دانلود و خرید کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید جوزف کلمن ترجمه ساسان جعفرنیا
تصویر جلد کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید

کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید

معرفی کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید

معرفی کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید

کتاب الکترونیکی «حتی یک مشتری را از دست ندهید (هر فروش را در ۱۰۰ روز به وفاداری دائمی تبدیل کنید)» نوشتهٔ جوزف کلمن و با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و مهدی صفایی خرم، توسط نشر زمان تغییر منتشر شده است. این اثر در حوزهٔ بازاریابی و مشتری‌شناسی قرار می‌گیرد و به بررسی راهکارهایی برای حفظ مشتریان و تبدیل آن‌ها به مشتریان وفادار می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید

این کتاب با تمرکز بر اهمیت حفظ مشتریان، به بررسی دلایل ریزش مشتری و راهکارهای جلوگیری از آن می‌پردازد. نویسنده با تکیه بر تجربهٔ همکاری با شرکت‌های کوچک و بزرگ، از جمله برندهای مطرح جهانی، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با ایجاد تجربه‌ای مثبت در ۱۰۰ روز نخست پس از فروش، مشتریان را به طرفداران وفادار تبدیل کرد. «حتی یک مشتری را از دست ندهید» در سال‌های اخیر نوشته شده و به دغدغه‌های روز کسب‌وکارها دربارهٔ وفاداری مشتری پاسخ می‌دهد. ساختار کتاب بر پایهٔ مدل هشت‌مرحله‌ای تجربهٔ مشتری بنا شده و با مثال‌های واقعی از صنایع مختلف، راهکارهای عملی برای بهبود ارتباط با مشتری ارائه می‌دهد. نویسنده تأکید می‌کند که این اصول برای هر نوع کسب‌وکاری، صرف‌نظر از اندازه یا نوع محصول، قابل اجراست و تمرکز اصلی را از جذب مشتری جدید به حفظ مشتریان فعلی تغییر می‌دهد.

خلاصه کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید

این کتاب با طرح این پرسش آغاز می‌شود که چرا کسب‌وکارها با وجود صرف هزینه و انرژی فراوان برای جذب مشتری، در حفظ آن‌ها موفق نیستند. نویسنده با مثال‌هایی از بانک‌ها، رستوران‌ها، شرکت‌های فناوری و حتی دندانپزشکی، نشان می‌دهد که بسیاری از مشتریان در ۱۰۰ روز نخست پس از خرید، ارتباط خود را با برند قطع می‌کنند. دلیل اصلی این ریزش، بی‌توجهی به تجربه و احساسات مشتری پس از فروش است. در ادامه، مدل هشت‌مرحله‌ای تجربهٔ مشتری معرفی می‌شود که شامل مراحل ارزیابی، پذیرفتن، تأیید کردن، فعال‌سازی، عادت کردن، کامل کردن، پذیرش و حمایت است. هر مرحله با مثال‌های واقعی و تمرین‌های عملی توضیح داده می‌شود تا کسب‌وکارها بتوانند در هر گام، ارتباط مؤثرتری با مشتری برقرار کنند. نویسنده تأکید می‌کند که ایجاد تجربهٔ مثبت برای مشتری، نه‌تنها احتمال بازگشت او را افزایش می‌دهد، بلکه باعث تبلیغ دهان‌به‌دهان و رشد پایدار کسب‌وکار می‌شود. کتاب همچنین به تفاوت سرویس مشتری و تجربه مشتری می‌پردازد و نشان می‌دهد که تجربهٔ مشتری، فراتر از پاسخ به نیازهای فوری، شامل ایجاد احساس تعلق و اعتماد در مشتری است.

چرا باید کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید را خواند؟

این کتاب با ارائهٔ مدل هشت‌مرحله‌ای و مثال‌های متنوع از صنایع مختلف، به خواننده کمک می‌کند تا دلایل ریزش مشتری را بهتر درک کند و راهکارهای مشخصی برای حفظ مشتریان فعلی بیابد. تمرکز بر تجربهٔ مشتری و اهمیت ۱۰۰ روز نخست پس از فروش، دیدگاه تازه‌ای دربارهٔ وفاداری مشتری ارائه می‌دهد و ابزارهایی عملی برای بهبود ارتباط با مشتریان در اختیار قرار می‌دهد.

خواندن کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای مدیران، صاحبان کسب‌وکار، تیم‌های فروش و بازاریابی و هر کسی که دغدغهٔ حفظ مشتری و افزایش وفاداری آن‌ها را دارد مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال راهکارهایی برای کاهش ریزش مشتری و رشد پایدار کسب‌وکار خود هستند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید

- فصل اول: نوشته‌ای از نویسنده؛ دربارهٔ اهمیت تجارت انسان با انسان و نقش تجربهٔ مشتری در موفقیت کسب‌وکارها.- فصل دوم: اگر یک دندانپزشک می‌تواند چرا شما نتوانید؟؛ با روایت یک تجربهٔ شخصی، اهمیت ارتباط انسانی و توجه به احساسات مشتری را نشان می‌دهد.- فصل سوم: هزینه از دست دادن مشتری؛ به بررسی هزینه‌های جذب و از دست دادن مشتری و تأثیر آن بر سودآوری می‌پردازد.- فصل چهارم: ریزش مشتری؛ مشکلات فرهنگی و ساختاری کسب‌وکارها در حفظ مشتری را تحلیل می‌کند.- فصل پنجم: تجربه مشتری چیست؟؛ تفاوت سرویس مشتری و تجربه مشتری و اهمیت ایجاد تجربهٔ مثبت برای مشتری.- فصل ششم: شما تنها ۱۰۰ روز زمان دارید تا بتوانید خود را نشان دهید؛ معرفی مدل هشت‌مرحله‌ای و اهمیت ۱۰۰ روز نخست پس از فروش.- فصل هفتم تا پانزدهم: شرح هشت مرحلهٔ مدل تجربه مشتری (ارزیابی، پذیرفتن، تأیید کردن، فعال‌سازی، عادت کردن، کامل کردن، پذیرش، حمایت) با مثال‌ها و تمرین‌های عملی برای هر مرحله.- فصل شانزدهم: چگونه از همین امروز از دست دادن مشتری را متوقف کنیم؛ راهکارهای عملی برای پیاده‌سازی مدل در کسب‌وکار.- فصل هفدهم: نتیجه‌گیری و جمع‌بندی؛ تأکید بر نقش تجربه مشتری در رشد و سودآوری بلندمدت.

بخشی از کتاب حتی یک مشتری را از دست ندهید

«به نظرم دیگر زمان کسب و کار از طریق فروش ایده به خریدار و یا ایده به توده‌های مردم گذشته است و الان زمان تجارت از طریق انسان با انسان یا رو در رو است.طبیعت انسان این است که یاد بگیرد چگونه روش‌های جدید کسب و کار را بیاموزد و در صورتی‌که این روش‌ها جوابگو نبود بلافاصله از آن روش عبور کرده و به روش‌های دیگر برود.فلسفه، روش و فرایندهایی که من در این کتاب توضیح می‌دهم سبب ایجاد تفاوت در تجارت‌های سنتی شده است. مثال‌های ارائه شده در این کتاب مثال‌هایی واقعی است و موفقیت آن در کسب و کارهای کوچک، متوسط و بزرگ به اثبات رسیده است. این روش‌ها تقریبا برای هر نوع محصولی کارایی دارد و می‌تواند در تمام بخش‌های بازار به کار گرفته شود.ایده‌های ارائه شده در این کتاب تئوری‌های من نیستند. آنها از تجربیات واقعی نشأت گرفته‌اند که هم تجربه‌های خودم هستند و هم تجربه‌های شرکت‌های بزرگ که در طی ۲۰ سال گذشته با آنها کار کرده‌ام. این شرکت‌ها کمپانی‌های بزرگی مانند زاپوس، دلوتیت، هتل هایت، ناسا و بانک جهانی تا کسب و کارهای کوچک و محلی را در بر می‌گیرند.»