دانلود و خرید کتاب جنگل بارانی ویکتور هوآنگ ترجمه آیت حسینی

معرفی کتاب جنگل بارانی

کتاب جنگل بارانی اثر ویکتور دبلیو.هوانگ و گرگ هوروویت ترجمه آیت حسینی، یعقوب زاهدی آنباردان که توسط انتشارات همبودگاه منتشر شده است کتابی در ارتباط با کارآفرینی در دنیای معاصر است که روش‌های نوینی ارائه می‌دهد.

درباره کتاب جنگل بارانی

در سال‌های اخیر زیست‌بوم کارآفرینی کشور پیشرفت‌های زیادی به خود دیده است، عناصر مختلف آن توسعه یافته‌اند و افراد بیشتری به ایفای نقش در آن مشغول شده‌اند. نهادهای نوظهور مانند شتاب‌دهنده‌ها، سرمایه‌گذاری‌های خطر پذیر شرکتی، مراکز کارآفرینی و نوآوری، استارت‌آپ استودیوها، و... پا به عرصه وجود گذاشته‌اند. دانشگاه‌ها با طراحی رشته‌های جدید و همچنین برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی به ارتقا دانش این حوزه کمک کرده‌اند و مؤسسات عمومی و خصوصی با تولید محتواهای متنوع در قالب روزنامه، مجله، پادکست، کتاب و... به‌دنبال آگاهی عمومی در این خصوص هستند. همچنین بخش عمومی نیز به‌دنبال بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی از طریق نوآوری و حمایت از کسب و کارهای نوپا از طریق سازوکارهای مختلف بوده است. این کتاب راهنمایی است برای کسانی که در مسیر کارآفرینی قدم می‌گذارند.

خواندن کتاب جنگل بارانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کارشناسان در حوزه نوآوری و علاقمندان به زیرساخت‌های توسعه فناوری بسیار مفید و کارآمد است و کمک می‌کند نقشه راه روشن‌تری داشته باشند.

Becoming Algebra
۱۳۹۹/۰۱/۱۱

عالیه! البته قبلش کتاب شناخت دره سیلیکون رو از گوگل دانلود کنید. (کسب اطلاعات بیشتر @Takane_Team توی تلگرام یا اینستا)

هرچه سریع‌تر به عناصر کلیدی تشکیل‌دهنده نوآوری یعنی استعداد، ایده و سرمایه اجازه گردش آزاد در سراسر سیستم‌های انسانی داده شود، بازده آن‌ها بیشتر می‌شود.
Aminreza Seydabadi
کارآفرینی موفق به شکلی حیاتی به تعاملات انسانی وابسته است. کارآفرینی یک تک‌گویی نیست. پل گراهام، موسس مرکز رشد وای کامبینیتر، به کارآفرینان توصیه می‌کند که به عنوان یکی از اولین قدم‌های حیاتی خود، یک هم‌بنیان‌گذار پیدا کنند.
Hasan Movahed
در شرایطی که اقتصاددانان نئوکلاسیک بر این باورند که خروجی اقتصاد کلان از طریق ورودی‌هایی نظیر کارگر، زمین، سرمایه و به باور برخی فناوری تعیین می‌شود، این نظریه در توصیف رفتار واقعی زیست‌بوم‌های نوآوری ناتوان است. برای توضیح تفاوت میان سیستم‌های با بهره‌وری بسیار بالا مانند دره سیلیکون با سایر مکان‌ها در دنیا، باید گفت مسئله مهم نه اجزای تشکیل‌دهنده تولید اقتصادی بلکه دستورالعمل یا نحوه ترکیب این اجزا با یکدیگر است. هرچه سریع‌تر به عناصر کلیدی تشکیل‌دهنده نوآوری یعنی استعداد، ایده و سرمایه اجازه گردش آزاد در سراسر سیستم‌های انسانی داده شود، بازده آن‌ها بیشتر می‌شود.
علیرضا
آن‌ها معمولاً نه به‌خاطر پاداش سریع ریسک‌شان، بلکه وقتی پیش‌قدم می‌شوند که از باختن موقعیت بزرگ بعدی هراس داشته باشند. سرمایه‌گذاریِ زودتر در قرارداد، باید با احتمال بالقوهِ قدرتمندی از پرداختی بسیار بالاتر در پایان کار به تعادل برسد. در غیر این صورت عملاً ارزش خطر کردن را ندارد
کاربر ۱۴۸۳۴۷۵
بااین‌حال، افراد همچنان نیاز دارند یاد بگیرند تا باهم «کنار بیایند». حتی امروزه هم افرادی که به دره سیلیکون نقل مکان می‌کنند، از سهولت شروع یک مکالمه با افراد تازه، نبود سلسله‌مراتب، نوعی گشاده‌رویی در به اشتراک‌گذاری اطلاعات و ایده‌ها، اشتیاق برای همکاری، صبر در قبال اشتباهات و شیوه سریع پذیرفتن و آزمایش ایده‌های تازه تعجب می‌کنند. میراث فرهنگی غرب وحشی -توازن بین فردگرایی و همکاری عمل‌گرایانه- به ایجاد پارادایم اقتصادی جدیدی منجر شده است.
کاربر ۱۴۸۳۴۷۵
داشتن فناوری عالی به‌تنهایی ضامن ایجاد یک کسب‌وکار عالی نیست. این درسی است که هزاران بار هرروزه در سراسر دنیا داده می‌شود.
Hasan Movahed

حجم

۳٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۹۸ صفحه

حجم

۳٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۹۸ صفحه

قیمت:
۵۸,۵۰۰
۲۹,۲۵۰
۵۰%
تومان