معرفی و دانلود کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده)
off
٪۵۰

کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده)

۳.۵ امتیاز(از ۲۵ رأی)
ریچل گیلیگ، پریسا اسکندری

معرفی کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده)

کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) با عنوان اصلی (Two twisted crowns (the shepherd king book 2 نوشته ریچل گیلیگ، ترجمه پریسا اسکندری و یک رمان در ادامه‌ی ماجراهای بلاندر، کارت‌های تقدیر و پادشاه شبان است. رمان حاضر در سرزمینی غرق در مه، جادو و عفونت می‌گذرد که در آن کارت‌ها سرنوشت انسان‌ها را تعیین می‌کنند و هر معامله بهایی سنگین دارد. در این جلد، داستان میان چند شخصیت اصلی جابه‌جا می‌شود و تعادل قدرت میان خاندان روون، اسپیندل و یو بیش از پیش به هم می‌ریزد. انتشارات آذرباد این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) اثر ریچل گیلیگ

کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) به قلم ریچل گیلیگ داستان را درست از دل بحران‌های جلد اول برمی‌دارد و وارد مرحله‌ای تیره‌تر و پیچیده‌تر می‌کند. ریچل گیلیگ در این کتاب جهان بلاندر را گسترش داده است؛ از سیاه‌چال‌های استون و قلعه‌ی یو تا جاده‌های جنگلی پر از مه و خانه‌ی هاثورن که حالا به صحنه‌ی تعقیب و بازجویی تبدیل شده است. نقش کارت‌های تقدیر در این جلد پررنگ‌تر شده است؛ کارت آینه، داس، پیاله، اسب سیاه، دوشیزه، پیشوا و در مرکز همه کارت گمشده‌ی توسکاهای دوقلو.

حضور پادشاه شبان در بدن السبث، گفت‌وگوهای ذهنی با کارت کابوس و سفر به ساحل بی‌زمانی که تاکسوس در آن ظاهر می‌شود، لایه‌ای کابوس‌وار به کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) داده است. رمان حاضر در عین ادامه‌دادن خط اصلی مبارزه با مه و عفونت، بر روی روابط خانوادگی و خیانت‌ها نیز تمرکز کرده است. ترجمه‌ی پریسا اسکندری فضای تیره، دیالوگ‌های پرتنش و شعرهای درون‌متنی کتاب را به پارسی منتقل کرده است و انتشارات آذرباد این جهان پر از رمزوراز را عرضه کرده است.

خلاصه داستان مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

بلاندر بیش از هر زمان دیگری زیر سایه‌ی مه، عفونت و بدهی‌های جادویی فرو رفته است. پادشاه شبان در بدن السبث بیدار شده و در سیاه‌چال استون زندانی است. ذهن او اما در ساحلی بی‌زمان با السبث گره خورده و میان خاطره و فراموشی سرگردان است. ریون، فرمانده‌ی دسترییرها، جسد واقعی پادشاه شبان را در قلعه‌ی یو پیدا می‌کند و درمی‌یابد روح او در اعماق ذهن السبث پنهان شده است. شاه روون برای نجات اموری حاضر است با این موجود معامله کند و کارت توسکاهای دوقلو را به‌ دست آورد؛ کارتی که تنها راه گفت‌وگو با روح جنگل است.

الم مأمور می‌شود خویشاوندان السبث را بیابد و آیونی هاثورن را به استون بیاورد؛ درحالی‌که در جاده‌ی جنگلی با راهزن‌ها، کارت داس و مرز باریک میان نجات و سوءاستفاده از قدرت روبه‌رو می‌شود. کتاب نشان می‌دهد هر قدم برای یافتن کارت دوازدهم، قیمتی تازه از خون، حافظه و توازن قدرت طلب می‌کند.

چرا باید کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) را بخوانیم؟

کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) جهانی را که در جلد اول بنا شده بود عمیق‌تر می‌کند؛ هم در سطح جادو و قوانین کارت‌ها و هم در سطح روان شخصیت‌ها. خواننده با لایه‌های پنهان پادشاه شبان، گذشته‌ی خانواده‌ها و بهای واقعی استفاده از کارت‌ها روبه‌رو می‌شود. تنش سیاسی، تعقیب در جنگل، بازجویی در سیاه‌چال و صحنه‌های ذهنی ساحل بی‌زمان، ترکیبی متنوع از فضاها و موقعیت‌ها ساخته است.

خواندن کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به دوستداران ادبیات داستانی قرن ۲۱ آمریکا و قالب رمان در ژانر فانتزی سیاه و نیز به کسانی پیشنهاد می‌شود که جلد اول مجموعه‌ی پادشاه شبان را خوانده‌اند.

درباره ریچل گیلیگ

ریچل گیلیگ (Rachel Gillig) نویسنده‌ای آمریکایی در ژانر فانتزی، گوتیک و رمانتیک است که در ۲۳ سپتامبر ۱۹۸۹ به دنیا آمده و در سواحل کالیفرنیا بزرگ شده است. او مدرک کارشناسی هنر در رشته‌ی نظریه و نقد ادبی را از دانشگاه کالیفرنیا دیویس دریافت و پیش از نویسندگی تمام‌وقت به‌عنوان معلم پیش‌دبستانی و هنرمند فعالیت کرده است. ریچل گیلیگ بیشتر به‌خاطر مجموعه‌های «پادشاه شبان» (The Shepherd King) و Stonewater Kingdom شناخته می‌شود. او ترجیح داده است آثارش را به‌صورت دوتایی بنویسد تا حس یک داستان بلند با وقفه‌ای میان دو بخش ایجاد شود. رمان‌های ریچل گیلیگ اغلب از فولکلور به‌ویژه بالادهای مردمی الهام می‌گیرند. او از نویسندگان پرفروش شماره‌ی یک نیویورک تایمز و ساندی تایمز بوده است.

جوایز و افتخارات یا نویسنده

ریچل گیلیگ جوایز زیر را دریافت کرده است:

- برنده‌ی بخش فانتزی (۲۰۲۵): این جایزه توسط انجمن کتابخانه‌های آمریکا (ALA) برای کتاب شوالیه و شاپرک (The Knight and the Moth) به نویسنده اهدا شد.

- نامزدی جایزه‌ی کتاب لیبی (۲۰۲۶): نامزدشده در بخش بهترین اثر رومنتزی (فانتزی‌ـ‌عاشقانه)» برای کتاب شوالیه و شاپرک

- نامزدی جایزه‌ی انتخاب کاربران گودریدز (۲۰۲۵) برای کتاب شوالیه و شاپرک

چه نسخه‌های دیگری از کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) منتشر شده است؟

کتاب حاضر با عنوان «شبان‌شاه ۲ : ستیز دو تاج» با ترجمه‌ی مهسا حسینی سارانی نشر پرتقال (مون) در سال ۱۴۰۴ فیپا دریافت کرد.

بخشی از کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده)

«اولین کاری که آیونی پس از رسیدن به حیاط انجام داد، این بود که کوزهٔ پر از شرابی را که از تالار بزرگ آورده کرده بود، به اِلم سپرد.

دومین کار، پاره کردن لباس خودش بود. با هردو دست، یقهٔ لباس را تا استخوان جناغ سینه‌اش پاره کرد و گره خفه‌کننده را از بین برد. پارچه صدای تیزی داد، دکمه‌ها به پرواز درآمدند و در برابر کشیدگی زیاد تسلیم شدند.

اِلم از نوشیدن دست کشید. «می‌تونستم توی این مورد کمکت کنم.»

آیونی لبخندی زد که به‌سختی در سطح انقباض عضلانی کوچکی در گوشه‌های دهانش بود. شاید این تمام واکنشی بود که می‌توانست نشان دهد. یا شاید به‌سادگی نمی‌خواست با لبخند زدن کاری کند تا اِلم احساس رضایت کند. آیونی شراب را پس گرفت. «مزهٔ درآوردن لباس‌های من رفته زیر دندونت، شاهزاده؟»»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه پادشاه شبان (کتاب دوم، دو تاج پیچیده)
عنوان انگلیسی(Two twisted crowns (the shepherd king book ۲
برچسبمجموعه پادشاه شبان

Sophie
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۱

پایان بندی، تعلیق و پیش بینی ناپذیر بودن جلد پایانی رو دوست داشتم. یعنی یه جاهایی فکر میکردم شاید جلد سومی هم داشته باشه ولی نویسنده خوب جمعش کرد. همه چیزش به اندازه بود فقط یک چیزی. ⚠️حاوی اسپویل⚠️ اون...بیشتر

۱۴۰۵/۰۳/۱۱

`پنجره ای تاریک` جلد اول این کتابه از همین نشر. تو جست و جو بزنید

eli
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۸

اسم جلد اولش رو چرا ننوشتین ! چجوری بخونیم از جلد دو بریم جلد یک 🤨

بریده‌هایی از کتاب

moon
همیشه از سر ضرورت دروغ می‌گفت، نه از سر علاقه به این کار. این یکی از نقاب‌های بسیاری بود که بر چهره داشت؛ و آن‌قدر نقاب را به چهره زد که حتی وقتی باید آن را برمی‌داشت، دیگر نمی‌دانست چگونه. پس فقط بیشتر به تاریکی گریخت.
Merida ♪
تمام چیزی که از زمان می‌دانست این بود که همیشه درحال از دست دادنش است.
Merida ♪
از دل گم‌گشتی می‌شود به نوع عجیبی از یافتن رسید.
Merida ♪
حقیقت می‌تونه پیچونده بشه، خم بشه، ریون یو. همهٔ ما باید باهاش خم بشیم. اگه این‌کارو انجام ندیم، خُب…» چشمان زردش شعله‌ور شد. «اون‌وقت می‌شکنیم.