانهٔ خانوادهٔ «مورل» می‌شود؛ خانواده‌ای که هریک از اعضایش با مسائل و زخم‌های خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند: پدر خانواده بیمار است، مادر شخصیتی مقتدر و گاه سرد دارد و پسر بزرگ، «ریچارد»، مردی جذاب اما پیچیده و گاه متکبر است. «مارگارت» به‌تدریج با فضای دهکده، اهالی و شایعات آن‌ها آشنا می‌شود و درگیر روابط عاطفی و رقابت‌های پنهان میان «ریچارد» و «جاک مکسول»، مردی از خانواده‌ای رقیب، می‌گردد.

حضور «جولی فریزر»، زنی زیبا و مرموز که گذشته‌ای با «ریچارد» دارد، بر پیچیدگی روابط می‌افزاید. «مارگارت» در میان کشمکش‌های عاطفی، تلاش می‌کند جایگاه خود را در خانه و دهکده پیدا کند و با گذشتهٔ تلخ و احساسات متناقضش کنار بیاید. داستان با تمرکز بر رشد شخصیتی «مارگارت»، مواجهه با عشق، اعتماد و استقلال پیش می‌رود و فضای روستایی و مناسبات اجتماعی دهکده بستر رخدادهای اصلی را شکل می‌دهد.

چرا باید کتاب بر فراز تپه های کرکتون را خواند؟

این رمان با فضاسازی دقیق و شخصیت‌پردازی چندلایه تجربه‌ای از زندگی در جامعه‌ای کوچک و سنتی را به تصویر می‌کشد. خواننده با دغدغه‌های عاطفی، کشمکش‌های خانوادگی و چالش‌های هویتی شخصیت‌ها همراه می‌شود و درعین‌حال با مناظر طبیعی و فرهنگ اسکاتلندی آشنا می‌گردد. روایت داستانْ پیچیدگی روابط انسانی و تأثیر گذشته بر تصمیمات حال را به‌خوبی نشان می‌دهد و فرصتی برای همذات‌پنداری با شخصیت‌هایی فراهم می‌کند که هریک در جست‌وجوی معنا و آرامش‌اند.

خواندن کتاب بر فراز تپه های کرکتون را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های عاشقانه، داستان‌های خانوادگی و روایت‌هایی با فضای روستایی و اجتماعی مناسب است. کسانی که به کشف روابط انسانی، چالش‌های عاطفی و زندگی در جوامع کوچک علاقه دارند از خواندن این اثر لذت خواهند برد. همچنین برای مخاطبانی که به‌دنبال داستان‌هایی دربارهٔ رشد فردی و مواجهه با گذشته هستند، انتخاب مناسبی است.

بخشی از کتاب بر فراز تپه های کرکتون

«جلوتر به جاده‌ای رسیدیم که به‌دلیل درختان بلند کاجی که در دو طرف آن قرار داشتند، تاریک شده بود و تاریکی محیط با پرتو نور خورشید که از میان درختان نفوذ می‌کرد، به رنگ سبز درآمده بود. سپس ما از تونل سایه‌ها عبور کردیم و تقریبا به نوری خیره‌کننده و اعجاب‌برانگیز رسیدیم.

درحالی‌که خودم را در آن زیبایی نفس‌گیر رها می‌کردم، از سر رضایت نفس راحتی کشیدم. وقتی به یک تقاطع رسیدیم، او سرعتخودرو را کم کرد، به سمت راست پیچید و از تپه‌ای دیگر بالا رفتیم. وقتی به بالای تپه رسیدیم، او خودرو را به کناری کشید و موتورش را خاموش کرد. به جلو خم شدم و دهکده‌ای کوچک را دیدم که در زیر صخره‌های بزرگ و نزدیک به لبهٔ پهن یک مسیل رودخانه قرار داشت و برای چشمان شهری من همچون مأمن و پناهگاهی آرامش‌بخش بود.

ریچارد رویش را به طرف من کرد و گفت: «این بهترین منظرهٔ اینجا است. آنجا مسیل رودخانه است. با جریانی که دارد، خوب به‌نظر می‌رسد. آن صخره‌هایی که در بالای دهکده قرار دارد، به اسکرو معروف است، که در اینجا یک اسم رایج است. آن غول گوژپشت هم که در مقابلش قرار دارد، کوییل است. اگر بتوانی آن راببینی باران نمی‌آید و اگر نتوانی، مثل سیل باران خواهد بارید.»»

Fatemeh Rezvani
۱۴۰۴/۰۴/۳۱

کتاب داستان پرستاری مهربان ست که به اسکاتلند می رود تا در خانه ای اربابی و بزرگ کار کند و پرستار پدر خانواده که سخت بیمارست باشد و در این بین باید با تنش های بین خود و سایر اعضای

- بیشتر

۷۰%